- 27 Temmuz 2023
- 44
- 20
- 3
- Konu Sahibi oylesineblog
-
en küçük hastalığımızda birbirimize gün boyu baktığımız bir arkadaşlığımız vardı durum böyle olunca beklentim normal gelmiştiCiddi bi ameliyat değil sonuçta ben kendi Estetik ameliyatımı önemsemedim o da önemsememiştir
evet anlıyorum sizi ama yine de zor bir süreç insan az da olsa değer verdiği insana nezaketen yazması gerekir diye düşünüyorum:)Açıkçası keyfi olduğu için estetik olan yakınlarıma bir şey yazmadım, ziyaretine de gitmedim. Hastalık sebebiyle ameliyat olsa yazardım ama.
Herkese ameliyati ile resim atmanız komik geldi bana ona da komik gelmis olabilir. İlgi açı gibiYakın zamanda rinoplasti ameliyatı oldum ve bir gün öncesinde arkadaşım ile konuşmuştum. Ona ameliyat olacağımı söyledim ve günü kapattım. Ameliyat sonrasında snapchat ile tüm arkadaşlarıma ameliyat önlüğüyle filtrelerle fotoğraf attım. Ameliyattan sonra kendime gelip elime telefonu aldığımda bütün arkadaşlarımın uzaktan tanıdığım insanların güzel mesajlarını gördüm. Bu arkadaşımdan asla bir mesaj gelmedi. Bu sıradan bir arkadaşlık değildi bütün yılımız birlikte geçmişti. Bana bir geçmiş olsun bile yazamayan kız normalde yapmadığı şekilde sürekli kendini atmaya başladı. Bana mı çok garip geliyor. Fikirlerinizi merak ediyorum. Teşekkür ederim :)
birbirimize en ufak şeyimizi anlattığımız kötü anlarımızda küçük de olsa bir nezlede bile yardımcı olduğumuz bir arkadaşlığımız vardı o yüzden normal gelmedYani ne yazabilirsin ki estetik ameliyata, gecmis olsun yazsan olmuyor hayirli olsun yeni burnun mekanlari yaksin yazsan hic olmazbir seyler yazmayi abes buldu belki de.
whatsapp gibi bir sosyal mecradan değil snapchatten attım :) anlık olarak saçma bile paylaşıyoruz birbirimizle ameliyat önlüğümle halimi görmelerini istedimHerkese ameliyati ile resim atmanız komik geldi bana ona da komik gelmis olabilir. İlgi açı gibi
teşekkür ederimEstetik keyfi bir operasyon benim gözümde. Bu sebeple bunun için arayıp sormam ben de mesela.
Yani benim gibi bakanlar var bu olaya bilin istedim
başınız sağ olsun evet katılıyorum size yaptıkları çok daha ayıp bir şey hayatınızdan fırlatıp atarak en iyisini yapmışsınızÇok samimi dostum dediğim her başı sıkıştığında arayan derdi kederi olduğunda arayıp saatlerce konuştuğum arkadaşım... Annemi kaybettiğim de 3 ay arayıp sormadı yok oldu 3 4 ay sonra patadak arayıp yine derdini anlatmak istedi suratına kapatıp engelledim kurtuldum arkadaş seçerken çok iyi seçmeli
vallahi benim de aklıma gelmedi değilNet kıskançlık.
kaç yaşınızdasınız bilmiyorum ama biz z kuşağı için böyle şeyler normal geliyor filtreyle fotoğraf atmak ilgi açlığıysa onu da size bırakıyorum düşüncelerinizi belirttiğiniz için teşekkür ederimHerkese ameliyati ile resim atmanız komik geldi bana ona da komik gelmis olabilir. İlgi açı gibi
kürtaj olduğum gece kolum kırıldı diye bana ağlayan bir arkadaşım vardı. Artık değil diyeceklerim bu kadar.Yakın zamanda rinoplasti ameliyatı oldum ve bir gün öncesinde arkadaşım ile konuşmuştum. Ona ameliyat olacağımı söyledim ve günü kapattım. Ameliyat sonrasında snapchat ile tüm arkadaşlarıma ameliyat önlüğüyle filtrelerle fotoğraf attım. Ameliyattan sonra kendime gelip elime telefonu aldığımda bütün arkadaşlarımın uzaktan tanıdığım insanların güzel mesajlarını gördüm. Bu arkadaşımdan asla bir mesaj gelmedi. Bu sıradan bir arkadaşlık değildi bütün yılımız birlikte geçmişti. Bana bir geçmiş olsun bile yazamayan kız normalde yapmadığı şekilde sürekli kendini atmaya başladı. Bana mı çok garip geliyor. Fikirlerinizi merak ediyorum. Teşekkür ederim :)
kürtaj olduğum gece kolum kırıldı diye bana ağlayan bir arkadaşım vardı. Artık değil diyeceklerim bu kadar.
çokta gerekli değiller kanımca( arkadaşlığa inancım bitiyor böyle şeyler duyunca
Başka bir ameliyata girseniz ve mesaj atmasa ayıp olur gerçekten ama estetik ameliyat olduğu icin o kadar önemsememiş olabilir.Yakın zamanda rinoplasti ameliyatı oldum ve bir gün öncesinde arkadaşım ile konuşmuştum. Ona ameliyat olacağımı söyledim ve günü kapattım. Ameliyat sonrasında snapchat ile tüm arkadaşlarıma ameliyat önlüğüyle filtrelerle fotoğraf attım. Ameliyattan sonra kendime gelip elime telefonu aldığımda bütün arkadaşlarımın uzaktan tanıdığım insanların güzel mesajlarını gördüm. Bu arkadaşımdan asla bir mesaj gelmedi. Bu sıradan bir arkadaşlık değildi bütün yılımız birlikte geçmişti. Bana bir geçmiş olsun bile yazamayan kız normalde yapmadığı şekilde sürekli kendini atmaya başladı. Bana mı çok garip geliyor. Fikirlerinizi merak ediyorum. Teşekkür ederim :)
evet olabilir yine de bu arkadaşlık iki kelime geçmiş olsun yazmayacak kadar değersiz miydi bilmiyorumBaşka bir ameliyata girseniz ve mesaj atmasa ayıp olur gerçekten ama estetik ameliyat olduğu icin o kadar önemsememiş olabilir.
bu kadar takılmanızı anlayamadım diyorsunuz en yakın arkadaşlarımdan birinden bahsediyorum hastayken her zaman yanında olduğum arkadaşımdan ameliyat önlüğüyle fotoğraf atmam neden garip geliyor anlayamıyorum en yakın arkadaş grubuma istediğimi snapten atmaktan daha normal ne var evet riskli bir ameliyat değildi ama arkadaşına değer veren ve nezaket kurallarından az çok anlayan birinin yazmama gibi bir durumu olamaz fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürlerBir gün öncesinde konuşmuşsunuz zaten. Neticede beyin ameliyatına girmediniz evet ameliyat ama keyfi bir operasyon geçirdiğiniz. Ameliyat önlüğüyle fotoğraf atmak daha garip bence herkes hadi bana yazsın hemen der gibi. Ciddi bir hastalık durumu olsa anlarım ama estetik ameliyatta bir geçmiş olsuna bu kadar takılmanızı anlamadım.
haklısınızz teşekkür ederim :)Gerçekten bazıları kıskançlıktan ruhsuz oluyor boşverin. Artık böylesi arkadaşınız olmayıversin.
bu kadar takılmanızı anlayamadım diyorsunuz en yakın arkadaşlarımdan birinden bahsediyorum hastayken her zaman yanında olduğum arkadaşımdan ameliyat önlüğüyle fotoğraf atmam neden garip geliyor anlayamıyorum en yakın arkadaş grubuma istediğimi snapten atmaktan daha normal ne var evet riskli bir ameliyat değildi ama arkadaşına değer veren ve nezaket kurallarından az çok anlayan birinin yazmama gibi bir durumu olamaz fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Kol kirilmasi gerçekten acı verici olabiliyor, bir de belki diyebilecek bir şey bulamamıştır, kafanız dağılsın diye kolundan bahsetmiştir.kürtaj olduğum gece kolum kırıldı diye bana ağlayan bir arkadaşım vardı. Artık değil diyeceklerim bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?