- 26 Ekim 2015
- 513
- 833
Merhaba arkadaşlar öncelikle genelde arkadaş konusunda çok seçiciyim hayatımda üç tane en değer verdiğim dost dediğim ve bir gün bile beni kırmamış arkadaşlarım var, bir de bu konusunu açtığım sırf lise yıllarında zorbalık gördüğüm için koruyan bir arkadaşım var beni kendisinin o 3 tane değerli dost arkadaşlarımla alakası yok. Zorbalık gördüm lisede çünkü sesim çıkmıyordu sınıftakiler neler yapıyordu neler bir hocamız bile dayanamayıp sınıfı terk etti hep sessiz bi kızdım uğraşıldı benimle ve arkadaşımla. Hiç süslenmezdim okula normal gelirdim. Giyinimime bile laf atılırdı. Sınıftakiler çünkü file çorap giyerdi. Her neyse bu arkadaşım hrp yanımda oldu korudu beni ama en küçük şeylere de küserdi ben hiç bi zaman bi arkadşaımı kırmak istemem her zaman alttan alırım. Örnek bir kez bira hakkında konuşurken bile tartıştı benimle yazıklar olsun sana dedi! Sırf bir bira için! çünkü ben ona bira çok fazla içilirse göbek yapıyor diye biliyorum ben pek sevmiyorum dediğim için. Neyse arkadaşlar bu arkadaşımla arada görüştüm okul bittikten sonra kendisi bir sürü erkekle takılırdı( hiç bir zaman bunu onaylamadım kendisine de bildirdim). Ve en sonunda bana bir gün mesaj attı hamile kaldım diye. Ben de annemle yaşıyorum o ise annrsi ve babasıyla yaşamasına rağmen çok rahat. Neyse ben de gittim arkadaşımın yanına sabahtan ona destek olmak istedim kendimi onun yerine koydum fakat ben arkadaşıma da aynı zamanda kızdım bu erkeklerle takılma olayını ona her zaman söyledim arkadaşlar, kendisine en azından korunmasını bu olacak şeyin zavallı bebeğe olacağını söyledim , bir zevk uğruna bunların acısını hem sen hem de bebek çekiceksiniz yazık değil mi dedim. Ama olan olmuştu zaten. Kürtaja gittik ama 300 tl daha istediler , o gün de annem yanıma 100 tl koydu. Onun parası yetmedi cüzdanımı aldı ve tüm paramı sormadan aldı ve kürtaja verdi. Sesim çıkmadı çünkü arkadaşımın ihtiyacı vardı. Ben sana parayı vericem yarın dedi. Ama ben anneme ne söyleyecektim, yapacaktım? biz 3 kişi bir nafaka ile geçiniyoruz ben okuyorum şu an çalışcak vaktim yok maalesef 5 gün okulum var yani biz de ailecek zor durumdayız. Onun için bütün gün bankadan bankaya koşturdum çünkü diğer paraları da arkadaşlarından da talep etti, zar zor parayı yettirdik kürtaj oldu. Kendisi tabi pişman hem nasıl kıydım diyor hem de bir daha korunmasız olmayacağım dedi. Ama ben sinirliydim ona kaç kere dikkat et dememe rağmen hep kafasının dikine gidip tanımadığı adamlarla takılıyordu üstüne sormadan paramı alması ve sonra bana dedikleri iyice soğuttu beni ondan. Sonra eve gelince annem 100 lirayı bir günde nasıl yersin diye sordu sen harcamazsın ki bir günde bu kadar fazla dedi. Ben de yemek yrdiğimi para üstünü de arkadaşım yanlışlıkla almış dedim. Annem kızdı tabi nasıl parana sahip çıkmıyorsun diye afkadaşın neden sana paranı çıkınca geri vermedi falan dedi. Ve bu sırada arkadaşıma yazdım lütfen parayı en yakın vakitte yatır biliyorum zor durumdasın fakat annem kızıyor ben de en az senin kadwr zor duruma düştüm diye. Kendisi bana küstü param yok bilmemne (erkek ismi) bana para yollicak dedi sonra küfürler, yazıklar olsunlar .. oysa bana yarın en geç yatıracağım dedi. Annem bilir ben tutumluyumdur 1 günde 100 tl harcamam çünkü biz de zor durumdayız arkadaşım bunu bilirdi. Arkadaşlar anneme asla yalan söylemem ama sırf bu arkadaşım zor durumda diye yalan söyledim o kadar pişmanım ki. Sonra biz küstük tabi. Arkadaşıma artık kendini toparlamasını bu ilişki olaylarını bıraımasını söyledim. O bana küfürler edince de engelledim ve sildim hayatımdan. Ta ki bi kaç ay sonra üzüldüm ona ,lisede o beni korumuştu birlikte tüm acıları çekmiştik onu kötü durumda yarı yolda bırakmış gibi hissettim. Engelini kaldırdım aradım barıştık ilk başlarda iyidi normaldi aramız ama sonra o yazmamaya başladı ben iyi misin diye sorunca iyi der ya da görüldü atardı. 1 aydıe konuşmuyoruz. Ben artık yazmıyorum ona bu arada arkadaşlar benim arkadaşlarım da genelde sessiz sakin kendi hallerinde tipleridr bu arkadaşım çok farklı onlardan. Hem kültür hem de yaptıkları bakımından. Hiç bi zaman erkek olaylarını onaylamadım ve hep yüzine vurdum. Ama biz iyi anlaşıyorduk anılarımız vardı diye düşündüm, evet hata yaptım biliyorum. Ama artık soğudum kendisinden instagramımda sosyal hesaplarımda ekli kendisi. Hayatımda ilk defa böyle bir arkadaşım oldu evet silmem gerekirdi hayatımdan çünkü ben ilk defa böyle şeyleri bu arkadaşımda gördüm hayatımda böyle rahat ve küfür dolu ağızlı bi arkadaşım olmamıştı benim tarzım değil zaten ben böyle biri değilim arkadaşlar. Ama işte yaşanmışlıklarımız var az arkamı kollamadı dedim, tam destğee ihtiyacı varken engellediö diye düşündüm ve barışmaya yeltendim sonra yazmamaya başladı. Çok pişmanım şimdi ona yazdığıma ve aradığıma. Ama takıyorum kafama nasıl bir insan böyle kötü olabilir diye. Arkadaşlar bundan sonra yazmamalıyım değil mi sizcede? Her diyeceğiniz değelri benim için kusura bakmayın uzun oldu. Ama çok dolmuştum ben ilk defa böylr şeyler yaşadım bir arkadaş yüzünden.