Arkadaşımın kaba davranışı

Açıkçası keyfi olduğu için estetik olan yakınlarıma bir şey yazmadım, ziyaretine de gitmedim. Hastalık sebebiyle ameliyat olsa yazardım ama.
evet anlıyorum sizi ama yine de zor bir süreç insan az da olsa değer verdiği insana nezaketen yazması gerekir diye düşünüyorum:)

Herkese ameliyati ile resim atmanız komik geldi bana ona da komik gelmis olabilir. İlgi açı gibi

Yani ne yazabilirsin ki estetik ameliyata, gecmis olsun yazsan olmuyor hayirli olsun yeni burnun mekanlari yaksin yazsan hic olmaz bir seyler yazmayi abes buldu belki de.
birbirimize en ufak şeyimizi anlattığımız kötü anlarımızda küçük de olsa bir nezlede bile yardımcı olduğumuz bir arkadaşlığımız vardı o yüzden normal gelmed

başınız sağ olsun evet katılıyorum size yaptıkları çok daha ayıp bir şey hayatınızdan fırlatıp atarak en iyisini yapmışsınız

Herkese ameliyati ile resim atmanız komik geldi bana ona da komik gelmis olabilir. İlgi açı gibi
kaç yaşınızdasınız bilmiyorum ama biz z kuşağı için böyle şeyler normal geliyor filtreyle fotoğraf atmak ilgi açlığıysa onu da size bırakıyorum düşüncelerinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim

kürtaj olduğum gece kolum kırıldı diye bana ağlayan bir arkadaşım vardı. Artık değil diyeceklerim bu kadar.

Başka bir ameliyata girseniz ve mesaj atmasa ayıp olur gerçekten ama estetik ameliyat olduğu icin o kadar önemsememiş olabilir.

Bir gün öncesinde konuşmuşsunuz zaten. Neticede beyin ameliyatına girmediniz evet ameliyat ama keyfi bir operasyon geçirdiğiniz. Ameliyat önlüğüyle fotoğraf atmak daha garip bence herkes hadi bana yazsın hemen der gibi. Ciddi bir hastalık durumu olsa anlarım ama estetik ameliyatta bir geçmiş olsuna bu kadar takılmanızı anlamadım.

bu kadar takılmanızı anlayamadım diyorsunuz en yakın arkadaşlarımdan birinden bahsediyorum hastayken her zaman yanında olduğum arkadaşımdan ameliyat önlüğüyle fotoğraf atmam neden garip geliyor anlayamıyorum en yakın arkadaş grubuma istediğimi snapten atmaktan daha normal ne var evet riskli bir ameliyat değildi ama arkadaşına değer veren ve nezaket kurallarından az çok anlayan birinin yazmama gibi bir durumu olamaz fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler

Gerçekten bazıları kıskançlıktan ruhsuz oluyor boşverin. Artık böylesi arkadaşınız olmayıversin.

İşte dediğiniz gibi hastayken… Burun ameliyatı hastalık değil zira, keyfi bir durum. Arkadaşınız size zamanında onca şey yapmıştır illa ki siz bir estetiğinize geçmiş olsun yazmadı diye tüm bunları bir kenara bırakıp size verilen değeri sorgulayıp sanki sizi en kötü anınızda tek bırakmış gibi bir tepki veriyorsunuz. Bana fazla geldi açıkçası, bu da benim görüşüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…