• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadasimin basina gelenler....şok oldum..

Arkadasim o adami esinden ayirmak istese ayirirdi zaten..onu derdi bu degil ki...evli oldugunu bilmiyordu..öyle hirsli bir kadin olsa dunyayi basina yikardi o adamin su an..

bende onu diyorum ya arkadaşın evli olduğunu bile bile devam etmiştir

size yalan söylüyordur yani başından beri bilen biri neyin hesabını soracak ki,

bile isteye olmuş oluyor sonuçta.

3 senelik beraberlik. ve evliliği anlamamak.
bu adamı her saat rahatça aradığında o telefon açılıyormuydu. gece 12de mesela. yada sabah 8 de.
mutlaka anlardkı bence. tuhaf geldi bana. 3 sene olduğu için garip
Cunku arkadasim aramiyordu pek...adam bir bahane bulup kavga çıkariyordu ve gidiyordu..

Anlasa soylerdi.benden cekinmez...inanmıyorsanız konuma yorum yapmayin..surekli ayni seyi söylüyorsunuz..

Kolay mı söylemek evli ama takılıyoruz demek ya olay sizin anlattığınız gibi değil ya da sandığınız gibi değil zira 3 sene bu arkadaş çevresini aile akraba tanırsın bu işte başka iş var

Ayrıca üslubun hiç hoş değik her yoruma açık olmalısın ama sen direk susturma taraftarısın işine gelen yorumu yapmayanları

bu adamı her saat rahatça aradığında o telefon açılıyormuydu. gece 12de mesela. yada sabah 8 de.

3 ay olur insan bir şekilde anlamadığına inanır da 3 sene bu koskoca 3 sene nasıl anlamaz ki

bende onu diyorum ya arkadaşın evli olduğunu bile bile devam etmiştir

size yalan söylüyordur yani başından beri bilen biri neyin hesabını soracak ki,

bile isteye olmuş oluyor sonuçta.
Zarar vermek istese verir...kadini arar hatta gider görüşür.msjlari gösterir zor mu yani..oyle biri degil...

Kolay mı söylemek evli ama takılıyoruz demek ya olay sizin anlattığınız gibi değil ya da sandığınız gibi değil

Ayrıca üslubun hiç hoş değik her yoruma açık olmalısın ama sen direk susturma taraftarısın işine gelen yorumu yapmayanları
Cunku ayni seyi soyluyorsun.bi kere dedin cevap verdik.hala hala ayni..

Beraber çalıştığım bir arkadaşımın başına geldi böyle bir şey. Hatta ben de tanışmıştım düşün, ben ki yani her şeyi araştırır deli gibi sorgularım beni bile uyutmuş.
Meğer eşi, Amerikaya gitmiş ablasının yanına. Kadın hamileymiş, çocuk Amerikan vatandaşlığı kazanabilsin diye ablasının yanında doğum yapmaya gitmiş, 8 aydır oradaymış o esnada arkadaşıma aşık oluyor güyaaa. Bir de inanamazsın, arkadaşımı annesiyle ve halasıyla tanıştırmış evli olan adam, sevdiğim kız diye. Ben hala aklıma geldikçe ağzım bir karış açık düşünürüm. Evli desen, evli gibi değil ne arayanı var ne mesajına karışanı, akşam eve gitmiyor adam gerekirse. annesi halası kızı iyi karşılıyor ohoo.. Ne olaylar var ne olaylar şu hayatta.

tüm yorumları okumadım ama bu kadar kopuk bi ilişkiden başka ne beklenirdiki.altında bişey olduğu çok açık.

Sizin konularınız her ne hikmetse hep evli erkeklerle ilgili,

bir arkadaşım diyorsunuz fakat,
sanki bir arkadaşınız değil de kendi ağzınızdan kendinizi savunuyor gibi bir tavrınız var.
bu arkadaşım dediğiniz kişi siz olmayasınız

Beraber çalıştığım bir arkadaşımın başına geldi böyle bir şey. Hatta ben de tanışmıştım düşün, ben ki yani her şeyi araştırır deli gibi sorgularım beni bile uyutmuş.
Meğer eşi, Amerikaya gitmiş ablasının yanına. Kadın hamileymiş, çocuk Amerikan vatandaşlığı kazanabilsin diye ablasının yanında doğum yapmaya gitmiş, 8 aydır oradaymış o esnada arkadaşıma aşık oluyor güyaaa. Bir de inanamazsın, arkadaşımı annesiyle ve halasıyla tanıştırmış evli olan adam, sevdiğim kız diye. Ben hala aklıma geldikçe ağzım bir karış açık düşünürüm. Evli desen, evli gibi değil ne arayanı var ne mesajına karışanı, akşam eve gitmiyor adam gerekirse. annesi halası kızı iyi karşılıyor ohoo.. Ne olaylar var ne olaylar şu hayatta.
Ya tabiki oluyor...inanmayan inanmaz...surekli is gezisine cikan erkeklerin ne haltlar yedigi ortada..zaten eslerde anliyor ama ses cikarmiyor...

3 yıl. ve bunda amerikaya gitme yok.8 ayda değil. koca 3 yıl. adam kadınla beraber. anlamamak çok zor.

Sizin konularınız her ne hikmetse hep evli erkeklerle ilgili,

bir arkadaşım diyorsunuz fakat,
sanki bir arkadaşınız değil de kendi ağzınızdan kendinizi savunuyor gibi bir tavrınız var.
bu arkadaşım dediğiniz kişi siz olmayasınız
Hehe benim.korktum arkafas dedim..evet bir onceki konum sevdigimiz vir arkadasimizin nette takilmasiydi.....
Ben olsam ben derim senden mi korkucam...sen beni tanimaz etmezsin..ayrica beni biken bilir cadi oldugumu...reel hayatta korkmam.sanal karekterden mi korkucam.gario buldum paylastim..

Sadece bana değil herkese öylesin ve ben bambaşka bişey dedim farkında değilsin ya da işine gelnedi
Tamam dedin sus
insan sevdiğini 3 yılboyunca 12de de arar,sabahta. aramadıysa bir şüphe vardır. aradıysa o tel kapalıysada b ir sorun vardır.
Sorunları vardi zaten..kiz baskasi var onu unutamiyor diye dusundu.ayrica bende mesela cok aramam iliskimde...o arasin beklerim.sorgulayici tavrim olamaz...o yüzden anliyorumm...

Hehe benim.korktum arkafas dedim..evet bir onceki konum sevdigimiz vir arkadasimizin nette takilmasiydi.....
Ben olsam ben derim senden mi korkucam...sen beni tanimaz etmezsin..ayrica beni biken bilir cadi oldugumu...reel hayatta korkmam.sanal karekterden mi korkucam.gario buldum paylastim..

Benden korkacaksınız demedim sadece şüpheli buldum sordum bu kadar agresif olmanızı gerektirecek bir durum yok yani.
sizi bilen biliyorsa beni de bilen bilir:KK14:
aklımdaki çekinmeden sormam suç değil bence.

Back