- 24 Ağustos 2018
- 4.220
- 10.706
- 208
- Konu Sahibi akasayalar
-
Arkadaşımın kardeşini bir kez evlendiğim gün gördüm.Az once bir haber aldim. Yakin arkadasim degildi bir kac kez tanismis oldugum ayni ortamda gordugum biriydi selamlastigim. Tasindigimiz sehirde yasiyordu kendisi. Cok guzel civil civil hem yuz hem kalbi guzel bir kizcagizdi. Meslegi vardi avukatti calistigi sure boyunca evini aldi arabasini aldi. Eside cok iyi adamdi. İki cocuklari oldu arka arkaya. Biri iki biri 4 yasinda filan olmalari lazim o civarlarda yani. Kansere yakalanmisti oda. Pankreas. Hersey 7 ay icinde olmus bitmis. Bir ay olmus vefat edeli bugun ogrendim. Cok yakin olmamiza gerek yoktu konuyu actim ama icim paramparca. Kandil icin aradiklarimi bile yarida kestim oyle modum dustu. Bugun zaten kadir gecesi diye aramistim bu vesileyle vefat haberini ogrendim.bilenler bilir gecmiste bende kanseri yasadim atlattim. Ama atlattim diyemiyorum. Her an sicrama riski var genetik cunku. Senelerce cocuk yapmadim. Dusunmedim istemedim kendi keyfimce. Sonra hastalaninca hepten vazgecmistm. Sonra bu sene Allah bir mucize verdi. Dogumum bugun yarin bekleniyor. Bebegim saglikli ben saglikli suan. Ölüm cok soguk. Korkularim bin kat artti bu haberden sonra. 32 yasindaki kiza oturdum agladim. Cocuklar ne olacak. Ölüm neden bazen bu kadar erken. Reva degil desem isyana girecek. Cok korkuyorum ölmekten degilde cocugum kalirsa ne olacak. İnancli biriyim eksik gidersem Allah katinda o korkularimda var. Bilmiyorum ama modum cok dustu cok uzgunum.
İşte anne olmanın hissettirdiği en büyük duygu bu sanırım. Her an evladın için endişe etme duygusu. Deprem olur onlar ne yapar diye düşünürüz, her türlü felaket senaryolarında hemen evlatlar ne yapacak endişesi ile yaşıyoruz.Az once bir haber aldim. Yakin arkadasim degildi bir kac kez tanismis oldugum ayni ortamda gordugum biriydi selamlastigim. Tasindigimiz sehirde yasiyordu kendisi. Cok guzel civil civil hem yuz hem kalbi guzel bir kizcagizdi. Meslegi vardi avukatti calistigi sure boyunca evini aldi arabasini aldi. Eside cok iyi adamdi. İki cocuklari oldu arka arkaya. Biri iki biri 4 yasinda filan olmalari lazim o civarlarda yani. Kansere yakalanmisti oda. Pankreas. Hersey 7 ay icinde olmus bitmis. Bir ay olmus vefat edeli bugun ogrendim. Cok yakin olmamiza gerek yoktu konuyu actim ama icim paramparca. Kandil icin aradiklarimi bile yarida kestim oyle modum dustu. Bugun zaten kadir gecesi diye aramistim bu vesileyle vefat haberini ogrendim.bilenler bilir gecmiste bende kanseri yasadim atlattim. Ama atlattim diyemiyorum. Her an sicrama riski var genetik cunku. Senelerce cocuk yapmadim. Dusunmedim istemedim kendi keyfimce. Sonra hastalaninca hepten vazgecmistm. Sonra bu sene Allah bir mucize verdi. Dogumum bugun yarin bekleniyor. Bebegim saglikli ben saglikli suan. Ölüm cok soguk. Korkularim bin kat artti bu haberden sonra. 32 yasindaki kiza oturdum agladim. Cocuklar ne olacak. Ölüm neden bazen bu kadar erken. Reva degil desem isyana girecek. Cok korkuyorum ölmekten degilde cocugum kalirsa ne olacak. İnancli biriyim eksik gidersem Allah katinda o korkularimda var. Bilmiyorum ama modum cok dustu cok uzgunum.
Size özel mesaj atmak istedim ama kapalı sanırım mesajınız. Siz bana yazabilir misiniz sakıncası yoksa?Kizlar hepinize yorumlariniz icin cok tesekkur ederim. Gercekten icim paramparca..uzgunum cok uzgunum. Her ölümde insan kendi ölüsüne aglarmis. Bilenler biliyor seneler once ablami kaybettik biz bu illetten. Cocuklari kaldi buyuduler bir sekilde. Biraz bizde biraz onlarda. Ama hep eksikler. sinanmaktan korkuyorum korkarsam basima gelmesinden korkuyorum..su illet hastaliga care bulamadilar ona yaniyorum..ecel var diyorum sonra. İllaki bir sekilde gelip bulacak..evimi sirkeli suyla duayla silerken sabaha enerjik uyanip dualar edecegim yerde oturdum kaldim tekli koltukta. Haberi aldigim andan itibaren cansiz esya gibiyim
.belki doğumum yaklasti gunlerim var. Onunda etkisi vardir Allahim hicbir evladi annesiz birakmasin.en azindan kendini koruyacak zamana kadar. Onlarada bizi muhtac etmesin. Nasil dua edilir ne yapilir bilmiyorum..Allahim kimseye muhtac etmesin bu mubarek gunde hepimiz saglikla huzurla yasayalim insallah. Dualarimiz ölmüşlerimize gitsin hepimizin
Az once bir haber aldim. Yakin arkadasim degildi bir kac kez tanismis oldugum ayni ortamda gordugum biriydi selamlastigim. Tasindigimiz sehirde yasiyordu kendisi. Cok guzel civil civil hem yuz hem kalbi guzel bir kizcagizdi. Meslegi vardi avukatti calistigi sure boyunca evini aldi arabasini aldi. Eside cok iyi adamdi. İki cocuklari oldu arka arkaya. Biri iki biri 4 yasinda filan olmalari lazim o civarlarda yani. Kansere yakalanmisti oda. Pankreas. Hersey 7 ay icinde olmus bitmis. Bir ay olmus vefat edeli bugun ogrendim. Cok yakin olmamiza gerek yoktu konuyu actim ama icim paramparca. Kandil icin aradiklarimi bile yarida kestim oyle modum dustu. Bugun zaten kadir gecesi diye aramistim bu vesileyle vefat haberini ogrendim.bilenler bilir gecmiste bende kanseri yasadim atlattim. Ama atlattim diyemiyorum. Her an sicrama riski var genetik cunku. Senelerce cocuk yapmadim. Dusunmedim istemedim kendi keyfimce. Sonra hastalaninca hepten vazgecmistm. Sonra bu sene Allah bir mucize verdi. Dogumum bugun yarin bekleniyor. Bebegim saglikli ben saglikli suan. Ölüm cok soguk. Korkularim bin kat artti bu haberden sonra. 32 yasindaki kiza oturdum agladim. Cocuklar ne olacak. Ölüm neden bazen bu kadar erken. Reva degil desem isyana girecek. Cok korkuyorum ölmekten degilde cocugum kalirsa ne olacak. İnancli biriyim eksik gidersem Allah katinda o korkularimda var. Bilmiyorum ama modum cok dustu cok
Oncelikle size gecmis olsun, dilerim nuksetmez, saglicakla dogurur, evladinizin basinda sag salim yasarsiniz umarimAz once bir haber aldim. Yakin arkadasim degildi bir kac kez tanismis oldugum ayni ortamda gordugum biriydi selamlastigim. Tasindigimiz sehirde yasiyordu kendisi. Cok guzel civil civil hem yuz hem kalbi guzel bir kizcagizdi. Meslegi vardi avukatti calistigi sure boyunca evini aldi arabasini aldi. Eside cok iyi adamdi. İki cocuklari oldu arka arkaya. Biri iki biri 4 yasinda filan olmalari lazim o civarlarda yani. Kansere yakalanmisti oda. Pankreas. Hersey 7 ay icinde olmus bitmis. Bir ay olmus vefat edeli bugun ogrendim. Cok yakin olmamiza gerek yoktu konuyu actim ama icim paramparca. Kandil icin aradiklarimi bile yarida kestim oyle modum dustu. Bugun zaten kadir gecesi diye aramistim bu vesileyle vefat haberini ogrendim.bilenler bilir gecmiste bende kanseri yasadim atlattim. Ama atlattim diyemiyorum. Her an sicrama riski var genetik cunku. Senelerce cocuk yapmadim. Dusunmedim istemedim kendi keyfimce. Sonra hastalaninca hepten vazgecmistm. Sonra bu sene Allah bir mucize verdi. Dogumum bugun yarin bekleniyor. Bebegim saglikli ben saglikli suan. Ölüm cok soguk. Korkularim bin kat artti bu haberden sonra. 32 yasindaki kiza oturdum agladim. Cocuklar ne olacak. Ölüm neden bazen bu kadar erken. Reva degil desem isyana girecek. Cok korkuyorum ölmekten degilde cocugum kalirsa ne olacak. İnancli biriyim eksik gidersem Allah katinda o korkularimda var. Bilmiyorum ama modum cok dustu cok uzgunum.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Rabbim çocuklarını esirgesin ve iyilerle karşılaştırsın o kardeşimizinAz once bir haber aldim. Yakin arkadasim degildi bir kac kez tanismis oldugum ayni ortamda gordugum biriydi selamlastigim. Tasindigimiz sehirde yasiyordu kendisi. Cok guzel civil civil hem yuz hem kalbi guzel bir kizcagizdi. Meslegi vardi avukatti calistigi sure boyunca evini aldi arabasini aldi. Eside cok iyi adamdi. İki cocuklari oldu arka arkaya. Biri iki biri 4 yasinda filan olmalari lazim o civarlarda yani. Kansere yakalanmisti oda. Pankreas. Hersey 7 ay icinde olmus bitmis. Bir ay olmus vefat edeli bugun ogrendim. Cok yakin olmamiza gerek yoktu konuyu actim ama icim paramparca. Kandil icin aradiklarimi bile yarida kestim oyle modum dustu. Bugun zaten kadir gecesi diye aramistim bu vesileyle vefat haberini ogrendim.bilenler bilir gecmiste bende kanseri yasadim atlattim. Ama atlattim diyemiyorum. Her an sicrama riski var genetik cunku. Senelerce cocuk yapmadim. Dusunmedim istemedim kendi keyfimce. Sonra hastalaninca hepten vazgecmistm. Sonra bu sene Allah bir mucize verdi. Dogumum bugun yarin bekleniyor. Bebegim saglikli ben saglikli suan. Ölüm cok soguk. Korkularim bin kat artti bu haberden sonra. 32 yasindaki kiza oturdum agladim. Cocuklar ne olacak. Ölüm neden bazen bu kadar erken. Reva degil desem isyana girecek. Cok korkuyorum ölmekten degilde cocugum kalirsa ne olacak. İnancli biriyim eksik gidersem Allah katinda o korkularimda var. Bilmiyorum ama modum cok dustu cok uzgunum.
Allah rahmet eylesin. Mübarek günde almışsınız haberi rahmet istemiş derler bizde. Arkasından bir dua okuyun ruhuna.Az once bir haber aldim. Yakin arkadasim degildi bir kac kez tanismis oldugum ayni ortamda gordugum biriydi selamlastigim. Tasindigimiz sehirde yasiyordu kendisi. Cok guzel civil civil hem yuz hem kalbi guzel bir kizcagizdi. Meslegi vardi avukatti calistigi sure boyunca evini aldi arabasini aldi. Eside cok iyi adamdi. İki cocuklari oldu arka arkaya. Biri iki biri 4 yasinda filan olmalari lazim o civarlarda yani. Kansere yakalanmisti oda. Pankreas. Hersey 7 ay icinde olmus bitmis. Bir ay olmus vefat edeli bugun ogrendim. Cok yakin olmamiza gerek yoktu konuyu actim ama icim paramparca. Kandil icin aradiklarimi bile yarida kestim oyle modum dustu. Bugun zaten kadir gecesi diye aramistim bu vesileyle vefat haberini ogrendim.bilenler bilir gecmiste bende kanseri yasadim atlattim. Ama atlattim diyemiyorum. Her an sicrama riski var genetik cunku. Senelerce cocuk yapmadim. Dusunmedim istemedim kendi keyfimce. Sonra hastalaninca hepten vazgecmistm. Sonra bu sene Allah bir mucize verdi. Dogumum bugun yarin bekleniyor. Bebegim saglikli ben saglikli suan. Ölüm cok soguk. Korkularim bin kat artti bu haberden sonra. 32 yasindaki kiza oturdum agladim. Cocuklar ne olacak. Ölüm neden bazen bu kadar erken. Reva degil desem isyana girecek. Cok korkuyorum ölmekten degilde cocugum kalirsa ne olacak. İnancli biriyim eksik gidersem Allah katinda o korkularimda var. Bilmiyorum ama modum cok dustu cok uzgunum.
Başınız sağolsun öncelikle. Ölüm geldikten sonra gerisi bahane oluyor. Onun alacak nefesi o kadarmış. Kanser olmazdı trafik kazası olurdu ama yine bir şey olurdu. Siz duanızı edin çocuğunuzu düşünün. Kimin ne kadar yaşayacağını bilmemiz mümkün değilAz once bir haber aldim. Yakin arkadasim degildi bir kac kez tanismis oldugum ayni ortamda gordugum biriydi selamlastigim. Tasindigimiz sehirde yasiyordu kendisi. Cok guzel civil civil hem yuz hem kalbi guzel bir kizcagizdi. Meslegi vardi avukatti calistigi sure boyunca evini aldi arabasini aldi. Eside cok iyi adamdi. İki cocuklari oldu arka arkaya. Biri iki biri 4 yasinda filan olmalari lazim o civarlarda yani. Kansere yakalanmisti oda. Pankreas. Hersey 7 ay icinde olmus bitmis. Bir ay olmus vefat edeli bugun ogrendim. Cok yakin olmamiza gerek yoktu konuyu actim ama icim paramparca. Kandil icin aradiklarimi bile yarida kestim oyle modum dustu. Bugun zaten kadir gecesi diye aramistim bu vesileyle vefat haberini ogrendim.bilenler bilir gecmiste bende kanseri yasadim atlattim. Ama atlattim diyemiyorum. Her an sicrama riski var genetik cunku. Senelerce cocuk yapmadim. Dusunmedim istemedim kendi keyfimce. Sonra hastalaninca hepten vazgecmistm. Sonra bu sene Allah bir mucize verdi. Dogumum bugun yarin bekleniyor. Bebegim saglikli ben saglikli suan. Ölüm cok soguk. Korkularim bin kat artti bu haberden sonra. 32 yasindaki kiza oturdum agladim. Cocuklar ne olacak. Ölüm neden bazen bu kadar erken. Reva degil desem isyana girecek. Cok korkuyorum ölmekten degilde cocugum kalirsa ne olacak. İnancli biriyim eksik gidersem Allah katinda o korkularimda var. Bilmiyorum ama modum cok dustu cok uzgunum.
Allah mekanını cennet eylesin,iyi düşünün güzel şeylere odaklanın bebeğinizle güpgüzel yıllar sizin olsunAz once bir haber aldim. Yakin arkadasim degildi bir kac kez tanismis oldugum ayni ortamda gordugum biriydi selamlastigim. Tasindigimiz sehirde yasiyordu kendisi. Cok guzel civil civil hem yuz hem kalbi guzel bir kizcagizdi. Meslegi vardi avukatti calistigi sure boyunca evini aldi arabasini aldi. Eside cok iyi adamdi. İki cocuklari oldu arka arkaya. Biri iki biri 4 yasinda filan olmalari lazim o civarlarda yani. Kansere yakalanmisti oda. Pankreas. Hersey 7 ay icinde olmus bitmis. Bir ay olmus vefat edeli bugun ogrendim. Cok yakin olmamiza gerek yoktu konuyu actim ama icim paramparca. Kandil icin aradiklarimi bile yarida kestim oyle modum dustu. Bugun zaten kadir gecesi diye aramistim bu vesileyle vefat haberini ogrendim.bilenler bilir gecmiste bende kanseri yasadim atlattim. Ama atlattim diyemiyorum. Her an sicrama riski var genetik cunku. Senelerce cocuk yapmadim. Dusunmedim istemedim kendi keyfimce. Sonra hastalaninca hepten vazgecmistm. Sonra bu sene Allah bir mucize verdi. Dogumum bugun yarin bekleniyor. Bebegim saglikli ben saglikli suan. Ölüm cok soguk. Korkularim bin kat artti bu haberden sonra. 32 yasindaki kiza oturdum agladim. Cocuklar ne olacak. Ölüm neden bazen bu kadar erken. Reva degil desem isyana girecek. Cok korkuyorum ölmekten degilde cocugum kalirsa ne olacak. İnancli biriyim eksik gidersem Allah katinda o korkularimda var. Bilmiyorum ama modum cok dustu cok uzgunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?