• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşının düğününü unutan??

Bu tur durumların onune gecmek ıcın en azından telefon ajandasına not bolumune alarm kurun hatırlatsın..

Bence dugunde takacagınız takıyı alın, erkek arkadasınızla bırlıkte zıyaretlerıne gıdebılırsınız.Dugune katılamadıgınızı unuttugunuz yuzunden oldugunu soylemeyın bencede..

Davetiye vermezse unutman normal en azından davetiye vermiş olsaydı görünen bir yere koyardın ve hatırlardın.
demi yani
niye davetiye vermedi acaba şimdi düşününce gitmemem normal yani :p
insan onu esirger mi yaw o kadar ısrar edip :/

Canım ben de çok yakın olmasa da arkadaşımın kınasına gitcem diye söz verdim,o gün illet bir baş ağrısı kalkacak durumda değildim,gidemedim.
Arkadaşıma da yazdım canım böyle oldu diye bahane sandı bilmiyorum cevap da yazmadı,mahcup hissettim kendimi.
Ama siz yakınsanız,düğün hediyesiyle birlikte git gönlünü al,kart yoktu canım unutmuşum de ama kırılganlık geçmiyor istersen gecerli bir bahane bul öyle git ama git gönlünü al.

En yakın arkadaşımın düğününü unuttum affetirene kadar kendimi canım çıktı ama yakınız bayağı affetti ama ben hala nasıl unuttum diye kötü olurum

"Gerçekten yakın hissettiklerine davetiye vermezsin, el gibi çağırmak ayıp olur" şeklinde bir gelenek duymuştum.
Üzerine inşallah bu da çıkmaz karşına.
O zaman hediyeni bırak da kaç derim, dönemezsin çünkü.

Evet, bu sefer de bir arkadaşımın düğününü unuttum...:KK43:
Kaç gündür face te fotoğraflarını görüyorum ancak yüzüm olmadı ki hayırlı olsun diyeyim.Çünkü nikaha o kadar çok çağırmıştı kötü üşütmüştüm kıştı gidemedim..Düğüne gelirim inşallah dedim..Unutmuşum...:KK43:
Sizce ne yapmalı? Şimdi bitecek mi birden arkadaşlığımız?
bu yüzden arkadaşlık mı bitermiş hiç :)

arkadaşımla konuştum böyle böyle sınav telaşına aklımdan çıkmış dedim, ev ziyaretine gelmek istiyorum bir gün size dedim.
o da için için üzülmüştüm dedi telafi edersen anlaşırız dedi ,öyle bakalım:)
ay hiç de sevmem bu tarzı itiraf edeyim haha ben zaten özür dilemişim telafi et ne demek pfff neyse giderim ziyarete bi daha da gitmem bu sefer de ben alındım :D bu ara çok hassasım sanırım ....:KK51:

Back
X