Arkadaşımın aşkısın... :(

Ters bir durum. Diger insanlar tarafindan iyi gozle gorulmezsin arkadasin umursamasa bile. Milletin geyik konusu olursun aman sevgilinizle ayni ortama sokmayin diye. Deger mi? Degmez. Cok kisi cikar karsina. Hele bir erkek icin hic degmez.

Bir örnek vereyim. Benim arkadaşım eski erkek arkadaşından ayrildiktan sonra, eski erkek arkadaşının en samimi arkadaşının israrlarina dayanamayıp onunla çıktı. Evlendiler. Nikah sahitleri de eski erkek arkadaşları oldu. Dedigim gibi örnek sadece. Tasvip edip etmediğimle ilgili bir şey demeyeceğim.
Aklima geleni yazayim.
Erkeklerin aralarindaki ortam Karadeniz ormanlariysa, genç kızların Amazon ormanlarıdır. Vahşilik ve dedikodu anlamında yani :KK70:

Merhaba kızlaar. Ben bi süredir takip ediyodum ve burdaki dayanışmadan çok hoşlandım ben de üye olup derdimi anlatmak istedim dinlerseniz :KK43:(
Sorun şu kii bizim 6 kişilik bir arkadaş grubumuz var. Burda iki arkadaşımız eskiden sevgiliydi 2 hafta önce ayrıldılar. Benim bu çocuk için bir süredir hislerim vardı zaten ama bastırıyodum arkaşımın sevgilisi diye. Şimdi ayrıldıktan sonra bana bi ilgisi varmış gibi hissediyorum. Bana belli şeyler söylemese ben aklımdan bile geçirmezdim ama şimdi kafam çok karışık. Arkadaşıma söylesem ne der bilmiyorum. Kimseyi üzmek istemiyorum :KK43:(( çıkmazdayım yardım ediiin
valla benim arkadaşlarım birbiriyle çok samimilerdi. birisi sevgilisinden ayrıldı diğeri arkadaşının sevgilisiyle çıktı. şuan bambaşka kişilerle evliler ama hala konuşmuyorlar. ben olsam bende kaldıramazdım.:KK51:

Boyle konulari okuyunca arkadas falan olasim gelmiyor kimseyle.henuz iki hafta olmus ayrilali kapida bekliyirsun resmen
hani ayrilirlar yillar gecer baska biriyle olur kiz sonra bir sans veririrsin belki ama insan arkadasim dedigi insanin arkasindan is cevirmemeli..

Bizim şirketin müdürü arkadaşının sewgilisiyle ewli şu an ve çocukları war.

Ama etrafın bakış açısı ona hep te böyle :KK20:

Sence gidip sadece arkadaşımla konuşsam kimse duymadan durumu anlatsam nasıl olur.. bana anlardı gibi geliyo bana olsa anlardım yani çünkü benimle artık alıp vereceği yok. Bi de öyle ciddi bi ilişkileri de olmadı.
emin ol anlamaz daha 2 hafta olmuş ayrılalı, demek ki benimle birlikteyken de bu çocuğa ilgin vardı diye demeyecek mi sanıyorsun.
diğer arkadaşların da dediği gibi sadece bu arkadaşını değil grubun tamamını kaybedersin.
bi de o çocukla işler iyi gitmezse o da gider. o zaman kalırsın yapayalnız. :KK43:

Bir örnek vereyim. Benim arkadaşım eski erkek arkadaşından ayrildiktan sonra, eski erkek arkadaşının en samimi arkadaşının israrlarina dayanamayıp onunla çıktı. Evlendiler. Nikah sahitleri de eski erkek arkadaşları oldu. Dedigim gibi örnek sadece. Tasvip edip etmediğimle ilgili bir şey demeyeceğim.
hani marjinal bizdik :KK45::KK14::confused::KK71:

Daha iki hafta olmuş sen arkadaşına bunu dersen önce onu sonra diğerlerini kaybedersin amacı oymuş derler ki ben şahsi olarak iyi düşünmem hakkında. O hoşlandığın erkekte seni bayağı rahat görür...

Lisedeyken en yakın arkadaşımla aynı kişiye aşık olmuştuk,o benden önce söylediği için ben hoşlandığımı hep içime attım.Hala da bilmez. İşin kötü tarafı,o çocuk da bana çıkma teklifi etti ben reddettim. Bir kaç sene çok acı çekmiştim,sürekli gözümüzün önündeydi ama iyiki sizin gibi bir ikileme düşmemişim,karakterim bu değil benim. Hem arkadaşımla yıllardır çok samimiyiz,hem başka adama aşık olup evlendim. O dönem arkadaşımı hiçe saysaydım bugün bu kadar mutlu olamazdım

X