• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlaaaarrrr!!! fikirlerinize ihtiyacım var..:/

canım zevk senin tabikide ama neden kabarık gelinlik tercih ediyosunki bence çok güzelsin ve daha modern modelleri daha ii taşırsın gibi geliyo yinede 3.daha iii

çok güzel bir yüzün var
fiziğin de çok hoş
ama seçtiğin modeller çok sıradan..
bence çok daha güzel modern şeyler deneyebilirsin
emin ol çok güzel taşırsın
ama illa bu üçünden birini alacağım diyorsan da 3. daha iyi sanki.. ya da ikinci...

2 ve 3 çok güzel hareketli duruyor etek kısmı 1 .de güzel ama etek kısmı toplu gibi karışık gelti tülleri bence 2 ve 3 çok yakışmış bu arada ömür boyu mutluluk dilerim

kesinlikle 3 numaralı gelinlik seni peri kızı gibi göstermiş. çok beğendim.fiziğinle de çok uyumlu olmuş
şimdiden tebrik ederim a.s.

bence hepsi yakışmış sana, çok güzel taşıyorsun canım..
kabarık modeller çok hoş dediğin gibi pamuk prenses gibi oluyorlar, çok şeker ...
Allah mesut etsin canım opuyorumnanaktan

Bence 2.resimdeki güsel olmuş eline kese yaptırmayı ve üzerine şal yaptırmayı unutma bence duğanıda sade yaptırma derim kenarları fransızdanteli olabilir ve saçınada taç tak derim hem incili hem taşlı bi taç

canım benim şimdiden mutluluklar aynı gün düğünümüz var bende 25 eylülde evleniyorum işallah ama bence 3.gelinlik çok hoş olmuş

bence hiç biri daha güzel gelinlikler bulabilirsin çünkü vücudun müsait...

Birincide alt ve üst uyumsuz sanki biraz ama çok güzeller :) Birincisine alt yada üst seçeneğin varsa öyle yap ama ille bunlardan biri olcaksa 2 daha iyi. Gerçi benziyo 2 ve 3 zaten..

Son düzenleme:
ben böle fırfırlı gibi modelleri beğenmiorum aslında, oyüzden 1.ciyi kesinlikle unut derim.. 3 daha ii diğerine göre.. ama senin yerinde olsaydım hafif toplamalı modeller war ya onlardan kullanırdım, we o toplanan yerleride üst kısımdaki minik taşlarla tuttururdum, çok daha şık olurdu..

mutluluklar cnmm a.s.

çok güzelsin canım bence kesinlikle 3 ncü daha havalı duruyo ve eminim çok güzel bi gelin olucaksın.şimdiden mutluluklar...

arkadşlarr eger daha önceki yazımı okusaydnz oradki gelinlk secimm neden böle oldgnzu anlamş oluckdnz..a.s...okumaynlr ve gelinlgmn nden bu model oldgnu söleyen arkdiiiişşlrmzz için copy paste yapıorm.. şakkıdı ...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Canlarımmm..! ilk önce olumlu olumsz yorumlarınız için tesekkür ederm...a.s.üşenmeyip fikirlerinizi yürütmenz cok hoş.. :1hug:evet 2.ve 3.modeller aynıdr.yerimseniben anlaşln 1.ci oranla daha hoş oldklrnda hem fikiriz..cnk benim kafamada daha cok yatan bu gibiydi..ama bu kararszlgm birgn beni öldürecek...!! delikafaduldenbazı arkslrmz her iki modelinde sıradn oldgnu yazmşlr..kaydirigubbakcemile3 ama şöle bi durum varki gelinliğe acayp paralr bayılmk dökülüp sacılmak istemdm..yksa kafamda daha natural seylr vardı..yalnz nişan kıyaftm cok sade oldgndn ötürü gelinlgmn brz şatafatlı göz doldurmasnı istedm..sncta bir kere evlenmiomyz..: ayrca bu gelinlk hazr bir gelinlk ve üstüme 'cuukk''die oturdu dieblrm..sanki benm üzereme diklmş gbi.. :jeyyar:heh..tabi kacarmı ozaman :dance:ve bunun haricinde herzmn sadelkdn olan biri olarkdn ..bazn fikirlernzle vücudnz örtüşmeyeblr..mesela kendm için ben bunu farkttm dieblrm gelinlkle..cok sade ve modern seylr desemde..üstümde tam tasıyamdm..ya da olmadı..ama gelin görünkü kafamdaki en uzak modeller bana yakın gelmeye üstümde inanlmz derecede durmaya baslynca..kafamçokkarıştışaşrdm ve dedmki anlaşln benm pamuk prenss olmam lazım....kaydirigubbakcemile2ve benim gelinlkle olan hikayem bölece son buldu..opuyorumnanaktan

canım maşallah demeden edemiycem hepsindede ayrı bi güzel olmuşsun bende çoğunluğun dediği gibi 3 diyorum...yerimseniben

Back