- 4 Kasım 2010
- 1.929
- 2.035
- 333
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Canim ben 5 adet almıstim ya onu okudum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ftmclk icroc allah razı olsun kuzular çok sağolun Dil-i bitab kuzu kalan 25 mi şimdi bizim ? Dağıtalım onlarıdaBende okudum Rabbim acil şifalar versin inşallah abine canım Shokella bu arada kızlar annem için doktor beyinde oluşan lekelerden dolayı oradaki beyin hücreleri öldüğü için ameliyatlık bi durumu yok ilaçla da yürümesini biraz hızlandırmak istiyoruz dedi bu arada annem beyin kanaması geçirdikten sonra sağ tarafına felç vurduğu için sağ ayağında yürümesinde problem var tek başına yürüyemiyor Rabbimin takdiri böyleymiş daha kötüsünden korusun buna da şükür ele ayağa bırakmasın kimseye muhtaç etmesin hiç birimizi inşallah
Evet canim 5. De ben aliyorum 20 kalanftmclk icroc allah razı olsun kuzular çok sağolun Dil-i bitab kuzu kalan 25 mi şimdi bizim ? Dağıtalım onlarıda
Kuzum sen o iki taneyi benim yerime okusan olur mu benimkiler yetişmedi de2 tane daha aldım canım kalan 3
Olur canım 4 tane okurum o zaman inşallah 2si senin yerine olur Kalan 3 yineKuzum sen o iki taneyi benim yerime okusan olur mu benimkiler yetişmedi de
Canım 4 en başta okumuştum 4 de sonra aldım toplam 8 adetftmclk kuzu sen kaç yasin okusun şimdi
Kuzularım allah hepinizden razı olsun çokk çook teşekkir ederim
Ben okurdum ama inan şuan 20 meryem 15 yasin ve başka dualarım var onları bitirmem lazım bugün bitirebilirsem alırımBen okurumda diyorum başka insanların duası belki makbul olur o yzden okumyrm
Tamam kuzumBen okurdum ama inan şuan 20 meryem 15 yasin ve başka dualarım var onları bitirmem lazım bugün bitirebilirsem alırım
Kuzum tamam dağıtırız inşallah kalırsada ben okurunShokella 5 tane almıştım okuyamadım mazeretlendim