arkadasimin basina gelenler....şok oldum..

Seven insan saat üçe , beşe mi bakar değil mi ?

Yapılan tamamen adilik de isim seçtirmek beşik seçtirmek ne tür hastalıklı bi ruh hali. Ben buna daha çok şok oldum

Safkelebek hanım, yazılarınızı okudukça, dizinize yatıp ve sizin saçlarımı abla sevgisiyle okşayıp bana da böyle tavsiyeler vermenizi , sonra "hepsi geçecek kızkardeşim" demenizi hayal ediyorum.

Hata üstüne hata ..sonrası gelmiş bağımlılık olmuş..yazık etmiş ..

adamlardaki cesarete bak artık yuzde kalmamıs nasıl idare etmiş nasıl saklayabilmiş arkadasın kendisine ulasabilcegi her yol kapatsın hicbirsekilde muattap olmasın cıkıp karısına soylemeyede yeltenmesin canı daha cok yanar

Boylesine yapilck her kotuluk mubahtir.fazla fazla haketmis serefsiz adam

Dümbük... iste bunlarıın ağzından kızgin yağ dökcen var ya:)

Safkelebek hanım, yazılarınızı okudukça, dizinize yatıp ve sizin saçlarımı abla sevgisiyle okşayıp bana da böyle tavsiyeler vermenizi, sonra "hepsi geçecek kızkardeşim" demenizi hayal ediyorum.

"Hepsi geçmeyecek, sızıları biryerlerde kalacak." Cognitive kardeşim, yalan söyleyemem sevdiğim insana. Ama dayanmaya da alışacaksın, o zaman anlayacaksın uğruna gözyaşı dökmeye değer sevginin kıymetini, o günler beklediğinden de yakın. *safkelebek artık saçı örmeyi bitirip kız kardeşini tekrar sokağa yollamaya niyetleniyor*

İnsanlar çok garipleşmiş. Karakter kalmamış, şeref kalmamış... Yazık.

cinsel anlamda seni kullanıyor tabiriniz ile 'bu adam bu olayı nerede yapıyor?' sorusu geldi aklıma.yokmu adamın kimliği.yokmu adamın iş adresi,arkadaşı,eşi,dostu.3 yıl bir adama aşık olacaksın cok gururlusun arayıp beni niye aramıyosun demeyeceksin ve evli olduğu cıktığında şaşıracaksın...
değişik...
google amcaya sevgilim böyle böyle yapıyor,neden? yazıp tıklayın ve yorumları okuyun..kalkıp istanbula giden bi kız bunu yapmamısmıdır?
kaç yaşındasınız?gercekten bu kadar iyi niyetlimisiniz bilemem.
ama benden abla tavsiyesi,beraber oldugunuz adam sizi belirli aralıklarla arar,arkadaslarıyla tanıstırmaz,kendisi hakkında kısa ve geçiştirmeli cevaplar veriyorsa DİKKAT DİKKAT TEHLİKE ! yazısı aklınızda bulunsun.
arkadasınıza geçmiş olsun,size ve okuyan herkese ders olsun.

Varsin kendisi olsun kime ne? Şiştim valla ben burda kiz hakli yani. Bi sey paylasmis pisman etmissiniz. yazik

Bi çok yorum yapılıor hepsine çemkiriyorsun. Ee nabalım. Evet okuduk konunu açıkçası senin kadar da şaşırmadık. Zaten sizde anlamışsınız ki arkadaşına seni kullanır demişsiniz. Tamm o zaman dağılalım mı ¿¿¿

Arkadaslarimin basindan gecenler hicde sizin kadar etkilemiyo beni
Pek bi etkilenmissiniz cok vefali gordum sizi
Dikkat edin siz(de) evli erkeklere emi
Ham yapmasinlar sizi(de)

Arkadaskar! Konu sahibine neden bukadar yükleniyorsunuz anlamadim..

Ha arkadasi icin yazmis ha kendi icin ne fark eder?

Sonucta icine bir dert olmus bu konuyu acmis, konu sahibini teselli etmeyecekseniz yazmayin olsun bitsin derdi neden sizi düsündürüyor ki okumayin yorum yapmayin...

Gercekten konu acmak icin, dert paylasmak icin 30 defa düsünüyor insan sirf bu yüzden...
Kac arkadas konusuna baslamadan "cok düsündüm yazip yazmama konusunda kararsiz kaldim" diye cümlesine basliyor bir dikkat edin bakalim!

Çok yazık. Aynen benimde üniversitede ev arkadaşımın başına gelmişti aynı durum. Üstünden 3 yıl geçmesine karşı kız etkisinden kurtulamamıştı. İnsanın güvenini fena zedeliyor böyle şeyler.

Olabilir kizcagiza cok gecmis olsun.
Yalniz benim dikkatimi ceken bir mevzu var.
Zerrin kardes sen bakirelikle alakali konularda oldukca katisin. Bir kac konuda sayip saydirmistin evlenmeden birliktelik yasayanlara. Yanlis mi hatırlıyorum?
Ama bu arkadaşını bayagi koruyup kolluyorsun ve oldukca samimisin.
Eleştirenlere de kiziyorsun.
Yalniz ben senin kadar nikahsiz beraberlik yasayanlara karsi kati olsaydım, emin ol degil savunmak etrafimda barindirmazdim bile. Yasam tarzi o sekilde olan insanla samimiyet kurmazdim.

O herkese gereksiz yere yüklendiği için olabilir mi :)

çünkü o teselli aramıor anca konuyu anlamaya çalışan, fikir vermek isteyenlere ssanane, ben öylemi dedim, yorum yazmayın daha iyi falan yazıp duruyor. Kimsenin sorularını sallamıor. Sadece işine gelenlere bakıor gerisine full giydirmece. Bu yüzden millet yorumlarında terslior. Bence o 30 sayfayı sen oku bi bak değişcek fikrin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…