Arkadaşımın kocasının sex partneri var

berrak_87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
307
35
0
Ankara
Kızlar arkadaşım ebrunun eşi her kadının sahip olmayı isteyeceği ideal eş profilinde bir adam.
Eşine yardım eden eşinin uykusu bölünmesin diye kahvaltısız işe giden çocuğun mamasını yapan bezini alan
2. çocuyk olsun ebruya yardımcı olurum diyen , nöbet çıkışında eve gelince evi derleyip toparlayan bir eşti.

Eşimle ebrunun eşi mustafanın arası açıktı 1 senedir. önceleri çok iyyiken eşim ona mesafe koymuştu. birlikte pikniklere gezilere gidilirken böyle bir moda girmesi eşimin beni şaşırttı. oysa mustafa hala eşimi çağırrdı eşlerimizide alalım şuraya gidelim vs diye.

Eşimle konuşurken dün akşam işin aslını öğrendim.
mustafa aman ebru yorulmasın ben evi taşırım eşyaları yerleştirrir evi temizlerim bu sıradada ebru 4 saat uzaklıktaki ailesinde tatil yapar derdi.Yada eşine sevgililer günü sürprizi hediye vs ailesinin yanına bilet alırdı. ebru havalara uçardı kocam mutluluğum için çırpınıyor diye.,

geçen sene ebru ailesinin yanına gittiğinde mustafa iş yerinden 4 günlüğüne rapor almış. döndüğünde eşim bi bakmış boynunda tırnak ve diş izleri. kolundan çekmiş odasına ne bunlar anlat diye . Mustafa sıcaktan oldu vs demiş ama eşimde o sıcak bize gelmiyormu bende niye yok demiş. mustafa herşeyi anlatmış. dul bir kadınla ilişkisin olduğunu ebruyu sık sık çeşitli bahanelerle memleketine gönderdiğini ebru gidince kızla gece gündüz doyasıya seviştiğini aklını uçurma derecesinde zevk aldığını anlatmış. ebru farketmesin diye de kadına verdiği paraların üstünü ört bas etmek için izin dönüşünde ebrua hediyeler kıyafetler vs alırdı. özledim ebrum feda olsun sana derdi.
Hattta işten çıkarılan ebrunun eşine 1000 lira para göndermişti. bende derdim ya ne kadar iyi adam pikniğe gitsek sofra kurmak salata yapmak vs eşinin eline birşeyi sürdürmezdi. tüm lojmandaki kadınlar kocamız nazik değil bize karşı diye yakınırlardı ama ebru hep övünürdü eşiyle.

Dün akşam ebru aradı ve beni eşi sıcaklarda sıkılmasın diye ebrıuyu yine ailesine yollamış. kendiside 1 hafta sonra işleri düzene sokunca gelicekmiş yanlarına. yani yine o kızla birlikte olmak için ortam ayarladı mustafa. eşim kesinlikle ğzını açmayacaksın dedi ama arkadaşım resmen aptal yerine konuluyor. Böyle bir şey benim başıma gelse aptal gibi dolaşmaktansa söylenilmesini isterdim. off napıcam kızlar :ssz:

Kocam varsın bana durup durrken jestler yapmasın hediyeler almasın ama böyle ihanet etmesin.

ben çok kızardım eşime bak mustafa nasıl eşine karşı diye. meğer adam suçluluk psikolojisiyle herşeyi ört bas
etmek için bu derece mükemmel bir adammış. ebruya kızdığı tek nokta ebrunun kiloloarıydı.namazında niyazında orucunu tutatn bir adamdı. şaşırdım kaldım. mustafa gibi bi adam aldattıysa bence her erkek fırsatını bulunca aldatır..

ebruya şunu söylemek isterdim: kocanla çocuğunu çok övmeyeceksin ikiside seni utandırır...:ssz:

Bence arkadaşına çıtlatmalısınız, tek bir şartla, kendi eşinizle aranız bozulmayacaksa.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar arkadaşım ebrunun eşi her kadının sahip olmayı isteyeceği ideal eş profilinde bir adam.
Eşine yardım eden eşinin uykusu bölünmesin diye kahvaltısız işe giden çocuğun mamasını yapan bezini alan
2. çocuyk olsun ebruya yardımcı olurum diyen , nöbet çıkışında eve gelince evi derleyip toparlayan bir eşti.

Eşimle ebrunun eşi mustafanın arası açıktı 1 senedir. önceleri çok iyyiken eşim ona mesafe koymuştu. birlikte pikniklere gezilere gidilirken böyle bir moda girmesi eşimin beni şaşırttı. oysa mustafa hala eşimi çağırrdı eşlerimizide alalım şuraya gidelim vs diye.

Eşimle konuşurken dün akşam işin aslını öğrendim.
mustafa aman ebru yorulmasın ben evi taşırım eşyaları yerleştirrir evi temizlerim bu sıradada ebru 4 saat uzaklıktaki ailesinde tatil yapar derdi.Yada eşine sevgililer günü sürprizi hediye vs ailesinin yanına bilet alırdı. ebru havalara uçardı kocam mutluluğum için çırpınıyor diye.,

geçen sene ebru ailesinin yanına gittiğinde mustafa iş yerinden 4 günlüğüne rapor almış. döndüğünde eşim bi bakmış boynunda tırnak ve diş izleri. kolundan çekmiş odasına ne bunlar anlat diye . Mustafa sıcaktan oldu vs demiş ama eşimde o sıcak bize gelmiyormu bende niye yok demiş. mustafa herşeyi anlatmış. dul bir kadınla ilişkisin olduğunu ebruyu sık sık çeşitli bahanelerle memleketine gönderdiğini ebru gidince kızla gece gündüz doyasıya seviştiğini aklını uçurma derecesinde zevk aldığını anlatmış. ebru farketmesin diye de kadına verdiği paraların üstünü ört bas etmek için izin dönüşünde ebrua hediyeler kıyafetler vs alırdı. özledim ebrum feda olsun sana derdi.
Hattta işten çıkarılan ebrunun eşine 1000 lira para göndermişti. bende derdim ya ne kadar iyi adam pikniğe gitsek sofra kurmak salata yapmak vs eşinin eline birşeyi sürdürmezdi. tüm lojmandaki kadınlar kocamız nazik değil bize karşı diye yakınırlardı ama ebru hep övünürdü eşiyle.

Dün akşam ebru aradı ve beni eşi sıcaklarda sıkılmasın diye ebrıuyu yine ailesine yollamış. kendiside 1 hafta sonra işleri düzene sokunca gelicekmiş yanlarına. yani yine o kızla birlikte olmak için ortam ayarladı mustafa. eşim kesinlikle ğzını açmayacaksın dedi ama arkadaşım resmen aptal yerine konuluyor. Böyle bir şey benim başıma gelse aptal gibi dolaşmaktansa söylenilmesini isterdim. off napıcam kızlar :ssz:

Ben olsam bilmeyi isterdim ama tabi suda var boylesine alakali bir kocanin bunu yapabilecegine kadin inanirmi bunu bilemem kiskanclik yaptiginiz bile dusunebilir o yuzden karismazdim ama dolayli yoldan anlatirdim gitmemesini esini bi kadar yanliz birakmamasini vs vs vs cok yakin arkadasimsa tabi

ahh erkekeler ahh sizi bilmem ama ben olsam söylerdim hiç kimsenin karşısındakini böyle aptal yerine koymaya hakkı yok adamdaki karaktersizlik diz boyu Allahım sen böyle erkek müsvettelerini lütfen 100 m yakınıma dahi yaklaştırma :47:

Bence arkadaşına çıtlatmalısınız, tek bir şartla, kendi eşinizle aranız bozulmayacaksa.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım düşündüm öyle yapmayı ama ebrunun egosu tavan yapmış durumda kocam bana şunu aldı kocam bana şöyle iyi aileme karşı şöyle sıcak ve samimi diyip duruyor. inanın eşimden duymaam başkasından duyam adama iftira atıyorlar çekemiyorlar derdim. ama eşim bu yüzden mesafe koymuş araya bu yüğzden uzaklamşmış. 1,5 senedir yeni anlattı bana . burdan tayinleri çıkıp 2 saat uzaklıktaki başka bir ile gittikleri için. ebruyu hamileyken yemke yapmasın krliçeler gibi doğursun şehzademi diye yine annesine göndermişti batmanda iken. acaba o sıralardada mı aldatıyodu. ebru 4 ay ailesinde kalmıştı . Prensesler gibi davranıyor eşim bana diyordu. eşinin tek eleştirsi ebrunun kilolarıydı. :26:
Ben ebruya söylesem şimdi bilemiyorum inanırmı .

Ben olsam bilmeyi isterdim ama tabi suda var boylesine alakali bir kocanin bunu yapabilecegine kadin inanirmi bunu bilemem kiskanclik yaptiginiz bile dusunebilir o yuzden karismazdim ama dolayli yoldan anlatirdim gitmemesini esini bi kadar yanliz birakmamasini vs vs vs cok yakin arkadasimsa tabi

evet aynen öyle hanımefendi benim mutluluklarını çekemediğimi düşünür.
eşime de diyormuşki ebru ailesine gitmiyor artık git diyorum gitmiyor ateşli hatunumu özledim diyormuş.
eşimde ulan namaz kılıuyosun oruç tutuyosun ebru yengeyle umreye gidecekmişsin bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyormuş.
mustafada umreyi ebruya hediye etcem o tek gitcek ben askerim gidemem. hediye alır gibi ebruya ve kayınvalideme alıcam bilet havalara uçarlar kesin demiş. hadi ebru düşünemiyğr bari ebrunun annesi dese kızımkocanla gel yanımıza böyle ayrı gelmeyin ailecek gelin diye. o da akıl edemiyo heralde. yada damatları gözlerini iyice boyamış

Ama siz böyle diyince, kötü haberi vermek için çok hevesliymişsiniz gibi geliyor kulağa.

Ben olsam karışmazdım. Kim aylarca aldalıtılır da eninde sonunda anlamaz?

.

hanımefendi 3 yıldır aldatılıyormuş bu benim bildiğim. kendimi onun yerine koyuyorum ben aptal yerine konuluyor diye.
milletin gözünün içine sokarcasına heryerde her ortamda biz şöyle iyiyiz böyle iyiyiz der dururdu .
ALLAH biliyorya ben bile vay be derdim . kocanla çocuğunu çok övmeyeceksin ikiside seni utandırır lafıda anneannemden duymuştum
o yüzden yazdım. yoksa söyleme heveslisi olduğumdan değil. İçime dert oldu ne bileyim ya söyleyemem zaten kanıt yok bişi yok.
İçimi afakanlar bastı ben çok etkileniyorum böyle hadiselerden .

hayır sıcaklardan bunalmasın diye eşini ailesinin yanına göndermek de nedir? erkeğin yeri eşinin yanıdır. bir yere gidilecekse karı koca beraber gidilir gidilmeyecekse beraber kalınır. arkadaşınızın zaten bir şeyler anlaması gerekiyordu şimdiye kadar. şimdilik bir şey söylemeyin bence eşiniz de söyleme demiş aranız bozulur sonra. zamanı gelince birlikte söylersiniz ama şimdi zamanı değil..

allah kimsenn basına vermesin ama en nefret ettiğim insan modelidir şu övünen insanlar o öyle övünüp sen saf gibi dinlerken şeytan bi dürtücek anlat diye al başına belayı....

hanımefendi 3 yıldır aldatılıyormuş bu benim bildiğim. kendimi onun yerine koyuyorum ben aptal yerine konuluyor diye.
milletin gözünün içine sokarcasına heryerde her ortamda biz şöyle iyiyiz böyle iyiyiz der dururdu .
ALLAH biliyorya ben bile vay be derdim . kocanla çocuğunu çok övmeyeceksin ikiside seni utandırır lafıda anneannemden duymuştum
o yüzden yazdım. yoksa söyleme heveslisi olduğumdan değil. İçime dert oldu ne bileyim ya söyleyemem zaten kanıt yok bişi yok.
İçimi afakanlar bastı ben çok etkileniyorum böyle hadiselerden .

Siz de haklısınız çok iğrenç, rahatsız edici. Bence ailece görüşmeyin.

Ama kadın da bu kadar saf olmaz, 3 yıl ne demek; bir de eşin seni sürekli tatilleri yollamaya hevesli olacak da hiç mi aklına şüphe düşmez. Sonra günlerce başkasıyla non-stop bişeyler yaşıyorsa, uzaktan gelen karısına yeterli "ilgiyi" gösteremiyordur. Bu da mu tuhafına gitmez. İnaması kolay değil ama, evliliğin belli getirileri varsa, ötesini sorgulamayan kadınlar da oluyor.

Bence de siz kötü olduğunuz da kalırsınız. Sadece aklına bir şüphe sokun. Direk söylemeyin başka birinden örnek verin, ya X'in eşi tatildeyken onu aldatmış. Hayatta beklemezdin adamdan gibi bir örnek verin.
.

İnanmiyorum bide namazinda adam :0 Ne bicim insanlar var ya atesli hatunu batsin
Varya kesin soyle, bi insan evladinin goz gore gore ayakta uyutulmasina goz mu yumucaksin!
Ben senin yerinde olsam nolursa olsun soylerdim!
Ne bicim herif bu ya, evlenmiycem be :(

Siz de haklısınız çok iğrenç, rahatsız edici. Bence ailece görüşmeyin.

Ama kadın da bu kadar saf olmaz, 3 yıl ne demek; bir de eşin seni sürekli tatilleri yollamaya hevesli olacak da hiç mi aklına şüphe düşmez. Sonra günlerce başkasıyla non-stop bişeyler yaşıyorsa, uzaktan gelen karısına yeterli "ilgiyi" gösteremiyordur. Bu da mu tuhafına gitmez. İnaması kolay değil ama, evliliğin belli getirileri varsa, ötesini sorgulamayan kadınlar da oluyor.

Bence de siz kötü olduğunuz da kalırsınız. Sadece aklına bir şüphe sokun. Direk söylemeyin başka birinden örnek verin, ya X'in eşi tatildeyken onu aldatmış. Hayatta beklemezdin adamdan gibi bir örnek verin.
.

ebru ile çok yakın bir arkadaşlığımız var. eşi mustafa ona jartiyer takımları almış annene gidince seni özledim karıcım giy bunları demiş.
Ebruda ay kocam bana o kadar düşkünki berrak hem mutluluğumu istiyor tattile yolluyor hemde gidince dayanamıyor diyordu. ben şok oldum dün akşam. şok olduğum içinde burada sizlerle paylaşmak istedim. direkt söylesem olmaz zaten sizin dediğinizi yaparım sanırım. off kendim ihanete uğramış gibi üzüldüm. eşim hep gülerdi bunların muhabbetine kıs kıs mustafa ile dalga geçerdi anlam veremezdim ben şimdi oturdu kafamda herşey.

Ben olsam ASLA karışmazdım.

Belki kulağa saçma gelecek ama Ebru bunu duyarsa iki seçenek var:

Ya boşanır , dostluğunuz bir süre devam eder sonra da sizi her grdüğünde aklına kötü geçmişi geleceği için sizinle görüşmek istemez.

Ya da boşanmaz, bir süre eşiyle uğraşır vs yine sizinle görüşmez.

Kısacası ben Ebru'nun size saolasın gözümü açtın diyeceğini zannetmiyorum.

Kaldı ki biraz dikkatli olsa eşinizin fark ettiği kadar o da kendi kocasının değişimlerini görebilirdi.

Gece- gündüz kadınlayken bu eş hiç aramıyor mu, sormuyor mu?

Yani kısacası siz karışmayın. Ne eşinizle ne dostunuzla kötü olmayın.

Böyle olayları gördükçe anlıyorumki fırsatı olan her erkek aldatır :ssz:
ben kocama hiç yüzdee yüz güvenmedim mesela .
ha tamam eşim 5 vakit namaz kılan birisi değil ama kendime yakıştıramayacağım şeyleri evlenince asla yapmam
bu derece dile düşmek şerefimi zedeler der hep.
Ama yine de eşime yüzde yüz güvenmem . üniformasıyla bir hastaneye markete gittiğimizde
hemen bayanların ilgi odağı olur. erkek sonuçta çok prensipli dahi olsa
yine de güvenmem . :ssz:

Ben olsam ASLA karışmazdım.

Belki kulağa saçma gelecek ama Ebru bunu duyarsa iki seçenek var:

Ya boşanır , dostluğunuz bir süre devam eder sonra da sizi her grdüğünde aklına kötü geçmişi geleceği için sizinle görüşmek istemez.

Ya da boşanmaz, bir süre eşiyle uğraşır vs yine sizinle görüşmez.

Kısacası ben Ebru'nun size saolasın gözümü açtın diyeceğini zannetmiyorum.

Kaldı ki biraz dikkatli olsa eşinizin fark ettiği kadar o da kendi kocasının değişimlerini görebilirdi.

Gece- gündüz kadınlayken bu eş hiç aramıyor mu, sormuyor mu?

Yani kısacası siz karışmayın. Ne eşinizle ne dostunuzla kötü olmayın.

peki hanımefendi karışmayı düşünmüyorum zaten tavsiyelerden sonra. mustafanın 2. telefonu arabasındaki ilk yardımn çantasındaymış. o yüzden karısı farketmiyor demekki. çünkü ne zaman arasa ulaşıyor kocasına.

Back
X