Arkadaşımın aşkısın... :(

yapmayin artik su pisligi ya..
sizin arkadaşınıza yaptığınız seyi bir baskasi bana yapti
baskasiyla evlendi gitti cocugu oldu
degdi mi beni de kendini de o hale dusurmesine

kız arkadaşını kaybetme ihtimalini göze alabiliyorsan dene derim.
ve hatta gruptaki diğer arkadaşlarını da kaybetme ihtimalin yok değil.

Ben onların yaptığı şey ile ilgili doğru veya yanlış demedim ki. Veya herhangi bir öneride de bulunmadım farkında isen. Yani bu benim genişliğim değil. Ben olanı anlattım. Sadece böyle şeylerde var demek istedim. Bu onların durumunu tasvip ettim demek olmuyor. Yaşadığım yerde Türkiye. Bende herkes kadarım:KK56:
ben de zaten seni kastetmedm. anlattigin insanlar pek turk kulturunden gibi gelmedi de acaba yurtdisinda mi yasiyorsun diye dusundum. senlik bir durum yok yani:KK66:

ben de zaten seni kastetmedm. anlattigin insanlar pek turk kulturunden gibi gelmedi de acaba yurtdisinda mi yasiyorsun diye dusundum. senlik bir durum yok yani:KK66:
Hımmm anladım arkadaşım. Yok yok burası Türkiye. Ama bence artık böyle şeyleri Türkiye de fazlası ile görebiliyoruz. Hatta nicelerini. Sanırım daha yurt içi yurt dışı kavramı kalmadı.:KK12: Bizde de kültür kalmadı. Baksana nelerini okuyoruz, nelerini duyuyoruz. Allah akıl versin hepsine ne diyelim.

Hımmm anladım arkadaşım. Yok yok burası Türkiye. Ama bence artık böyle şeyleri Türkiye de fazlası ile görebiliyoruz. Hatta nicelerini. Sanırım daha yurt içi yurt dışı kavramı kalmadı.:KK12: Bizde de kültür kalmadı. Baksana nelerini okuyoruz, nelerini duyuyoruz. Allah akıl versin hepsine ne diyelim.

Avrupadan daha beteriz biz bakma ay gavurlar gibi söylevlere

sen kendini o arkadaşının yerine koy öyle bir daha düşün bakalım

ne hissederdin senin hakkında neler düşünürdün.

bir erkek için değmez

Merhaba kızlaar. Ben bi süredir takip ediyodum ve burdaki dayanışmadan çok hoşlandım ben de üye olup derdimi anlatmak istedim dinlerseniz :KK43:(
Sorun şu kii bizim 6 kişilik bir arkadaş grubumuz var. Burda iki arkadaşımız eskiden sevgiliydi 2 hafta önce ayrıldılar. Benim bu çocuk için bir süredir hislerim vardı zaten ama bastırıyodum arkaşımın sevgilisi diye. Şimdi ayrıldıktan sonra bana bi ilgisi varmış gibi hissediyorum. Bana belli şeyler söylemese ben aklımdan bile geçirmezdim ama şimdi kafam çok karışık. Arkadaşıma söylesem ne der bilmiyorum. Kimseyi üzmek istemiyorum :KK43:(( çıkmazdayım yardım ediiin
Bence

Ikı hafta önce ayrılmışlar..nasıl dayandın ertesi günü hislerin yeşermeliydi

Nasıl bı arkadaş grubu sızınkı..sevgılıler degıs tokus mu ediliyor..
kavak yelleri,kiraz mevsimleri vırt zırt dizileri izleye izleye böyle bir nesil yetişti işte :KK14:

Nasıl arkadaşınızın sevgilisine karşı bir şey hissedebiliyorsunuz yahu, yani nasıl o gözle bakıyorsunuz çok ilginç..

ayrıca daha 2 hafta olmuş, çocuğun 40'ı çıkmamış.. bence söyleyin çocuğa da arkadaşınız çevresindekileri tanısın bu sayede..

Merhaba kızlaar. Ben bi süredir takip ediyodum ve burdaki dayanışmadan çok hoşlandım ben de üye olup derdimi anlatmak istedim dinlerseniz :KK43:(
Sorun şu kii bizim 6 kişilik bir arkadaş grubumuz var. Burda iki arkadaşımız eskiden sevgiliydi 2 hafta önce ayrıldılar. Benim bu çocuk için bir süredir hislerim vardı zaten ama bastırıyodum arkaşımın sevgilisi diye. Şimdi ayrıldıktan sonra bana bi ilgisi varmış gibi hissediyorum. Bana belli şeyler söylemese ben aklımdan bile geçirmezdim ama şimdi kafam çok karışık. Arkadaşıma söylesem ne der bilmiyorum. Kimseyi üzmek istemiyorum :KK43:(( çıkmazdayım yardım ediiin
Bir kere karşındaki insanda iş yok bence. Olsa senin arkadaşınla çıkarken sana o gözle bakmaz. Ayrıldıktan sonra oluşmadı sanırım duyguları köprünün altında geçince kafasının değişmesi gibi.
ya da senin ona olan ilgini anlıyordu boşlukta kalmak istemedi, etik bilmem ne düşünmeden. Bence hafiften kişiliksiz.
Bu olaya yem olup hem arkadaşını kaybedip hem de "arkadaşının aşkını çalan" kız olarak mimlenme.

bende bi erkek için kız arkadaşını kaybetmeye değmez ki ayrıca sadece 1 kişiyi değil o diğer kalan kişileride kaybedersin. hem daha 2 hafta olmuş ayrılalı çok yeni. yanlış yaparsın.

X