- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
sana da bu yakışır seboşum.4 ayda ben adamı çoktan nikah masasına oturtmuştum tabii adam evli değil ise :)
Yeminle özledim seni. Nerelerdesin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana da bu yakışır seboşum.4 ayda ben adamı çoktan nikah masasına oturtmuştum tabii adam evli değil ise :)
zaten şuan kızın sorguladığı bu. yanlışlıkla mı attı aceba dıyor?
Yok yaa erkekler cin..bide whats up yani profilde resim var sanmam..zaten şuan kızın sorguladığı bu. yanlışlıkla mı attı aceba dıyor?
işte bir irkek modeli...
Bunun da arkasından karalar bağlayan kız modeli de Ayşe olsun.
Tak sepeti koluna, herkes kendi yoluna...
ayşenin başka arkadaşıda aynı hafta başkasıyla tanıştı 2. ayda nişanlandılar:)4 ayda ben adamı çoktan nikah masasına oturtmuştum tabii adam evli değil ise :)
sana da bu yakışır seboşum.
Yeminle özledim seni. Nerelerdesin?
ayşenin başka arkadaşıda aynı hafta başkasıyla tanıştı 2. ayda nişanlandılar:)
bir tanıdığımında altında evli bir rus yaşıyordu. terlik sesinden rahatsız olmuş rus,sabah kapıyı çalmış, elinde banyo terliği bunu giy ,ve o terlikle dolaşma demiş fırlatmış çıkmış
arkadaşım böyle elinde banyo terliğiyle kalmış
bugün sana çok katılıyorum ofiskızın sorunu da sürekli sorgulaması.. neden cevap vermiş hemen mesaja? yazmasın efendim bir kaç saat, merak etsin biraz karşıdaki.. kusura bakmayın arkadaşınız kolay, çocuk da bunu biliyor.. şimdi gel buluşalım dese işini bırakır gider, neden? çünkü "aman benden vazgeçer mi?" korkusu var.. hayır yani bu yaşta bu ne güvensizlik anlamıyorum ki.. o adam orada naber diye kendini parçalasa cevap vermemeliydi arkadaşınız.. oyunun kuralı bu; kaçan kovalanır ve arkadaşınız sürekli kovalıyor..
Iyide ayni sey mi?4 ay niye cikti madem kizla..zorla gelmedi ya bulusmaya..umut vermis oldu bence..
Bazende erkekler hic belli etmiyor ama...benim o adam paltomun fermuarini bile cekerdi elleriyle yemek yedirirdi bana..
şu gazla bir elti konusu bekliyorum katılımcılardanevet işte kilit soru.kimse 4 ay boşuna görüşmez.kim görüşür ciddi düşünen ya da hastalıklı tipler.onu bırakır onunla görüşür.olmuyor olmuyor bu da olmadı aşık olamıyorum zorladım 4 ay olmadı.istiyorum kız benim burnumu sürtsün anamdan emdiğim sütü burnumdan getirsin ama yok öyle birini bulamadım, öyle birini bulunca nikahı basmazsam namerdim
şu gazla bir elti konusu bekliyorum katılımcılardan
"O da seni tabi ki çocuğum gibi görüyorum, hayata karşı ben seni koruyacağım dedi. peki ya sen olmayınca ben ne yapacağım dedim, o da merak etme bensiz bir hayatın olmayacak dedi peki dedim,"bu cümleden sonra nefesimi tuttum okudum ne gelecek acaba diye.mesela bu hareket bana göre sorun, bana öyle davranan biri vardı, bir oldu iki oldu, neden böyle bana çocuk gibi davranıyorsun dedim gülerek. O da seni tabi ki çocuğum gibi görüyorum, hayata karşı ben seni koruyacağım dedi. peki ya sen olmayınca ben ne yapacağım dedim, o da merak etme bensiz bir hayatın olmayacak dedi peki dedim, ailesiyle ilgili konuştum çaktırmadan, annesi babasından izinsiz okumuş, etmiş bir insan olmasına rağmen tek bir adım bile atamıyordu, hadi bye bye. Neyine aşkım için savaşıcam şimdi, anasını babasını mı düzelteyim bu saatten sonra, onu mu? Annem-babam, seninkilerin mesleklerini merak ediyor demişti bir de ahahahh, sanki oyun saati yapıyoruz da, kendine cici arkadaş arıyor, velin gelsin sen daha olmamışsın dedim. Hep iyi niyetimden kaybettim
at canım valla. ben de kpederi yollardım sana ama herhal ancak bir daha öteki tarafta görüşürüz.mesaj atayım da benim eltinin güncel fotolarıyla idare et.
"O da seni tabi ki çocuğum gibi görüyorum, hayata karşı ben seni koruyacağım dedi. peki ya sen olmayınca ben ne yapacağım dedim, o da merak etme bensiz bir hayatın olmayacak dedi peki dedim,"bu cümleden sonra nefesimi tuttum okudum ne gelecek acaba diye.
Çocuk laf cambazıymış biraz.
Yok bunun ailesi sorun degildi .kendisi sorundu..mesela bu hareket bana göre sorun, bana öyle davranan biri vardı, bir oldu iki oldu, neden böyle bana çocuk gibi davranıyorsun dedim gülerek. O da seni tabi ki çocuğum gibi görüyorum, hayata karşı ben seni koruyacağım dedi. peki ya sen olmayınca ben ne yapacağım dedim, o da merak etme bensiz bir hayatın olmayacak dedi peki dedim, ailesiyle ilgili konuştum çaktırmadan, annesi babasından izinsiz okumuş, etmiş bir insan olmasına rağmen tek bir adım bile atamıyordu, hadi bye bye. Neyine aşkım için savaşıcam şimdi, anasını babasını mı düzelteyim bu saatten sonra, onu mu? Annem-babam, seninkilerin mesleklerini merak ediyor demişti bir de ahahahh, sanki oyun saati yapıyoruz da, kendine cici arkadaş arıyor, velin gelsin sen daha olmamışsın dedim. Hep iyi niyetimden kaybettim
bu arada kızlar ilginç bir olay daha ayşe ıphone 6 almış galıba apple kimliği gerekiyormuş, ne demek ben bilmiyorum aysede ılk defa akıllı telf kullanacak apple kımlığı lazım demiş çocuk, ayse anlamamış, keremde kendı apple sıfresını vermış ayse hala o sıfreyı kullanıyor. aysenın özel bılgılerıne ulaşabılır mı?
bırbırlerıne mj atamıyorlardı zaten. watsuptan yazışabiliyorlardı.
Yok bunun ailesi sorun degildi .kendisi sorundu..