arkadasimin basina gelenler....şok oldum..

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

Herkesin çekmesi gereken sıkıntıları var demek ki.

Erkek kadın fark etmiyor aslında İnsan oğlunun kanı bozuksa her türlü şey beklenir.

Hayat biraz acımasız. Hayatta insanlara güvenmek çok zor.

Arkadaşın gerçekten hiç fark etmemiş mi yoksa hep kendini kandırmış mı. 3 yıl boyunca evli olduğunu nasıl anlamaz. Arkadaşın kimseyle görüşmüyor mu? okuldan tanıştığı kimse yok mu?

Son olarak Arkadaşın belkide herşeyin farkında ama kabul etmek istemedi. Bazen kendimize o kadar yalan söyleriz sevildiğimize o kadar inanırız ki toz konduramayız.

Hayir gercekten bilmiyordu..bilse soyler benden cekinmez...adam gidip geliyordu yanina ondan farkeedemedi..

Baska adam yok dimi o is icin asik olunmaz..demek ki sevmis iliski yasamis bunda sasilcak ne var..
Herkes kendi doğrularına göre aşkı ve cinselliği yaşar.

Sonrasında neden kadın mağdur oluyor o kısmı anlamadım.

Hadi ilişki dümdüz desek anlayacağım da şüphelerle dolu bir ilişkiden bahsediyoruz.

Bu sitede kimse gerçek aşkı yaşayamamış sanırım.
Niye bu tavir sende..sorunlarin mi var cidden merak ediyorum...ben pat diye yuzune söylerim ne düşünürsem...ama sende yargilayici tuhaf bir durum var..normal hayatta kendini ifade edemeyen biri oldugunu tahmin ediyorum..

Aynen öyle... Size katılıyorum... Ben olsam şu durumda yapılanların hesabını sorarım. 3 yıl boyunca iki tarafı da aldatmış. Kapısını çalar kim olduğumu söyler kocasının telefon kayıtlarını incelemesini kandırıldığını söylerim.

Bir insan kendini gizliyorsa-yok oluyorsa... demek ki yediği haltları gizlemek içindir.

ortak face adresine bi mesajla karısına anlatsın bence cezasız kalmasın bu adinin yaptıgı hatta akrabalara toplu mesaj atsın ben olsam yapardım karısına yazık

Çok üzücü, muhtemelen o pislik buldu böyle sus pus kızı bi güzel kullandı. İnşallah arkadaşın bu olayı çabuk atlatır ve umarım tecrübeleri ona yol gösterir bundan sonra. Bi de bu konuya istinaden kızlarımıza diyorum ki ne olur azıcık tanıyın, araştırın, ben bile 18 yaşımda tanıştım eşimle, o aklımla nüfus cüzdanına baktım, askerlik yaptım diye kandırıyor mu acaba diye terhis belgesine baktım Askerlik yapmasa sorun değildi ama yaptım diyip yapmadığı ortaya çıksaydı güvenim kırılırdı.
Biraz bekleyin, acele etmeyin atlı kovalamıyor, zaten ortada bi sevgi varsa ne olursa olsun beraber olunur, ama bak işte böyle bi durumun ortaya çıkması iyi mi olmuş.

Askin gozu kordur tamam ama cekip gidince arastirma geregi duyuluyor ona kizdim ben hic mi hissetmemis yani yazik kiza ayrica gercek aski yillardir yasiyorum ipekcim.
Ben de öyle düşünüyorum ki..

Bir de aşkın gözü kör değil bence bu ilişkide her şey ortada ama kız düpedüz kendi görmüyor.

Nedeni de aşıkmış. Nokta.

Cunku sevdigi adam evli çıkıyor..kandiriliyor.cinsellik yasadigi icin degil..cidden 30 kusur yasunda insanlarin anlamyamayacak kadar sig düşünceli olduklarina inanmak istemiyorum....

Niye bu tavir sende..sorunlarin mi var cidden merak ediyorum...ben pat diye yuzune söylerim ne düşünürsem...ama sende yargilayici tuhaf bir durum var..normal hayatta kendini ifade edemeyen biri oldugunu tahmin ediyorum..
Neresi tuhaf Zerrin yazdıklarımın? Sen kendince gerçek aşkı tarif ediyorsun; biz de kendimizce..
Sen beni tanımadan “gerçekten aşık olmamışsın” demedin mi?

Bu ne peki?

Aynen katiliyorum...her dedigine inandi saf işte...bide cocuk cok buyuk degil yasi evli oldugunu hic dusunmemistik..

Ben de öyle düşünüyorum ki..

Bir de aşkın gözü kör değil bence bu ilişkide her şey ortada ama kız düpedüz kendi görmüyor.

Nedeni de aşıkmış. Nokta.

Tamam anlastik nokta
Allah belasini versin nokta nokta adamin

Hayir gercekten bilmiyordu..bilse soyler benden cekinmez...adam gidip geliyordu yanina ondan fark edemedi..

Bilse de size söylemez di belki... Evli bir adamla görüştüğünü söylemek pek kolay olmazdı zaten.
Düşünsene ark. görüşürken evlenecek, düğün yapacak, ark. hiç fark etmeyecek. Duruşundan konuşmasından bakışından evli adam fark edilir.

Neresi tuhaf Zerrin yazdıklarımın? Sen kendince gerçek aşkı tarif ediyorsun; biz de kendimizce..
Sen beni tanımadan “gerçekten aşık olmamışsın” demedin mi?

Bu ne peki?
Empati yetenegin sıfır çünkü.surekki yargilayici bir tavir.hayatta mutsuz olduğunu düşündüm..sadece bu konu icin degil....biraz empati anlayis.salt mantikla olmuyor bazen...bu sitede bir cok kadinin mutsuz oldugunu dusunuyorum buda benim hissiyatim..

Zaten evliymis tanistiklarinda...ben inaniyorum..soylerdi cunku ben onu yargilamazdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…