O imkansız canım . zaten askeri lojmanda oturuyorlar adam anında yüzbaşıdan uyarı alır duyulursa.
kadınla muhtemelen dışarda otelde buluşuyorlardır.
Evet cesit cesit erkek varböyle namazında niyazında adamın karısı dışında biriyle zevk delisi olması tahammül edilir değil...
Hiç kimseye güvenmeyelim o zaman..
seven erkek aldatır...
sevmeyen zaten aldatır....
namazında olan aldatır...olmayanda aldatır...
bunun 1 yılı 2 yılı 20 yılıda yok....
yazıklar olsun.........
hayattanda soğudum.
Evet cesit cesit erkek var
Ama Hepsi herseyin yapcak kapasitede
Haci hoca dininde namazinda farketmiyo artik
Ici pisse kisiligi bozuksa herseyi yapar
Gorunuse aldanmican erkeklere guvenmicen yllarinida versen 5 cocukda versen farketmez yine yaparlar
Erkek nefsi hayvan nefsi gibidir diye bosa dememisler
canım düşündüm öyle yapmayı ama ebrunun egosu tavan yapmış durumda kocam bana şunu aldı kocam bana şöyle iyi aileme karşı şöyle sıcak ve samimi diyip duruyor. inanın eşimden duymaam başkasından duyam adama iftira atıyorlar çekemiyorlar derdim. ama eşim bu yüzden mesafe koymuş araya bu yüğzden uzaklamşmış. 1,5 senedir yeni anlattı bana . burdan tayinleri çıkıp 2 saat uzaklıktaki başka bir ile gittikleri için. ebruyu hamileyken yemke yapmasın krliçeler gibi doğursun şehzademi diye yine annesine göndermişti batmanda iken. acaba o sıralardada mı aldatıyodu. ebru 4 ay ailesinde kalmıştı . Prensesler gibi davranıyor eşim bana diyordu. eşinin tek eleştirsi ebrunun kilolarıydı. :26:
Ben ebruya söylesem şimdi bilemiyorum inanırmı .
Kadının kocasını yatakta yakalaması sizin söylemenizden daha hayırlı. Alttan alttan öyle cekememezlikle doluymuşsunuz ki esiniz sizden bu durumu saklamakla en güzelini yapmış. Keşke biraz daha cenesini tutsaymış.
Ben de zamanında aldatıldım ama kendi ic güdülerimi takip ederek öğrendim. Sizin gibi bir arkadaştan öğreneceğime salak gibi yaşamayı tercih ederdim. Alt metinle verdikleriniz cok ürkütücü.
Acaba Mustafa eşinizin hangi sırrını saklıyor ki eşinize bu kadar çok özelini paylaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?