- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
Senden de razi olsun canim, ben ne yaptim ki arkadaslar sagolsun.Rabbim cümlemizin yuregindekileri hayirlisi ile nasip etsinAllah razı olsun senden Saliha’m yoksa bunları yapamazdım ben Rabbim ne muradın varsa versin inşallah
Amin canım inşallahSenden de razi olsun canim, ben ne yaptim ki arkadaslar sagolsun.Rabbim cümlemizin yuregindekileri hayirlisi ile nasip etsin
Amin amin ... canim sağol ...Allah razı olsun canım Rabbim ne muradın varsa versin inşallah
5 daha dağıttım canım Kalan 5Dil-i bitab
Amin canım benim inşallah Allah razı olsunAmin amin ... canim sağol ...
Bugün okudum canim Allah kabul etsin insallah... annene de acil şifalar versin insallah ...ftmclk
Amin canım Allah razı olsun Rabbim seninde ne muradın varsa versin inşallah1tane okudum Allah kalici şifa versin inşallah amin amin amin
Allah razı olsun canım Abinin nesi var Rabbim ona da şifa versin inşallah
Bilmiyoruz ki bilemiyoruz nedenini 13 yaşında kızınk kaybetti geçen sene kanser hastasıydı yeğenim ondan sonra stres yaptı da yaptı karnı şişmeye başladı 6 ayda müthiş kilo werdi dr lar net bişey söyleyemiyo bezmialeme geldi orda bi dr bulduk ona baktırıyolar yarın eus filmi yapılcak ondan sonra netleşicek inşallah kötü hastalık değildir o yzden onun içinde böyle bi gönüllerimizi birleştirsek dualarda buluşsak beraber el açsak semaya belki sizin dualarınız okuduğunuz ayetler şifa olur saliha yardımcı olursa tabi rica ederim bu arada kuzumAllah razı olsun canım Abinin nesi var Rabbim ona da şifa versin inşallah
Elbette canim benim Rabbim acil sifalarversin okuyalim insAllah ismini yazar misin?Bilmiyoruz ki bilemiyoruz nedenini 13 yaşında kızınk kaybetti geçen sene kanser hastasıydı yeğenim ondan sonra stres yaptı da yaptı karnı şişmeye başladı 6 ayda müthiş kilo werdi dr lar net bişey söyleyemiyo bezmialeme geldi orda bi dr bulduk ona baktırıyolar yarın eus filmi yapılcak ondan sonra netleşicek inşallah kötü hastalık değildir o yzden onun içinde böyle bi gönüllerimizi birleştirsek dualarda buluşsak beraber el açsak semaya belki sizin dualarınız okuduğunuz ayetler şifa olur saliha yardımcı olursa tabi rica ederim bu arada kuzum
Canım ya imtihanı ne ağırmış Rabbim öncelikle sabır versin sonrada şifasını verdin inşallah iyi sonuçlar alırsınız inşallah kötü bişey çıkmaz ederiz tabi inşallah vesile olur dualarBilmiyoruz ki bilemiyoruz nedenini 13 yaşında kızınk kaybetti geçen sene kanser hastasıydı yeğenim ondan sonra stres yaptı da yaptı karnı şişmeye başladı 6 ayda müthiş kilo werdi dr lar net bişey söyleyemiyo bezmialeme geldi orda bi dr bulduk ona baktırıyolar yarın eus filmi yapılcak ondan sonra netleşicek inşallah kötü hastalık değildir o yzden onun içinde böyle bi gönüllerimizi birleştirsek dualarda buluşsak beraber el açsak semaya belki sizin dualarınız okuduğunuz ayetler şifa olur saliha yardımcı olursa tabi rica ederim bu arada kuzum
Allah razı olsun canım benimAldiğim 5 adet yasini serifi okudum canım Allah kabul etsin insaallah
Gecmis olsun canim karaciger ile alakalı olabilirmi asiri zayiflamasi ve karın sisliģiBilmiyoruz ki bilemiyoruz nedenini 13 yaşında kızınk kaybetti geçen sene kanser hastasıydı yeğenim ondan sonra stres yaptı da yaptı karnı şişmeye başladı 6 ayda müthiş kilo werdi dr lar net bişey söyleyemiyo bezmialeme geldi orda bi dr bulduk ona baktırıyolar yarın eus filmi yapılcak ondan sonra netleşicek inşallah kötü hastalık değildir o yzden onun içinde böyle bi gönüllerimizi birleştirsek dualarda buluşsak beraber el açsak semaya belki sizin dualarınız okuduğunuz ayetler şifa olur saliha yardımcı olursa tabi rica ederim bu arada kuzum
Olmustur sanirim canim dün almıstım ben gece ve simdide kalanlar vardı 5 adet onu okudum sen yinede bastan say istersen canım eksik olmasinAllah razı olsun canım benimDil-i bitab canım bitti mi toplam 41 oldumu ona göre yarın duasını yapim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?