- 4 Kasım 2010
- 1.929
- 2.035
- 333
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Canım shokella son 2 ikiyide almış tamamlanmiş 41 yasin serif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım benim Allah razı olsun hepinizdenCanım shokella son 2 ikiyide almış tamamlanmiş 41 yasin serif
Allah razı olsun canım benim Dil-i bitab canım bitti mi toplam 41 oldumu ona göre yarın duasını yapim inşallah
Tamam canım ALLAh razı olsun çok şükürBitti canim son iki yi aslı aldi tamamlandı çok şükür
Değiştirdim gülüm, Allah kabul etsin, ne derdi sıkıntısı varsa tez zamanda Allah sıkıntılarından kurtulmayı nasip etsin inşaallah.Mune basligi "arkadasimizin abisi için 41 yasini serif"olarak değiştirebilir misin? Teşekkür ederim
Kuzu baktılar ama teşhis koyamıyorlar işte bakalımGecmis olsun canim karaciger ile alakalı olabilirmi asiri zayiflamasi ve karın sisliģi
Allah razi olsun ablacim,Rabbim seninde maddi manevi sikintilarini gidersinDeğiştirdim gülüm, Allah kabul etsin, ne derdi sıkıntısı varsa tez zamanda Allah sıkıntılarından kurtulmayı nasip etsin inşaallah.
Tertemiz sonuclar alirsiniz insAllah canim ,Rabbim senden de razi olsun seninde gonlunde ne varsa Rabbim hayirlisindan versin ne zaman a kadar diyelim okuma süresini kalan 36Kuzucum Dil-i bitab ismi MUAMMER karnında su var kötü hastalıktan şüpheleniyorlae net bi tanı konulmadı maalesef çok teşekkür ederim hepinizi allah razı olsun 5 tane ben alıyorum ilk olarakk Supurgesizcadiii35 @HemDeliHemAsik 4 41EEEEE41 V Vavin ftmclk cibi35 Synonyms kızlar birer tane yasin alır mısınız abim için bildiğiniz arkadaşlarınızda warsa etiket yapar musınız rica etsem Dil-i bitab rabbim güzel kalbine göre wersin istediğin her ne vars canım kardesim Çok teşekkür ederimm ..
Ne zaman dersen kuzu perşembeye kadar az mı olur ?Tertemiz sonuclar alirsiniz insAllah canim ,Rabbim senden de razi olsun seninde gonlunde ne varsa Rabbim hayirlisindan versin ne zaman a kadar diyelim okuma süresini kalan 36
Allah razı olsun canımAllah şifa versin.
Rabbim şifasını versin inşallah canım abine de tüm hastalarada bi köşede anneme de inşallah 4 tane alıyorum canım Kalan 32Kuzucum Dil-i bitab ismi MUAMMER karnında su var kötü hastalıktan şüpheleniyorlae net bi tanı konulmadı maalesef çok teşekkür ederim hepinizi allah razı olsun 5 tane ben alıyorum ilk olarakk Supurgesizcadiii35 @HemDeliHemAsik 4 41EEEEE41 V Vavin ftmclk cibi35 Synonyms kızlar birer tane yasin alır mısınız abim için bildiğiniz arkadaşlarınızda warsa etiket yapar musınız rica etsem Dil-i bitab rabbim güzel kalbine göre wersin istediğin her ne vars canım kardesim Çok teşekkür ederimm ..
Allah razı olsun canım
Yok gayet iyi canim.Ne zaman dersen kuzu perşembeye kadar az mı olur ?