- 15 Ocak 2018
- 2.288
- 2.662
- 83
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
Aslında ovülasyon testi de almıştım canım ama bi türlü nasip olmamıştı onuda yaparım inşallah önümüzde ki ay başka bi aksilik çıkmazsa tabiİnsAllah canim takip derken büyülüyor zaten benimkiler hiç ilaç kullanacağım o şekilde takip ettireceğim.. sen ilacsiz yaptircaksan lh testi veya ateş ölçümü ile kendin yapabilirsin
Ağzına yüreğine sağlık canım benim Allah razı olsun sende hayırlı haberlerle gel inşallahCanım günaydin ben yarın okurum demistim ama okudum iki adet : ) bos boş etrafa bakinmaktansa teyzemize yolda gidiyorum simdi okudum insallah şifa olur
Ne demek canım dualar ulaşacaksa annecigine bizimde bir faydamiź dokunsun. 30 nisanda transferim olacak insallah günü belli olduAğzına yüreğine sağlık canım benim Allah razı olsun sende hayırlı haberlerle gel inşallah
Allah razı olsun canım Rabbim ne muradın varsa versin inşallahCanim ben 2 tane okurum bugün ..yazarım okuyuncaftmclk
Fatma kardeşimizin annesi Fethiye hanım icin diye duamı yaparım ...
İnşallah canım hayırlı haberler alırsın inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallahNe demek canım dualar ulaşacaksa annecigine bizimde bir faydamiź dokunsun. 30 nisanda transferim olacak insallah günü belli oldu
Allah kabul etsi canimCanım günaydin ben yarın okurum demistim ama okudum iki adet : ) bos boş etrafa bakinmaktansa teyzemize yolda gidiyorum simdi okudum insallah şifa olur
Tamam canım benim Allah razı olsunftmclk Fatmacım ben mazeretliyim biter mi bilmiyorum perşembeye kadar rabbim şifa versin annene 200 ya şafi okurum inşallah bitmiş olursam da yazarım
Canım yorgunsun bide bana okuyorsun helal et hakkını5 tane daha aldım canım suan haşadım çıkmış vaziyetteyim eve zor attım kendimi ayaklarımın ici horon tepiyor : ) persembeye kadar okurum insallah
Helal olsun canım dert etme kendine biraz dinlenince geçer yorgunlugum. Bir haýr isine başlaniyorsa tez zamanda tamamlamak gerek bekletmeyi sevmem asla ve karşimdaki insanı da bekletmek istemem ne kadar cabuk olursa o kadar iyi olur, takıntılik huymu bilmiyorum benim icin görev veriliyorsa tez zamanda tamamlayıp iletmek isterim. Günluk hayatimda da bu böyle zaruri durumlar dısında yardimci olmaya cabalırim.Canım yorgunsun bide bana okuyorsun helal et hakkını
Aynı benHelal olsun canım dert etme kendine biraz dinlenince geçer yorgunlugum. Bir haýr isine başlaniyorsa tez zamanda tamamlamak gerek bekletmeyi sevmem asla ve karşimdaki insanı da bekletmek istemem ne kadar cabuk olursa o kadar iyi olur, takıntılik huymu bilmiyorum benim icin görev veriliyorsa tez zamanda tamamlayıp iletmek isterim. Günluk hayatimda da bu böyle zaruri durumlar dısında yardimci olmaya cabalırim.
Allah razı olsun canım sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallahCanım ben 5 tanesi ni okudum dahada okuyabilitsem yazarım. Allah şifa versin
5 de ben aldım kalan 155 tane daha aldım canım suan haşadım çıkmış vaziyetteyim eve zor attım kendimi ayaklarımın ici horon tepiyor : ) persembeye kadar okurum insallah
5 de bi arkadaşım okuyacak canım Kalan 105 de ben aldım kalan 15
Kalan 105 de bi arkadaşım okuyacak canım Kalan 10
Allah razı olsun senden Saliha’m yoksa bunları yapamazdım ben Rabbim ne muradın varsa versin inşallah5 de ben aldım kalan 15
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?