• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadasimin basina gelenler....şok oldum..

Tamam dedin sus

Sorunları vardi zaten..kiz baskasi var onu unutamiyor diye dusundu.ayrica bende mesela cok aramam iliskimde...o arasin beklerim.sorgulayici tavrim olamaz...o yüzden anliyorumm...

Ooo cevaba bak aman aman nasıl bir karakteriniz var böyle

Benden korkacaksınız demedim sadece şüpheli buldum sordum bu kadar agresif olmanızı gerektirecek bir durum yok yani.
sizi bilen biliyorsa beni de bilen bilir:KK14:
aklımdaki çekinmeden sormam suç değil bence.
Bana iftira atman suc ama....imali şekilde ...surda bir suru konum var ..etraftan gorup enteresan buldugum konulari oaylasiyorum..evet abim gibi baktığım essek kadar adamin netten kiz aramasini garip buldum paylastim.bu konuda oyle..surekli evli adamlardan bahsediyirmusum..lafa bak..ac gözünü iste ..boyle olaylar oluyor diyw yaziyoruz buraya...olmasin diye yaziyoruz..ben yasasaydim yasadim derdim ...siz kimsiniz sizden neyi gizlicem yaa haddini asma istwrsen...

Tamam dedin sus

Sorunları vardi zaten..kiz baskasi var onu unutamiyor diye dusundu.ayrica bende mesela cok aramam iliskimde...o arasin beklerim.sorgulayici tavrim olamaz...o yüzden anliyorumm...
zerrin bak çok aranmaz ok. kişinin seçimi. ama 3 yıl.. akıl var mantık var. 3 yıl boyunca mutlaka aranmıştır o tel. neyse ben düşüncemi yazdım.

3 sene gizliyor hadiii canımmm ordannnn
en akıllısı bile bir yılda yakayı ele verir...
bunlar hiç mi gece konuşmadı , hiç mi gece mesajlaşmadı ?

ha açıp konuşuyorsa evlilik farklıdır. herkes kendi hayatını yaşıyordur. kimse kimseye karışmıyordur. o tip olan ender evlilikledense ,tamam haklısın

Kizida kandirdi esinide kandiriyordur heralde..ama teller falan geliyorsa garip ...olabilir adam ultra yalanci yabi..
kesin kandırıyordur.. benim de eşime sürekli tel gelir, şu arıyor bu arıyor vs der ama yarın öbür gün aldatılsam (Allah korusun) heralde benim de ruhum duymaz, şüphelenmem ne kadar çok tel geliyor vs diye. yazık her iki kadına da üzüldüm, hem arkadaşınıza hem o adamın eşine haa tabi en çok da o minicik yavruya.. :(

gece adam telefonumu açıyordu. üzgünüm ama karısının yanında hiçbir adam o telefonu açıp konuşmaz.
muhtemelen eşinin uyuduğu ya da nadir de olsa evde olmadığı vakitlerde konuşmuşlardır.. :( yoksa o kadar da cesaret edemez heralde karısının yanında konuşacak kadar.. yani umarım.. :(

kesin kandırıyordur.. benim de eşime sürekli tel gelir, şu arıyor bu arıyor vs der ama yarın öbür gün aldatılsam (Allah korusun) heralde benim de ruhum duymaz, şüphelenmem ne kadar çok tel geliyor vs diye. yazık her iki kadına da üzüldüm, hem arkadaşınıza hem o adamın eşine haa tabi en çok da o minicik yavruya.. :KK43:
Bu adamda is geregi cok sosyal...surekli birilerinle konusmasi gerek.is seyehatleri cok..masa basi isi yok yani..ondan yakati ele vermiyir..

kesin kandırıyordur.. benim de eşime sürekli tel gelir, şu arıyor bu arıyor vs der ama yarın öbür gün aldatılsam (Allah korusun) heralde benim de ruhum duymaz, şüphelenmem ne kadar çok tel geliyor vs diye. yazık her iki kadına da üzüldüm, hem arkadaşınıza hem o adamın eşine haa tabi en çok da o minicik yavruya.. :KK43:
tel gelmesi ayrı. telde eşin konuşması ayrı. karısı yanında,adam açtı,rahatça sevgilisiyle konuşurmu. hayır. mutlaks kısa keser,rahatsız olur. konuşma belli eder bunu.
bunuda kız anlar,kadında anlar. ayrıca bir kere konuşulmamış. zerrin arıyordu diyor. bir çok kere konuşulmuş

Back