Arkadaşımın nikah sonrası eğlence masrafı

Kiz kardeş olsa bu kadar masraf yapılır herhalde. Esin bu kadar haklı olduğu başka bir konu görmemiştim burada ama arkadaşınıza saf diyip durmayın bence çünkü çakal. Hemde daha kendi ailesine bile acimayan çakal. Kendi ailesine ödeten sizi kayirir mi hiç. Kız babasina acimamis maddi konuda.

Hiç umrumda olmaz bu pahalılıkta o parayla eşimle kaç gün eglenırım. Millet ıyıce çingeneleşti

Bı arkadaşım da nikah sonrası eğlence yaptı ve ücret davetlilere aitti ben katılmadım ama çok yapan var bunu da

Kusura bakmayın bütün masrafları size ödetip keriz yerine koyacağına darılsın daha iyi. Nefret ederim böyle beleşçi insanlardan

Doğum günüyle sünnet ne alakaysa. Kirvelik karşılıklı oluyordu sanırım. Sizin oğlunuz var mı?

90 kişinin de geleceğini sanmıyorum eşiniz gibi düşünen çok fazla kişi olacaktır. Ve eşiniz de haklı zaten. Yerinizde olsam açık açık söyler gitmezdim.

Bu arada ne kadar gösteriş meraklısı bir millet olduk ya. Resmen gösteriş yapıp sosyal medyada paylaşmak için yapılan saygısızlık bunlar. Paran varsa yap yoksa yapma milleti enayi yerine koymanın mantığı ne şimdi.

Darılırsa darılsın
Masrafa girmeye mecbur musunuz
Ücretli daveti de ilk kez duydum
Eğlencemiz var ama parayı siz ödersiniz diyor
Zaten düğün yapacaklar ekstra eğlenceye de katılmaya gerek yok

Bu kadar masrafı karşılayamayacaksa 40 gün 40 gece eğlence yaptım demek için insanları yormaya hakkı yok. Ama sizinde kıyafet vs alışverişinizi tabi karış taraf düşünmez. İlla gitmeniz gerekiprsa alkolsüz gidip arabayla gidebilirsiniz taksi parası çok tutuyor us biraz maliyetiniz düşer en azından

İkimizin düğünü arasında 1 aydan az var. Aradan 2 sene geçti. Ben onunkine gidemedim diye inat etti gibi geliyor

Bence o kadar yakin arkadasiniz degilmis. Eger yakin arkadasiniz olsaydi bu sekilde para hesabi yapmazdiniz, yediginiz giydiginiz hatta takinizi bile hesaplamissiniz bence cok ayip.
Icinizden arkadasinizin mutlu gununde yaninda olmak gelmiyorsa paraya takilacaksanjz zaten gitmeyin.

arkadaşının düğün yapıp faturayı millete kitlemesi ayıp değil yani hımm

ben de yeni evlendim kokteyl nikahtı bizimki. biz de after party düşündük 15 kişilik falan. sonra baktık hem cumartesi yer yoktu güzel bir mekan ayarlayamadık hem de millete yediğinizi içtiğinizi kendiniz ödeyeceksiniz demeye utandık. 15 bin falan da vermek istemedik. öylece kaldı yapmadık sornasında bir şey.

millet arsız olmuş. paran yoksa yapma kardeşim. düğünü millete kitlemek nedir? eşiniz haklı benimki de asla gitmezdi böyle konseptli bir düğüne.

oha ya. bence 0,5 gram takın bu aralar herkes ondan takıyor. sorarsa da bekarlığa vedasıydı, kınasıydı, nikahıydı, yemeğiydi bitmedi ki hiçbir şeyin çok masraflı oldun bunu takabildim de geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…