aa evet hiç davetiye veermedi kiE davetiye göndermedimide unuttun acaba
ama çok dedi gel diye
onu da o unutmuş bak
haklıyım o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa evet hiç davetiye veermedi kiE davetiye göndermedimide unuttun acaba
Davetiye vermezse unutman normal en azından davetiye vermiş olsaydı görünen bir yere koyardın ve hatırlardın.aa evet hiç davetiye veermedi ki
ama çok dedi gel diye
onu da o unutmuş bak
haklıyım o zaman
demi yaniDavetiye vermezse unutman normal en azından davetiye vermiş olsaydı görünen bir yere koyardın ve hatırlardın.
Valla bana bir milyon kezde desen, davetiye olmayınca kesinlikle unuturum , canımaa evet hiç davetiye veermedi ki
ama çok dedi gel diye
onu da o unutmuş bak
haklıyım o zaman
bence ev hediyeis falan degil 1 kücük altın al cünkü zaten kabakatlisin ne nisan ne dügüne gitmissin 50 liralik bi ev hediyesi az gelirhemde ayıp olurev hediyesi güzel fikir tamam bir gün arayıp bunu yapayım , teşekkür ediyorum :)
bu yüzden arkadaşlık mı bitermiş hiç :)Evet, bu sefer de bir arkadaşımın düğününü unuttum...
Kaç gündür face te fotoğraflarını görüyorum ancak yüzüm olmadı ki hayırlı olsun diyeyim.Çünkü nikaha o kadar çok çağırmıştı kötü üşütmüştüm kıştı gidemedim..Düğüne gelirim inşallah dedim..Unutmuşum...
Sizce ne yapmalı? Şimdi bitecek mi birden arkadaşlığımız?
inşallah bitmez halen gitmedim gitcem ama sınavım var önemli o bir geçsin:)bu yüzden arkadaşlık mı bitermiş hiç :)
boşver bişicik olmaz gönlünü ferah tut sınavın daha önemli :)inşallah bitmez halen gitmedim gitcem ama sınavım var önemli o bir geçsin:)