- Konu Sahibi YEXSXXIXMNUR
canım çok üzüldüm ama şuda unutma beterin beteri vardır senin için böylesi daha hayırlıymış umudunu hiçbir zaman kaybetme allah herkesi en kısa zamanda bebeiş vermek nasip etsin bütün isteyenlere allah yardımcın olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyyy gülüm benim ne diyeyim sana güzelim o zaman da söylemiştim sana yaşadığın kolay bi olay değil ama güzelim sen böyle yaparsan tekrar hamile kalmakta zorlanabilirsin biraz sirkelen kendine gel bitanem yapma bunu kendineBenim canım arkadaşlarım ben 3 ay önce hamileliğimin 35.haftasında bebeğimi kaybetmiştim Allah hepinizden razı olsun bana çok destek oldunuz ama ben bu olayı bir türlü kafamdan atamıyorum düşündümki bu sitede dahil hamilelikle ilgili bebeklerle ilgili herşeyi kafamdan çıkarmam lazım taki yeni bir gebelik olana kadar tabi Allah nasip ederse yoksa inan ben toparlıyamıycam aklım fikrim hep bu olay oluyo hakkınızı helal edin ve beni affedin eminim beni çok iyi anlayacak olan arkadaşlar olacak.İnşallah 3-4 ay sora güzel haberlerle sizlere yeniden merhaba derim dualarınızı eksik etmeyin