- 15 Nisan 2010
- 1.436
- 1.383
ahahah oky sen öyle diyosun bende daha ilginci var.yani sen arkadaş olarak yapıcı olacakken sevgililerin aralarını düzeltmeye çalışacakken,yıkıcı oluyorsun. buradan davranışın o kadar kötü görünüyorki.
daha 2 hafta olmuş. belki barışacaklar.
Şu an hayatımda olan sevgilimle yaklaşık 2.5 sene önce ayrılmıştık.
Ben unutamıyorum, özlüyorum falan derken bir arkadaşıma şaş kaza anlattım anlatmaya ihtiyacım varmış demekki birilerine. Neyse bu kız "ben onu feysten ekleyim durumu izah edeyim Vesfa seni çok seviyo, özlüyo diyeyim aranızı yapayım" dedi. Tabiki kabul etmedim. Ben konuşamayacak, derdimi anlatamayacak kadar aciz değilim istersem kendim de dile getirebilirim sakın öyle bi şey yapma dedim.
Sen giiiitt hemen ekle benimki de bakmış bir kaç tane ortak arkadaş var tanışıyor muyuz? demiş bu da ben Vesfa'nın arkadaşıyım seninle konuşmam lazım vs demiş.
Şimdi senaryoya baaakkk "Seninle Vesfa hakkında konuşmamız gerekiyo ama ben feyse pek giremiyorum bana numaranı verir misin?" demiş. Benimki korkmuş tabi bi şey mi oldu acaba diye ve vermiş numarasını. Bu karaktersiz arkadaşım (artık arkadaş değiliz) beni bi kenara atıp benimkiyle mesajlaşmaya başlamış. Sürekli "nasılsın napıyosun?" mesajları ve niceleri...
Bi gün benimkinden bana mesaj geldi. Arkadaşlarını iyi seç arkandan iş çevirmesinler diye..
Tabi benim hiçbir şeyden haberim yok Noldu neden böyle dedin? dedim. Anlattı.
Kıza bir hışımla sordum ben aranızı yapmaya çalışıyodum beni yanlış anlamış vs dedi. Neyse çok üstüne gitmedim. Çocukluk arkadaşım ya? Hala konduramıyorum Hatta bu yüzden sevgilimle defalarca tartıştım. Her şeyi yanlış anlama yapmaz o öyle bi şey diye. Ah salak kafam!
Gel zaman git zaman bu kız benimkine bildiğin yavşamaya başlamış. Benimki sürekli bana söylemekle tehdit etmiş o da "kimse umrumda değil" demiş Sevgilim daha sonra numarasını değiştirmiş. Tabi bende bilmiyorum yeni numarasını.
Benim karaktersiz arkadaşım bir süre sonra benimkine feysten yazıyo numaranı değiştirmişsin verir misin? diyo. Benimkide hayırdır neden verecekmişim? diyo. Vesfa benden istedi bana ver bende ona vereyim diyo. Benimki hemen bana mesaj atıyo. Bakıyorum yabancı numara. İçeriğini okuyorum ben yine şok Olanları detaylı şekilde anlatıyo benimki.
Ben o sinirle karaktersizi arıyorum böyle böyle olmuş deyip anlatıyorum ama tabiki kabul etmiyo. Ben yapmadım bunları, hepsi onun suçu, o bana sulandı ama ben yüz vermedim falan diyo
Hanginiz arkamdan iş çevirmişseniz benim durumumdan beter olun, hissettiğim duyguların bin katını hissedin, ikinizede bi şey diyemiyorum Allah hepsini görüyo, biliyo deyip telefonu kapatıyorum ve kapatış o kapatış.
Aradan zaman geçiyo ve ben bu karaktersizin aldatıldığını, hatta sevgilisini bir başkasıyla yatakta bastığını öğreniyorum. İçten içe sevinmedim değil çünkü bende çok üzülmüştüm.
Sonuç; sevgilimle beraberiz, gayet ciddi düşünüyoruz, en kısa zamanda evleneceğiz inşallah.
Karaktersiz ise kendi b*kunda boğulsun. Hiç umrumda değil. İsmi ise "özlem" ve ben bu kelimeden nefret ediyorum. Sevgilim askerde ve ona "seni özledim" bile demek istemiyorum. O kelimenin geçtiği her cümle mide bulandırıcı geliyo bana. Bu duyguyu nasıl atlatırım bilmiyorum ama gerçekten çok zor bir durum.
Yorumunu görünce anlatmak istedim, saygılar.