• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın sorunu,fikir istiyor.

Kololove

H'erseyin farklı ♥
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2011
1.305
0
106
Merhaba kızlar.
Çok yakın bir kız arkadaşım var. Bu siteye üye olduğumu biliyor.
1-2 aydır benle paylaştığı bir derdi var size de danışmamı rica etti,onun adına yazıyorum.
Kız arkadaşım çalışıyor ve çalıştığı yere yakın bir esnaf çocuktan hoşlanmış.
Çocuk bilmiyor tabii. Konuşma fırsatları filan olmamış. Ama çocukta kız arkadaşımı farketmiş.
Çünkü sürekli denk gelmeselerde haftanın 2-3 günü görüyomuş arkadaşım.
Biraz havalı bir tipe benziyor diyor.:37: Bazen geçerken çok dikkatli bakıyor,bazense gördüğü halde umursamıyor diyor.
Geçenlerde o çevreden birinden çocuğun ismini soyadını öğrenmiş. Facebook'tan bakmış ilişkisi yokmuş.
Ne yapsam diye kara kara düşünüyor bana danışıyor bişey diyemiyorum.
Facebook adresini kapatmış arkadaşım. Diyo sahte bi hesap açıp konuşsam mı acaba filan.
Ne diyeceğimi de bilmiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? :10:

Merhaba kızlar.
Çok yakın bir kız arkadaşım var. Bu siteye üye olduğumu biliyor.
1-2 aydır benle paylaştığı bir derdi var size de danışmamı rica etti,onun adına yazıyorum.
Kız arkadaşım çalışıyor ve çalıştığı yere yakın bir esnaf çocuktan hoşlanmış.
Çocuk bilmiyor tabii. Konuşma fırsatları filan olmamış. Ama çocukta kız arkadaşımı farketmiş.
Çünkü sürekli denk gelmeselerde haftanın 2-3 günü görüyomuş arkadaşım.
Biraz havalı bir tipe benziyor diyor.:37: Bazen geçerken çok dikkatli bakıyor,bazense gördüğü halde umursamıyor diyor.
Geçenlerde o çevreden birinden çocuğun ismini soyadını öğrenmiş. Facebook'tan bakmış ilişkisi yokmuş.
Ne yapsam diye kara kara düşünüyor bana danışıyor bişey diyemiyorum.
Facebook adresini kapatmış arkadaşım. Diyo sahte bi hesap açıp konuşsam mı acaba filan.
Ne diyeceğimi de bilmiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? :10:

İlişkisi yok yazması,kalbinde kimsenin olmadığı anlamına gelmez bu bir.
Dik dik bakması ondan hoşlandığı için değil arkadaşınızın bakışlarından rahatsız olduğu için olabilir bu iki.
Sahte hesapla yapılan bir işten bir cacık çıkmaz,baştan güvensizlik sebebidir bu da üç.:20:

Dik dik bakması ondan hoşlandığı için değil arkadaşınızın bakışlarından rahatsız olduğu için olabilir bu iki.
Sahte hesapla yapılan bir işten bir cacık çıkmaz,baştan güvensizlik sebebidir bu da üç.:20:

aynen katılıyorum cnm

Hesap açıp çocuğu denemesi çok çocukça olur bence...Hadi görüşmeye başladılar diyelim bu durumu nasıl açıklayabilir :31::31::31: Ortam yaratıp sohbet etmeye çalışması en güzeli bence ya da telefon numarasını öğrensin bir şekilde telefondan görüşsün :34::34::34:

Evet bende söyledim baskasını seviyor olabilir diye ama kırıcı da olmak istemiyorum tabii.
O kadarını bilemicem göremiyorum yani. Ama bi kaç defa kız arkadaşımın çalıştığı yerden geçerken göz gezdirmiş hani o da oralarda mı gibisinden.
Öyle söylüyor yani kız arkadaşım.
Sanırım çocuk hoşlanıyor olsa bile arkadaşım kız olarak ilk adımı atmak istemediğinden sahte hesapla konuşsam mı dedi.

Son düzenleme:
Bazen geçerken çok dikkatli bakıyor,bazense gördüğü halde umursamıyor diyor.
Geçenlerde o çevreden birinden çocuğun ismini soyadını öğrenmiş.

O çevreden birine onun hakkında sorular sorması bile büyük zahmet...

Dikkatli bakmasında özel bir mana olsa devamını da getirirdi, hele de bazen gördüğü halde umursamıyorsa bakışlarından anlam çıkarmak ikinci zahmet...

Bir de genç kızların duygularından hatta hayatında biri olup olmadığından emin olmadığı biri için "ne yapsam" diye kara kara düşünmelerini hiç anlayamıyorum... Hele de o kişi zaman zaman umursamaz davranıyorsa...

Arkadaşınız sahte hesap açıp konuşursa en fazla "bir hayranım daha oldu" diye düşündürmüş olur ona... Hem kendini dikkatle süzen bir kız, hem de netten onunla konuşan bir başkası...

O çevreden birine onun hakkında sorular sorması bile büyük zahmet...

Dikkatli bakmasında özel bir mana olsa devamını da getirirdi, hele de bazen gördüğü halde umursamıyorsa bakışlarından anlam çıkarmak ikinci zahmet...

Bir de genç kızların duygularından hatta hayatında biri olup olmadığından emin olmadığı biri için "ne yapsam" diye kara kara düşünmelerini hiç anlayamıyorum... Hele de o kişi zaman zaman umursamaz davranıyorsa...

Arkadaşınız sahte hesap açıp konuşursa en fazla "bir hayranım daha oldu" diye düşündürmüş olur ona... Hem kendini dikkatle süzen bir kız, hem de netten onunla konuşan bir başkası...

Haklısınız tabi ama arkadasım sonucta bende ne diyecegimi sasırıyorum.
Cocugun hoslanıp hoslanmadıgını anlamak istiyor ama nasıl anlicak onu bilmiyor.:37:

Bence insan ne kadar severse sevsin hoşlanırsa hoşlansın bu etapta ilk adımı kız atmamalı
zaten çocukta ıstıyorsa gayet rahat adını soyadın öğrenebılır yada gelır yanına konusur
bence arkadasın beklemelı bısey yapmamalı ve çokda bakmamalı bıraz cilve yeterlı olur :)

Back