- 19 Nisan 2019
- 3.040
- 8.581
mağarana dön ya sen anlamazsın bu işleri ayıp falan biliyormuş gibi bir de.Bence o kadar yakin arkadasiniz degilmis. Eger yakin arkadasiniz olsaydi bu sekilde para hesabi yapmazdiniz, yediginiz giydiginiz hatta takinizi bile hesaplamissiniz bence cok ayip.
Icinizden arkadasinizin mutlu gununde yaninda olmak gelmiyorsa paraya takilacaksanjz zaten gitmeyin.
O fiyata 2 gece zor, seciciyseniz tabi.Guvenilir bir yer var ama geceligi 5 bin, bir usttu gecelik 7 bin. 5binlik yer guzel ama sahibi vs guvenilir.(Sadece kahvalti) diger masraflar ekstra. Cok fazla dolandiricilik olayi var oralarda, temkinli olmak lazim. Kisiye ozel havuzu olan yerler 4 5binden basliyor, havuzun boyutu 5 binlikte fena degil. Daha uyguna temiz, ozel havuzlu yerde kalan varsa bana da yazsin :) Ayvacik'ta da guzel glampingler var, denizi de cok temiz3 gün 2 gece Sapanca’da 5,6 bine kalacak yer var mı kız
Cok terbiyesizsiniz, keske siz de ayip nedir bilseydiniz. Ben sizinle muhatap olmuyorum, her yorumumda bana saldirmaktan vazgecin lutfen.mağarana dön ya sen anlamazsın bu işleri ayıp falan biliyormuş gibi bir de.
Ben ona ayip degil demedim ki.arkadaşının düğün yapıp faturayı millete kitlemesi ayıp değil yani hımm
ya millete hinlik yükleyen yeni anne olmuş bir kadının arkasından şeytan diyen sen değil misin? daha ne iş yaptığın kim olduğun belli değil gelmiş burada dalga geçiyorsun milletle.Cok terbiyesizsiniz, keske siz de ayip nedir bilseydiniz. Ben sizinle muhatap olmuyorum, her yorumumda bana saldirmaktan vazgecin lutfen.
Cok tuhaf bir insansiniz. Ben kimseye seytan demedim neyden bahsediyorsunuz siz? Her seyim de net, anlayamamaniz sizin probleminiz.ya millete hinlik yükleyen yeni anne olmuş bir kadının arkasından şeytan diyen sen değil misin? daha ne iş yaptığın kim olduğun belli değil gelmiş burada dalga geçiyorsun milletle.
insanların vaktini çaldığın için sen terbiyesizsin uza buradan konuyu dağıtma.
Neden hepsi için ayrı elbise ayakkabı masrafı yapıyorsunuz ki?Yok kınasını ayrıca lüks bir salonda yapıyor yine konseptli olarak. Bekarlığa veda extraydı. Ben kına için de ayrıca elbise ayakkabı vs masraf ettim yani bekarlığa veda ve düğün yemeği hariç
zaten hesap kitap yapmaya iten arkadaş. her şeyi misafirlere yıkınca misafir de askında takılmayacağı masraflara takılmaya başlamış. şark kurnazı konudaki arkadaş arkadaşsa tabiBen ona ayip degil demedim ki.
Bence boyle bir eglenceyi gucu olan yapmali, gucun yoksa da kimseyi boyle konusturmamak icin yapmamayi tercih edebilirsiniz.
Benim takildigim hem cok yakin arkadasim deyip hem de her seyin hesaplanmasi, ben olsam yakin arkadasimin dugunu icin boyle hesaplar asla yapmam, onun mutlu gununu nasil daha mutlu ederim diye dusunurum.
Ama yabanci birinin dugunu olsa belki hesap kitap yapip ona gore katilirsin
hande cok severim seni ama bunlar sizi saf bellemis .kizlarinin hakkini yedirme boyle insanlaraBence de çok uyanıklık zaten doktor bul denmesi filan kendileri 10000 lik takı demedi ama tam altın takarsın artık yani dedi
Bence de özel doktor abartı yani
Gidip sünnet ettirsin takısıını kıyafetini biz alırız
Ya. Oda bişey mi geçen gün çocuğun doğumgünü için pasta istediler eşim 1000 tl yolladı iyice adam yolmaya başladılar yüzsüzlüğün bu kadarı da pes
Ama öyle bizimde düğünümüzde yemek ücretini gelin arabasını fülan sadıç ödemiştiBuda iyiymiş, millet yolunu bulmuş valla, yok sadíç öder yok kirve öder.
Hahahha saf değil canım ya aslında kimseye hakkını yedirmez ama bu arkadaşıyla ölüme bile gider öyle diyeyimEşiniz saf mı acaba? Sizin konu ayrı başlık olur. Son durumu mutlaka yazın bize
Yok yaDoğum günüyle sünnet ne alakaysa. Kirvelik karşılıklı oluyordu sanırım. Sizin oğlunuz var mı?
İnsanlar artık kullanmaya başlıyorlar bende bunu eşime söylüyorum napim söyle böyle diyorhande cok severim seni ama bunlar sizi saf bellemis .kizlarinin hakkini yedirme boyle insanlara
Ya enayilikten ziyade biraz abartıyorlarYazmazsam çatlarım, sinirlerim tepeme çıktı. Yerinizde olsam, eğer kirve falan olursan boşarım seni derim, ne sünnet düğününe giderim ne takı takarım. Yüzsüzlükle nirvana yapmışlar, bir saf da kocanızı bulmuşlar, lütfen kusura bakmayın.
İki tane oğlum var, imkanım olduğu halde sünnet düğünü yapmadım, insanlara takı masrafı vs olmasın, bir de gereksiz geldi açıkçası. Doktor masrafı, tam altın üstüne siz onların şehrine gidip bir de onları ağırlayacaksınız. Sizi düpedüz enayi yerine koyuyorlar.