- 31 Ekim 2013
- 21.291
- 71.323
- 798
- 40
- Konu Sahibi zerrinsakli
bilemezsiniz.. adam çok iyi oynuyorsa karısının ruhu bile duymuyordur emin olun..Hayir evli kadinlar buna göz yumuyor.kadinda biliyordur bence..bu kiz ilk degildir sonda degil..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilemezsiniz.. adam çok iyi oynuyorsa karısının ruhu bile duymuyordur emin olun..Hayir evli kadinlar buna göz yumuyor.kadinda biliyordur bence..bu kiz ilk degildir sonda degil..
Tamam dedin sus
Sorunları vardi zaten..kiz baskasi var onu unutamiyor diye dusundu.ayrica bende mesela cok aramam iliskimde...o arasin beklerim.sorgulayici tavrim olamaz...o yüzden anliyorumm...
Bana iftira atman suc ama....imali şekilde ...surda bir suru konum var ..etraftan gorup enteresan buldugum konulari oaylasiyorum..evet abim gibi baktığım essek kadar adamin netten kiz aramasini garip buldum paylastim.bu konuda oyle..surekli evli adamlardan bahsediyirmusum..lafa bak..ac gözünü iste ..boyle olaylar oluyor diyw yaziyoruz buraya...olmasin diye yaziyoruz..ben yasasaydim yasadim derdim ...siz kimsiniz sizden neyi gizlicem yaa haddini asma istwrsen...Benden korkacaksınız demedim sadece şüpheli buldum sordum bu kadar agresif olmanızı gerektirecek bir durum yok yani.
sizi bilen biliyorsa beni de bilen bilir
aklımdaki çekinmeden sormam suç değil bence.
zerrin bak çok aranmaz ok. kişinin seçimi. ama 3 yıl.. akıl var mantık var. 3 yıl boyunca mutlaka aranmıştır o tel. neyse ben düşüncemi yazdım.Tamam dedin sus
Sorunları vardi zaten..kiz baskasi var onu unutamiyor diye dusundu.ayrica bende mesela cok aramam iliskimde...o arasin beklerim.sorgulayici tavrim olamaz...o yüzden anliyorumm...
Kizida kandirdi esinide kandiriyordur heralde..ama teller falan geliyorsa garip ...olabilir adam ultra yalanci yabi..bilemezsiniz.. adam çok iyi oynuyorsa karısının ruhu bile duymuyordur emin olun..
Aradi zaten..hic aramadi degil...konusuyirdu adam gecede..ama sık degildi aramalar cunku hep kusuyirdularzerrin bak çok aranmaz ok. kişinin seçimi. ama 3 yıl.. akıl var mantık var. 3 yıl boyunca mutlaka aranmıştır o tel. neyse ben düşüncemi yazdım.
karisina soylemek mi gerek acaba?Sabahtan beri facebbokuna bakiyorum herifin...resimler vs .yorumlar...allahim kime inanicaz ya vu devirde...soktayim
gece adam telefonumu açıyordu. üzgünüm ama karısının yanında hiçbir adam o telefonu açıp konuşmaz.Aradi zaten..hic aramadi degil...konusuyirdu adam gecede..ama sık degildi aramalar cunku hep kusuyirdular
Konusuyordular ya....karisi nerdeydi bilememmgece adam telefonumu açıyordu. üzgünüm ama karısının yanında hiçbir adam o telefonu açıp konuşmaz.
Bence soylemesin...uzamasin dedim ama bilmiyorum...karisina soylemek mi gerek acaba?
Sanmam ..kadin ev hanimi sanirim...o tipte bir kadin degil..ha açıp konuşuyorsa evlilik farklıdır. herkes kendi hayatını yaşıyordur. kimse kimseye karışmıyordur. o tip olan ender evlilikledense ,tamam haklısın
kesin kandırıyordur.. benim de eşime sürekli tel gelir, şu arıyor bu arıyor vs der ama yarın öbür gün aldatılsam (Allah korusun) heralde benim de ruhum duymaz, şüphelenmem ne kadar çok tel geliyor vs diye. yazık her iki kadına da üzüldüm, hem arkadaşınıza hem o adamın eşine haa tabi en çok da o minicik yavruya..Kizida kandirdi esinide kandiriyordur heralde..ama teller falan geliyorsa garip ...olabilir adam ultra yalanci yabi..
o zaman gece her aradığında adamla konuşuyorsa bu konuşmayı adam tabiiki evden yapacak. kadında ev hanımı. evde olması muhtemel. hadi birinde olmasın. ama diğerlerinde olması gerekSanmam ..kadin ev hanimi sanirim...o tipte bir kadin degil..
baskasina da yapacak belki aynisini.. belki vebal olacak size.. bilemedim ben de..Bence soylemesin...uzamasin dedim ama bilmiyorum...
muhtemelen eşinin uyuduğu ya da nadir de olsa evde olmadığı vakitlerde konuşmuşlardır.. yoksa o kadar da cesaret edemez heralde karısının yanında konuşacak kadar.. yani umarım..gece adam telefonumu açıyordu. üzgünüm ama karısının yanında hiçbir adam o telefonu açıp konuşmaz.
Bu adamda is geregi cok sosyal...surekli birilerinle konusmasi gerek.is seyehatleri cok..masa basi isi yok yani..ondan yakati ele vermiyir..kesin kandırıyordur.. benim de eşime sürekli tel gelir, şu arıyor bu arıyor vs der ama yarın öbür gün aldatılsam (Allah korusun) heralde benim de ruhum duymaz, şüphelenmem ne kadar çok tel geliyor vs diye. yazık her iki kadına da üzüldüm, hem arkadaşınıza hem o adamın eşine haa tabi en çok da o minicik yavruya..
tel gelmesi ayrı. telde eşin konuşması ayrı. karısı yanında,adam açtı,rahatça sevgilisiyle konuşurmu. hayır. mutlaks kısa keser,rahatsız olur. konuşma belli eder bunu.kesin kandırıyordur.. benim de eşime sürekli tel gelir, şu arıyor bu arıyor vs der ama yarın öbür gün aldatılsam (Allah korusun) heralde benim de ruhum duymaz, şüphelenmem ne kadar çok tel geliyor vs diye. yazık her iki kadına da üzüldüm, hem arkadaşınıza hem o adamın eşine haa tabi en çok da o minicik yavruya..