- 30 Ağustos 2013
- 6.364
- 1.085
- 198
- Konu Sahibi zerrinsakli
-
BencedeBilse de size söylemez di belki... Evli bir adamla görüştüğünü söylemek pek kolay olmazdı zaten.
Düşünsene ark. görüşürken evlenecek, düğün yapacak, ark. hiç fark etmeyecek. Duruşundan konuşmasından bakışından evli adam fark edilir.
3 sene..ama gitgellerle dolu...surekli ayril baris 3 sene gitti...gecede konuşuyordu adam arada kizla...İnsan sevgilisinin evli olduğunu nasıl anlamaz bende bunu anlamıyorum . Gece telefonla konuşmuyor mu bunlar ? Ya da kız hiç mi arkadaş akraba ortamına girmiyor ? Hiç mi bu kimdir diye araştırmıyor ? Kaç yıllık bir ilişki bu ?
Vermemis iste...baska şehirde kurulu duzeni var..burdada arkadasimla takilmis aklinca..
Böyle şüpheli durumlarda iyice araştırmak gerekli demek ki.
hiç mi falso vermemiş 3 yılda bu adam
Hayir oyle birsey demiyor ama kabdirildigi icin hem ofkeli hemde uzgun...biz kadinlar ihaneti affettikce bence aldatmalar hep olucak...Arkadaşın için üzüldüm.. evli olduğunu gizlemiş, rol yapmış, oyun oynamış ne dersen de sonuçta karşısında ki insana yalan söylemiş ve kandırmış.
Konuyu cinsellikle uzaktan yakından bağlantılı görmüyorum, zira sanırım arkadaşın 'beni evleneceğim dedi kullandı attı yattı kalktı benle' gibi bir feryatta bulunmamış?
Ne yazık ki böyle uçkur derdinde olan erkekler çok. Kadınlar aşık olunca böyle amazon kadınlarına dönüşebiliyorlar. Biz erkeklerden daha uyanık olmak zorundayız. Onların şeyleri ile düşünüyor biz beyinlerimizle, bu önceliğin farkında olup ona göre önlemler almalıyız. Böyle amipler tarafından ihanete uğramayız, uğrasak bile sayıları azalır diye düşünüyorum. Kötü bir koku aldığına peşinden gideceksin, kaynağını bulacaksın derim her zaman.
Büyük konusma bence3 yılmış pardon . 3 yılda ben adamın soayağacını çıkarırım net . Sizin arkadaşınız eski Türk filmlerinde ki saf kız kıvamındaymış sanırım ilginçç
Vermemis iste...baska şehirde kurulu duzeni var..burdada arkadasimla takilmis aklinca..
Anlasa soylerdi.benden cekinmez...inanmıyorsanız konuma yorum yapmayin..surekli ayni seyi söylüyorsunuz..3 yıl dile kolay az değil anlamaması nasıl mümkün olur ?
Zaten nosunu değiştirdi.engellese baska yerden arar bunu daha once kustukllerinde yapmisti çünkü.facebook nuda kapadı...tedavi görecek sanırım dr ye gidicek..Arkadasin hic bisey demeden numarasini engellesin diger yerlerden de engellesin ve bitirsin kendi kafasinda. Bu adama iliskiyi bu yuzden bitiriyorum diye aciklama yapmak bile buyuk fedakarlik.
Biyle bir durum da mi vardi ki? Ihanet gibi?Hayir oyle birsey demiyor ama kabdirildigi icin hem ofkeli hemde uzgun...biz kadinlar ihaneti affettikce bence aldatmalar hep olucak...
Arkadasim o adami esinden ayirmak istese ayirirdi zaten..onu derdi bu degil ki...evli oldugunu bilmiyordu..öyle hirsli bir kadin olsa dunyayi basina yikardi o adamin su an..kusura bakma da ya senin arkadaşın çok safmış
yada evli olduğunu bilmiyordum diye sizi kandırıyor suçunu örtmek için.
Tebrik ederim arkadasini. Asar umarim kisa zamanda. Zaten çok saglam bir uliski degilmis allahtan bi kus bi barisik gecmis. Daha kolay atlatir umarim.Zaten nosunu değiştirdi.engellese baska yerden arar bunu daha once kustukllerinde yapmisti çünkü.facebook nuda kapadı...tedavi görecek sanırım dr ye gidicek..
Hayir evli kadinlar buna göz yumuyor.kadinda biliyordur bence..bu kiz ilk degildir sonda degil..Biyle bir durum da mi vardi ki? Ihanet gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?