- 2 Temmuz 2019
- 1.486
- 1.491
- 133
tamda kardeş gibiyiz birbirimizin yanında çok rahatız dediğin için rahat üstüne gelmiş olabilir hemen içini soğutma ..şimdi kardeşin bir eşyana zarar verse abartı tepki verebilirsin ama kardeşin sonuçta yine eskisi gibi olabilirsin..
birde belki arkadaşın içinde o kadar önemli değil ama ailesi belki çok titizdir arada kalmışlık duygusuyla aşırı tepki vermiş olabilir..
son olarak üniversite arkadaşlıkları dostlukları gibi ilişkiler insanın karşısına ileriki dönemde çıkamıyor harcamayın güzelim arkadaşlığınızı böyle sudan sebeplerle...
Evet buradaki kimse anlamamış ama benim rahatlığımın sebebi tamamen yakın olmamız ve beni tanımasıydı ben bir hata işliyorsam asla telafisiz bırakmam sakarlığımı bildiği bu huyumuda bilir. Yani kalkıp ben sana ödeyeceğim, edeceğim demeye gerek duymadım çünkü beni tanıyorsa zaten ödeyeceğimi biliyor olması lazım. Sinirlenmesi çok doğal fakat verdiği tepkiler kızmanında üzerindeydi ve çok uzun sürdürdü, yinede susup alttan aldım. Parasını ona verdiğim zaman bu kırılganlığımı ona belli edip etmeme konusunda çekincelerim var konuyuda bunun için açtım ama alkış almak adına yeren mi ararsınız seren mi. Eksik anlatımımdan kaynaklı muhtemelen, keşke yorumlarıda okusaydılar...