Gelinlik Modelleri Arkadaşımın gelinligi....

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

en begendiginiz hangisi:):)

• Ankete Katılan
    74

nem

20♥06♥2010
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2008
7.231
9
156
Diğer
hanımlar ben bu topike bayılan biri olarakk gelinliklere bakmaktan zevk alıyorum..pc deolan tanıdık arkadaş ve akrabalarımın düğün resimlerini ekliycem inş zevkle bakarsınız..

1[URL=http://img197.imageshack.us/i/41671362.jpg/]
[/URL]

2

3

4

5

6

8

9

Son düzenleme:
gayet güzel tatlım maşşallahh arkadaşında çok güzel taşımış haklısın çok yakışmış Allh mesut etsin... beğendim...

gayet güzel tatlım maşşallahh arkadaşında çok güzel taşımış haklısın çok yakışmış Allh mesut etsin... beğendim...

begenmene sevindim cnm bnm..biras daha resim var onlarıda kesip biçip ekliycem buraya..izinsiz ekleyince yüzlerini karalamak zorundayım:)

Duvağı kurdelalardan olan gelinlik modeli ne kadar hoş canım,arkadaşının üzerinde de gayet hoş durmuş.

Duvağı kurdelalardan olan gelinlik modeli ne kadar hoş canım,arkadaşının üzerinde de gayet hoş durmuş.

değişik baya demi..ama düğünde akrabalar baya söylendiler transparan oluşunaaa:)

kuzenin ki gerçekten çıtı pıtı çok tatlı bir modellll çok değişik hemde... çok güzell

kuzenin ki gerçekten çıtı pıtı çok tatlı bir modellll çok değişik hemde... çok güzell

bencede:)buraya eklerken resimleri baktımda şöyle bi hepsi farklı modeller ama kötü duran yok...gelinligin asaletinden dolayı olsa gerekkopuyorumnanaktan

aynen canım ... kesinlkle büyülü bir elbise gibi..........

çok çıtıpıtı model söylediğin gibi,hem kendi düğünü istediğini alacak,giyecek tabii.

amannnn kimse memnun olmaz kimse begenmez bişey herkes bir kulp takar ... boşverin o bizim günümüz oluyor gelinle damat dışındaki herşey teferruat.. konuşşup dursunlar ,kıskanmışlardır çok dagüzel taşımış ve yakışmış....

4 modelı begendım guzel gercekten GÜZELDE YAKISMIS

Son düzenleme:
Hepsi birbirinden güzel modellerin ben en çok 1. modeli beğendim inşallah bana da giymek nasip olur.

4 numaralı gelinliğin kollarını beğendim taşlar çok hoş durmuş,ama her zaman sölediğim gibi tekrar edicemmm gelinlikte bu derece transparanı hiç hoş bulmuyorum....güzel taşımış o ayrı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…