• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlaaaarrrr!!! fikirlerinize ihtiyacım var..:/

Bence 1. canım, 3. emanet gibi duruyo sana büyük gelmiş gibi. 1. yakışmış bence. Şimdiden mutluluklar..

arkadaşım kesinlikle 3 numara harika olmuş.prenses gibi gözüküyosun.çok asil duruyor.düğününede az kalmış mutluluklar dilerim.benimde senden 1 hafta sonra 4 ekimde inş.

bende 3.gelinliğin altını begendım tatlım üst tarafını gri taşlarla süsletecek ise 3 gelınlıgın altının arasındakı tullere grı tullerden serpiştirebilirsin tatlım bır arkadasım evlendı çok sık durmustu...nacizane fıkrım

kızlar ck acık sözlü olucam hiç birini beğenmedim ben... zaten geçen yılın modası onlar.. dha zengin ve dha şık duran etek modellerine bakmalısın canım.... bn en ck bu gelinliğin etek kısmını beğenıyorum..hatta tamamı da çk hoşuma gidiyor...
Imageshack - gelinlikmodelleri411870qu3

aaaa bu benim gelinliğim alt kısmından bende dantel koydurttummmmmmmm heyo heyoooo

bende 3 numarayı tercih ederdim..ben bu tarz gelinliklikleri sevmiyorum ama senin zevkin tabi;onun için içlerinde en güzeli kibar olanı 3 numara..bir numara sahiden çok basit..perde balonu gibi geliyor bana..şimdiden hayırlı olsun..Allah mutluluk versin..

cnm birinci model çok sıradanlaştı artık ikinicisi çook hoşuma gitti ama ve üstü de çok güzel olmuş :)

Back