• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlaaaarrrr!!! fikirlerinize ihtiyacım var..:/

1. çok sıradan geldi bana nedense...
3. çok güzel bulut gibi...
allah mesut etsin

Son düzenleme:
bunların hepsi aynı gibi geldi bana kaydirigubbakcemile3
açlıktan bulanık görmeye mi başladım ne :bbo:
ama hangisi olursa olsun yakışmış hepsi, çok güzel bi gelin olacağın kesin :lepi:

üst kısım aynı etek modelleri farklı....yerimseniben
nys canımmm....yorumn için tesekkrler..a.s..bu arada Allah kabul etsn.

canım eğer boyun biraz kısa ise 1.güzel bence sen biraz gösterişli istiyosun herhalde bende 1,5 ay önce evlendim benimki yarıya kadar toplama yarısında sonra alt kısmı senin 1. gibiydi

bence son resimdeki gayet hoş olmuş. 1.resimdekinde belinin inceliğini ve estetikliğini alt tarafın birden kabartması yok etmiş.boğmuş. sonuncusu çok güzel olmuş. zaten bu alaleten fotoğrafta bile çok güzel bir gelin olacağın belli canım. mutluluklar..

1 deki etek artık demode oldu, ayrıca belini kalın göstermiş
3.resimdeki güzel bulut gibi
mutluluklar :nazar:

bence son resimdeki gayet hoş olmuş. 1.resimdekinde belinin inceliğini ve estetikliğini alt tarafın birden kabartması yok etmiş.boğmuş. sonuncusu çok güzel olmuş. zaten bu alaleten fotoğrafta bile çok güzel bir gelin olacağın belli canım. mutluluklar..

gzmslh cnm bnmmm cok tesekkür ederim yorumun için..o senin kendi güzelliğin..a.s.

canim zaten cok guzel bir kızsin hepsi cok yakısms ama bence 3. guzel.allah mesut etsin canim

canım benim 3. gelinlik tek kelimeyle süper :lepi:

zaten 2. ve 3. gelinlikler aynı sana da çok güzel yakışmış :nazar:

prensesler gibi bir gelin olacağına eminim

1. gelinliği bırak başkaları alsın:roflol::roflol:

şimdiden mutluluklar dileyorum:Saruboceq:

ben 3.yü beğendim çok güzel durmuş ve bacak boyunu uzun gösteriyor buda zarif görünmeni sağlar:) ve gerçekten çok güzelsin harika bir gelin olucaksın şimdiden hayırlı olsuna.s.

Ben de 3. Yü çok beğendim çok asil duruyor. Sana da çok yakışmış çok tatlı bir gelin olacaksın. üst model de çok güzel ayrıca. Mutluluklar diliyorum.

Back