• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın kaba davranışı

Evet haklısınız demek ki öyleymiş. Yine de çok şaşırdım birbirimize genelde destek olan insanlardık. Yakın görmese bile nezaketen yazılması gerekiyor gibi geliyordu bana ama her insan farklı düşünüyor sanırım :)
Evet, haberi olduğu için yazması gerekirdi ama öncelikleri arasında değilmişsiniz ki. Aklına bile gelmemişsiniz.

Yakın zamanda rinoplasti ameliyatı oldum ve bir gün öncesinde arkadaşım ile konuşmuştum. Ona ameliyat olacağımı söyledim ve günü kapattım. Ameliyat sonrasında snapchat ile tüm arkadaşlarıma ameliyat önlüğüyle filtrelerle fotoğraf attım. Ameliyattan sonra kendime gelip elime telefonu aldığımda bütün arkadaşlarımın uzaktan tanıdığım insanların güzel mesajlarını gördüm. Bu arkadaşımdan asla bir mesaj gelmedi. Bu sıradan bir arkadaşlık değildi bütün yılımız birlikte geçmişti. Bana bir geçmiş olsun bile yazamayan kız normalde yapmadığı şekilde sürekli kendini atmaya başladı. Bana mı çok garip geliyor. Fikirlerinizi merak ediyorum. Teşekkür ederim :)
Siz ona geçmiş olsun mesajı atın. Attığı fotoğraflardan birine yorum olarak yazabilirsiniz.

Çok saçma gelecek ama kıskanmış olabilir sonuçta estetik olacaksınız ve güzelleşeceksiniz bu ihtimal onu biraz bozmuş muhtemelen. Bende ne hikmetse tüm gün dm den yazan sohbet ettiğim bir eski arkadaştan gayet şık ve güzel olduğum fotolar hakkında yorum alamam asla lakin gündelik saç baş kaymış pozlara hemen döner yorum yapar. Biraz soğuk yapın sorarsa da ne bir hayırlı olsun ne geçmiş olsun dedin diyin. Bu tarz şeyleri önemsiyorum ben

Çok samimi dostum dediğim her başı sıkıştığında arayan derdi kederi olduğunda arayıp saatlerce konuştuğum arkadaşım... Annemi kaybettiğim de 3 ay arayıp sormadı yok oldu 3 4 ay sonra patadak arayıp yine derdini anlatmak istedi suratına kapatıp engelledim kurtuldum arkadaş seçerken çok iyi seçmeli

Çok saçma gelecek ama kıskanmış olabilir sonuçta estetik olacaksınız ve güzelleşeceksiniz bu ihtimal onu biraz bozmuş muhtemelen. Bende ne hikmetse tüm gün dm den yazan sohbet ettiğim bir eski arkadaştan gayet şık ve güzel olduğum fotolar hakkında yorum alamam asla lakin gündelik saç baş kaymış pozlara hemen döner yorum yapar. Biraz soğuk yapın sorarsa da ne bir hayırlı olsun ne geçmiş olsun dedin diyin. Bu tarz şeyleri önemsiyorum ben
ben de sizin gibi önem veriyorum, sizin arkadaşınızın da sizi kıskandığını düşünüyorum hiç sağlıklı bir davranız değil :(

Back