• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımla Lezbiyen İlişki Yaşadım

Nisa1414

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2024
1
2
1
21
Arkadaşlar ben arkadaşımı 5 yıldır tanıyorum. Kendisiyle çok iyi anlaşıyoruz, ve aynı ofiste çalışıyoruz. 1 ay önce arkadaşım evime gelmişti. Biraz oturduk sohbet falan ettik, sonra arkadaşım tuvalete girdi. O tuvaletteyken de sevgilim aradı. Ben onunla biraz konuşurken arkadaşım tuvaletten çıktı. Ben camın önünde telefonla konuşuyordum. Sonrasın da arkadaşım elini boynuma attı. Elini biraz öyle boynumda gezdirdi. Ben o an kendimden geçtim açıkçası, sonra engel oldum ve koltuğa oturdum. Arkadaşım bu sefer koltuğa geldi, dudağımdan öper gibi yaptı, ama öpmedi. Ben o an çok azdım, sevgilime kapı çalıyor bakıp sana döneyim dedim, ve telefonu kapattım. Telefonu kapatınca arkadaşıma kızdım. Ama o anda bacak aramı açıp vajinamı pantolonumun üstünden yaladı. Benim içim o anda bir hoş oldu. Kendimi serbest bıraktım, bu sefer soyunduk ve iş sevişmeye kadar gitti. 1 saat sonra sevgilime döndüm, ertesi gün oldu, ben yaşadıklarımızı unutamadım. Bir anlık azgınlıkla arkadaşıma bir daha yapalım dedi. Arkadaşım da beni evine çağırdı, bu sefer dildo ile seviştik. Beni orgazm etti. Yani 1 aydır ben sevgilimden soğudum, sevgilim ilişki istediğin de istek gelmiyor. Ben lezbiyen olmak istemiyorum, arkadaşımdan nasıl uzak durabilirim?

Yahu işiniz gücünüz yok yeni hesap açıp açıp daha ilginç ne yazabilirimle geliyosunuz. Ekşide görüp geldiyseniz size burdan ekmek çıkmaz 🤦

ES7Kq0iX0AAZpPs.jpg

Çok geç… artık lezbiyensin. Hemen bilet alıyosunuz ve Hollandaya gidiyorsunuz. Evlenip bu namus lekesinden ikiniz de kurtuluyorsunuz. Birbirinizin helali olmanız şart. Hadi ablam.

I-ıh bana geçmedi cnm, çok zorlama. İlk gün pantolonunun üstünden “vajinanı” yalamış, ikinci gün dildo ile orgazm etmiş. He ergenus he, git biraz daha masturbasyon yapmaya devam et şimdi. Sivilcelerini sıkıp durma, bir dermatologa gitmeni tavsiye ederim ablam

siz niye böyle saçma sapan şeyler uyduracağınıza biraz kitap okumuyorsunuz biraz kitap okuyun bi film izleyin biraz gezin. Saçma sapan şeyler uydurup dikkat çekmeye çalışmayın

Aa öyle bi kitap vardı di mi, 14 yaşımda falan okumuştum. Hatta o yazarı okuduğumu duyan daha olgun birisi dalga geçmişti🥴
ayse kulini cok seviyorum ben ya, sülalesinin hikayesini yazdigi veda ve umut kitaplarini, sevdalinka'yi, bir varmis bir yokmusu. neredeyse tüm kitaplarini okudum ama bu cok sacmaydi. hatta lgbt orgutleri tarafindan altin bamya ödülünü aldi - en kötü escinsellk hikayesi oldugu icin😅 bir de devamini yazdi kac ayri kitap çıkarttı sanki güzel hikayeymjs gibi.

Back