- 29 Eylül 2014
- 8.893
- 16.677
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aklima geleni yazayim.Bir örnek vereyim. Benim arkadaşım eski erkek arkadaşından ayrildiktan sonra, eski erkek arkadaşının en samimi arkadaşının israrlarina dayanamayıp onunla çıktı. Evlendiler. Nikah sahitleri de eski erkek arkadaşları oldu. Dedigim gibi örnek sadece. Tasvip edip etmediğimle ilgili bir şey demeyeceğim.
valla benim arkadaşlarım birbiriyle çok samimilerdi. birisi sevgilisinden ayrıldı diğeri arkadaşının sevgilisiyle çıktı. şuan bambaşka kişilerle evliler ama hala konuşmuyorlar. ben olsam bende kaldıramazdım.Merhaba kızlaar. Ben bi süredir takip ediyodum ve burdaki dayanışmadan çok hoşlandım ben de üye olup derdimi anlatmak istedim dinlerseniz (
Sorun şu kii bizim 6 kişilik bir arkadaş grubumuz var. Burda iki arkadaşımız eskiden sevgiliydi 2 hafta önce ayrıldılar. Benim bu çocuk için bir süredir hislerim vardı zaten ama bastırıyodum arkaşımın sevgilisi diye. Şimdi ayrıldıktan sonra bana bi ilgisi varmış gibi hissediyorum. Bana belli şeyler söylemese ben aklımdan bile geçirmezdim ama şimdi kafam çok karışık. Arkadaşıma söylesem ne der bilmiyorum. Kimseyi üzmek istemiyorum (( çıkmazdayım yardım ediiin
ha ayrılır ayrılmaz sevgilisinin arkadaşına yazan erkektende hayır gelmez. değerleri yoktur
emin ol anlamaz daha 2 hafta olmuş ayrılalı, demek ki benimle birlikteyken de bu çocuğa ilgin vardı diye demeyecek mi sanıyorsun.Sence gidip sadece arkadaşımla konuşsam kimse duymadan durumu anlatsam nasıl olur.. bana anlardı gibi geliyo bana olsa anlardım yani çünkü benimle artık alıp vereceği yok. Bi de öyle ciddi bi ilişkileri de olmadı.
hani marjinal bizdikBir örnek vereyim. Benim arkadaşım eski erkek arkadaşından ayrildiktan sonra, eski erkek arkadaşının en samimi arkadaşının israrlarina dayanamayıp onunla çıktı. Evlendiler. Nikah sahitleri de eski erkek arkadaşları oldu. Dedigim gibi örnek sadece. Tasvip edip etmediğimle ilgili bir şey demeyeceğim.
dünyada,çevrenizde başka adam mı kalmadı acaba
arkadaşınla sevgili olmuş,öpüşmüş koklaşmış,el ele tutuşmuş birisiyle sende aynı şeyleri nasıl yaşayacaksın bunu hiç düşündün mü?
Arkadaş "grup"u işte...