- 10 Eylül 2011
- 5.611
- 22.479
Yani 70 kişiyi ödeyen 20 kişiyi de öder tabi:) Bence de. Kız tarafından 20 kişi gelse, ki öyle demiş konu sahibi, 6400 yapar. Daha içkiler vs. hariç bu. Geriye kalan 70 kişiyi sırtlar mı bilemedim.Ama damadın tanıdığıymış, mümkün tabi. :)
%100 haklisiniz.Burada bir iyi niyetli varsa o da sizsiniz, hala kızın iyi niyetli olduğunu düşünüyorsunuz çünkü. Ayranı yok içmeye, tahterevanla gider sıçmaya. 80 kişinin parasını nasıl ödeyelim ne demek? Millet nasıl ödüyorsa o da öyle ödeyecek. Parası yoksa da böyle işlere girmeyecek. Bu kadarını akıl edemiyor mu? O yüzden salak.
İnş öyle değildir bu da benimkinin aklına geldi yine kesin öyle yapacaklar bunlar diye:) Bence de. Kız tarafından 20 kişi gelse, ki öyle demiş konu sahibi, 6400 yapar. Daha içkiler vs. hariç bu. Geriye kalan 70 kişiyi sırtlar mı bilemedim.Ama damadın tanıdığıymış, mümkün tabi. :)
Arkadaşımın babası kız tarafı olarak isteme ve nişanı aynı anda yaptı kocaman özel konseptli mekan tuttu adam süsletti 30 bine yakın ödediler mekana. Erkek tarafı düğün bile yapmadı bizim saftirik istemedi masraf olacak diye bir de eğlenceye para istiyorlar ben arkadaşıma değil de damat tarafına kızıyorum arkadaşımın da gözü aşktan kör mü oldu anlamadım. Nişanda da yine büyük olacak diye onlardan 70 kişi varlardı bence şimdi aynı tayfa eğlenceye de gelecek ama paraya gelince kız tarafından bile istiyorlar. E kızın babası size dedi mi nişanda girişler 320tl diye orda yediniz içtiniz yaBurada bir iyi niyetli varsa o da sizsiniz, hala kızın iyi niyetli olduğunu düşünüyorsunuz çünkü. Ayranı yok içmeye, tahterevanla gider sıçmaya. 80 kişinin parasını nasıl ödeyelim ne demek? Millet nasıl ödüyorsa o da öyle ödeyecek. Parası yoksa da böyle işlere girmeyecek. Bu kadarını akıl edemiyor mu? O yüzden salak.
Ay cidden bunun için eşinize mi bağırdınız? Değer mi hiç ya?İnş öyle değildir bu da benimkinin aklına geldi yine kesin öyle yapacaklar bunlar diyeBi de adama bağırdım ne biçim şeyler düşünüyorsun aklın hep cinliğe çalışıyor dedim
saf arkadaşım diyip durmayın sinirlerim bozuluyor ayol.Arkadaşımın babası kız tarafı olarak isteme ve nişanı aynı anda yaptı kocaman özel konseptli mekan tuttu adam süsletti 30 bine yakın ödediler mekana. Erkek tarafı düğün bile yapmadı bizim saftirik istemedi masraf olacak diye bir de eğlenceye para istiyorlar ben arkadaşıma değil de damat tarafına kızıyorum arkadaşımın da gözü aşktan kör mü oldu anlamadım. Nişanda da yine büyük olacak diye onlardan 70 kişi varlardı bence şimdi aynı tayfa eğlenceye de gelecek ama paraya gelince kız tarafından bile istiyorlar. E kızın babası size dedi mi nişanda girişler 320tl diye orda yediniz içtiniz yaah benim saf arkadaşım ailesi de öyle kibar insanlarlar ki işte o kadar iyi olmucan demekki
Demek ki erkekler de bazen haklı ola biliyormuşİnş öyle değildir bu da benimkinin aklına geldi yine kesin öyle yapacaklar bunlar diyeBi de adama bağırdım ne biçim şeyler düşünüyorsun aklın hep cinliğe çalışıyor dedim
Evet o da olabilirsaf arkadaşım diyip durmayın sinirlerim bozuluyor ayol.
burada bir saf varsa o da sizsiniz
Al benden de o kadar. Kız kendi ailesine acımamış yaptırmış nişanı ama nişanlısı nasıl ödesinmiş. Tam kocacı.saf arkadaşım diyip durmayın sinirlerim bozuluyor ayol.
burada bir saf varsa o da sizsiniz
Anne babasından bile para almak nedir?Aynısını söyledim bedava sanıp geleceklerdir 20 kişi anca gelir o zaman dedim hayır konuşuldu hepsi gelecek dedi. Zaten tuttukları mekan damadın uzaktan akrabasınınmış ve davetlilerden 70’i damat tarafıarkadaşım kendi ailesine bile 320tl demiş. Yani onlarınkini bile ödemeyecek. e böyle olunca biz de belki de damat kendi akrabalarınınkini ödeyip bize ve kız tarafına mı böyle diyorlar acaba diye düşündük. İnş öyle bişey değildir
Al benden de o kadar. Kız kendi ailesine acımamış yaptırmış nişanı ama nişanlısı nasıl ödesinmiş. Tam kocacı.
Bekarlığa vedada hep kendim odedimBahar nerelerdesin bahar bak bu da bir seçenekdugun isteyip masraflarını kendim ödemek istemiyorum dugunumun diyordun gel bul bu konuyu
Benim bildiğim bekarlığa veda da özellikle gelenlere hesap odetilmez ki. Yakın arkadaşlarla eğlenir tüm masrafı gelin öder. Eşiniz haklı bencede. 80-90 kişi yemekli düğün olur o. Düğün yapıyor parasınıda davetlilere odetiyor. Bir uyanık kendisi. Çok yakınsiniz mecbur gidersiniz belki bilemiyorum ama bu çevreyi zor durumda bırakmaktan başka bişey değil.
Biz de yaptık bu kış böyle bir organizasyon. Kişi başı 370 liraydı. Düşünemiyorum bile milleti davet edip para ödettiğimizi. İnsan utanır.%100 haklisiniz.
Herhangi bi dugun salonuna gidip fiyat isteseler sabit maliyet(kiralama+orkestra vb) + kisi basi yemek ucreti veriyolar zaten. Kisi basi et yemegi 200tl gibi. Herkes bu sekilde yapiyor düğününü. Kac tabak cikiyosa ona gore para oduyosun
Yapma. Gelir şimdi kaşınıyorum yanıyorum bitiyorum diye başlar. Her yoruma böyle başlıyor.Valla Ferhans %100 haklı evlenecem diye beyni dağıtan kadın çok
İnsanı seksten soğutacak cinsten yorumları ile yerini alır kesin.Yapma. Gelir şimdi kaşınıyorum yanıyorum bitiyorum diye başlar. Her yoruma böyle başlıyor.
Kaşınması tam komedi yaYapma. Gelir şimdi kaşınıyorum yanıyorum bitiyorum diye başlar. Her yoruma böyle başlıyor.
Tebrikler çok aklı başında bir adamEşim onu da kabul etmiyor. Ben düşkün müyüm benim derdim zaten para değil ki ben çıkarır 5 binde veririm ama burada yapılan bana saygısızlık diyor onu kabul etmiyor. Ben onun her şeyini yapacağım kendi nikahı eğlencemde yedirip içireceğim, onunkine kıyafet alacağım, takısını alacağım masrafa gireceğim ama o bana bi tane içecek ısmarlamayı çok görecek ha diyor. O gün seni de alır çıkarım dışarda karımla oraya vereceğim para kadar yerim içerim ama yine onların eğlencesine gitmicem çakal bunlar diyor.