Burda kaybedeceğin 1 arkadaştan bahsetmiyoruz geriye kalanları da kaybedersin, şahsen arkadaşının sevgiline göz koyan biriyle arkadaşlık yapmazdım. Güvenmezdim, karakterini ortaya koyacaksın. Sen bu musun?anlıyorum ben de böyle düşünüyordum ama geçmişi düşününce bilemiyorum. Çünkü ben kız arkadaşımla tanışmadan önce onunla arkadaştım aramızda bişi yoktu ama iyi anlaşıyoduk. Sonra ben yazı başka bi yerde geçirince onların çıkmaya başladığnı öğrendim. Ama onu seviyorum off.. Şimdi attığı mesajları görünce onu görmezden gelemiyorumÇok da iyi bi insan belki gelecekteki eşim olcak bilmiyorum bu yüzden kesip atamıyorum off napcam ben
Burda kaybedeceğin 1 arkadaşta bahsetmiyoruz geriye kalanları da kaybedersin, şahsen arkadaşının sevgiline göz koyan biriyle arkadaşlık yapmazdım. Güvenmezdim, karakterini ortaya koyacaksın. Sen bu musun?
Kim önemsemez ki böyle birşeyi.. Sen bilirsin ortada birşey yokken yapma bence, varken de yapma diyorum ama sen kafana koymuşsun. Kaybedeceklerine hazır ol sadece.Sence gidip sadece arkadaşımla konuşsam kimse duymadan durumu anlatsam nasıl olur.. bana anlardı gibi geliyo bana olsa anlardım yani çünkü benimle artık alıp vereceği yok. Bi de öyle ciddi bi ilişkileri de olmadı.
Sence gidip sadece arkadaşımla konuşsam kimse duymadan durumu anlatsam nasıl olur.. bana anlardı gibi geliyo bana olsa anlardım yani çünkü benimle artık alıp vereceği yok. Bi de öyle ciddi bi ilişkileri de olmadı.
1.Arkadaşını kaybedersin.Merhaba kızlaar. Ben bi süredir takip ediyodum ve burdaki dayanışmadan çok hoşlandım ben de üye olup derdimi anlatmak istedim dinlerseniz(
Sorun şu kii bizim 6 kişilik bir arkadaş grubumuz var. Burda iki arkadaşımız eskiden sevgiliydi 2 hafta önce ayrıldılar. Benim bu çocuk için bir süredir hislerim vardı zaten ama bastırıyodum arkaşımın sevgilisi diye. Şimdi ayrıldıktan sonra bana bi ilgisi varmış gibi hissediyorum. Bana belli şeyler söylemese ben aklımdan bile geçirmezdim ama şimdi kafam çok karışık. Arkadaşıma söylesem ne der bilmiyorum. Kimseyi üzmek istemiyorum(( çıkmazdayım yardım ediiin
bizde bu racona terstir. hoş değil bu. sizi bilemem tabii.Merhaba kızlaar. Ben bi süredir takip ediyodum ve burdaki dayanışmadan çok hoşlandım ben de üye olup derdimi anlatmak istedim dinlerseniz(
Sorun şu kii bizim 6 kişilik bir arkadaş grubumuz var. Burda iki arkadaşımız eskiden sevgiliydi 2 hafta önce ayrıldılar. Benim bu çocuk için bir süredir hislerim vardı zaten ama bastırıyodum arkaşımın sevgilisi diye. Şimdi ayrıldıktan sonra bana bi ilgisi varmış gibi hissediyorum. Bana belli şeyler söylemese ben aklımdan bile geçirmezdim ama şimdi kafam çok karışık. Arkadaşıma söylesem ne der bilmiyorum. Kimseyi üzmek istemiyorum(( çıkmazdayım yardım ediiin