- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.438
- 548
- 33
- Konu Sahibi Dil-i bitab
5 alayım ben yeni gördüm burayı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 kaldı kuzu dur bakalım acelemiz yok nede olsaBitti mi cnm 3 mü kaldı? Shokella
3 kaldı kuzu dur bakalım acelemiz yok nede olsa
3 kaldı kuzu dur bakalım acelemiz yok nede olsa
Profiline yazsana canım okuyan olur belki
Shokella farklı kişilerden dua almak istiyor canımBen okuyayım mı farklı kişiler mi okusun istiyorsunuz?
Shokella farklı kişilerden dua almak istiyor canım
Tahmin ettim o yüzden sordumShokella farklı kişilerden dua almak istiyor canım
Sen beni düşünme ben Kur'an'la hayat buluyorum ❤❤❤Hem sen kendine çol yüklenme
Ende[/QUOTE]Bende bende özledim şimdiden ❤❤
[QUOTE"HemDeliHemAsik, post: 55865702, member: 847828"]Sen beni düşünme ben Kur'an'la hayat buluyorum ❤❤❤
Ama adet olmana çok sevindim canım ya inşallah düzelir hormonların, düzenli görüp en kısa sürede hayırlısıyla hamile kalırsın [/QUOTE]
canım çörek otuyla nasıl adet gördün. Senindemi adet problemin var. Çok zor ya adet düzensizliği bilirim o sıkıntıyı.Ben de sevindim ne garip çörekotu yağı vesilesi ile oldu. Amin canım Rabbim hepimize nasip etsin
Pcosluyum canım, son 1 yıldır ilaçsız olmuyordum, çörekotu yağı yumurta geliştirici. 1 ay kullandım yumurtlama olmuşDil-i bitab
canım çörek otuyla nasıl adet gördün. Senindemi adet problemin var. Çok zor ya adet düzensizliği bilirim o sıkıntıyı.
Yaaa ciddi mi bende de yumurta çok ama büyüme yokmuş bunu yapsam bana da yarar mı acaba canımPcosluyum canım, son 1 yıldır ilaçsız olmuyordum, çörekotu yağı yumurta geliştirici. 1 ay kullandım yumurtlama olmuş
Sende de mi var pco çagın hastalığı oldu ya gecmis olsun canımPcosluyum canım, son 1 yıldır ilaçsız olmuyordum, çörekotu yağı yumurta geliştirici. 1 ay kullandım yumurtlama olmuş
Aynen walla bende de varSende de mi var pco çagın hastalığı oldu ya gecmis olsun canım
Benimde aynı işte cnım pcos oluyor o. Bana bu ay yaradı bakalım tekrar gelecek mi kulşanmanı tavsiye ederim Efendimiz ölümden başka her derde deva demiş sonuçtaYaaa ciddi mi bende de yumurta çok ama büyüme yokmuş bunu yapsam bana da yarar mı acaba canım