• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlaaaarrrr!!! fikirlerinize ihtiyacım var..:/

Şayet uzun boylu ve ince isen ikiside olur canım.Epeyce kabarık çünkü alt kısımları.

İlla kiikisinden birini seç dersen 2 aynı zamanda 3 te oluyor tabi:))))))))

cnmm ben 1.ci gibi etek kısmı olan gelinlikleri begenmiyorummm..diger ikiside aynı sanki fark göremedim ama o daha güzel geldi bana..
güzel kızsın mşllhh ikiside yakışmışş..içine sineni giy cnm..mmutluluklar:)

üçüncü gelinlik çok güzel,sizede çok yakışmış bence.çok güzel bir gelin olacaksın canım.
bence saçlarını mutlaka topuz yapmalısın.mutluluklar dilerim....

bence konuyu yalnis yere acmisin gelinlik topigi daha uygun olur..

ayy maşallah zaten çuval giyse yakışır derler ya öyle bir hatunsunuzzemuszemus 2 ve 3 tabiki diyorum bendekaydirigubbakcemile4

Canlarımmm..! ilk önce olumlu olumsz yorumlarınız için tesekkür ederm...a.s.üşenmeyip fikirlerinizi yürütmenz cok hoş..:1hug: evet 2.ve 3.modeller aynıdr.yerimseniben anlaşln 1.ci oranla daha hoş oldklrnda hem fikiriz..cnk benim kafamada daha cok yatan bu gibiydi..ama bu kararszlgm birgn beni öldürecek...!!delikafadulden bazı arkslrmz her iki modelinde sıradn oldgnu yazmşlr..kaydirigubbakcemile3 ama şöle bi durum varki gelinliğe acayp paralr bayılmk dökülüp sacılmak istemdm..yksa kafamda daha natural seylr vardı..yalnz nişan kıyaftm cok sade oldgndn ötürü gelinlgmn brz şatafatlı göz doldurmasnı istedm..sncta bir kere evlenmiomyz..::teytey: ayrca bu gelinlk hazr bir gelinlk ve üstüme 'cuukk''die oturdu dieblrm..sanki benm üzereme diklmş gbi..:jeyyar: heh..tabi kacarmı ozaman:dance: ve bunun haricinde herzmn sadelkdn olan biri olarkdn ..bazn fikirlernzle vücudnz örtüşmeyeblr..mesela kendm için ben bunu farkttm dieblrm gelinlkle..cok sade ve modern seylr desemde..üstümde tam tasıyamdm..ya da olmadı..ama gelin görünkü kafamdaki en uzak modeller bana yakın gelmeye üstümde inanlmz derecede durmaya baslynca..kafamçokkarıştışaşrdm ve dedmki anlaşln benm pamuk prenss olmam lazım...kaydirigubbakcemile2.ve benim gelinlkle olan hikayem bölece son buldu..opuyorumnanaktan

Back