ahahah oky sen öyle diyosun bende daha ilginci var.yani sen arkadaş olarak yapıcı olacakken sevgililerin aralarını düzeltmeye çalışacakken,yıkıcı oluyorsun. buradan davranışın o kadar kötü görünüyorki.
daha 2 hafta olmuş. belki barışacaklar.
Geçmiş olsun ve erkek arkadaşına helal olsun. Nerede bu zamanda böyle karakterli erkek. Mutluluklar dilerimahahah oky sen öyle diyosun bende daha ilginci var.
Şu an hayatımda olan sevgilimle yaklaşık 2.5 sene önce ayrılmıştık.
Ben unutamıyorum, özlüyorum falan derken bir arkadaşıma şaş kaza anlattım anlatmaya ihtiyacım varmış demekki birilerine. Neyse bu kız "ben onu feysten ekleyim durumu izah edeyim Vesfa seni çok seviyo, özlüyo diyeyim aranızı yapayım" dedi. Tabiki kabul etmedim. Ben konuşamayacak, derdimi anlatamayacak kadar aciz değilim istersem kendim de dile getirebilirim sakın öyle bi şey yapma dedim.
Sen giiiitt hemen eklebenimki de bakmış bir kaç tane ortak arkadaş var tanışıyor muyuz? demiş bu da ben Vesfa'nın arkadaşıyım seninle konuşmam lazım vs demiş.
Şimdi senaryoya baaakkk"Seninle Vesfa hakkında konuşmamız gerekiyo ama ben feyse pek giremiyorum bana numaranı verir misin?" demiş. Benimki korkmuş tabi bi şey mi oldu acaba diye ve vermiş numarasını. Bu karaktersiz arkadaşım (artık arkadaş değiliz) beni bi kenara atıp benimkiyle mesajlaşmaya başlamış. Sürekli "nasılsın napıyosun?" mesajları ve niceleri...
Bi gün benimkinden bana mesaj geldi. Arkadaşlarını iyi seç arkandan iş çevirmesinler diye..
Tabi benim hiçbir şeyden haberim yokNoldu neden böyle dedin? dedim. Anlattı.
Kıza bir hışımla sordum ben aranızı yapmaya çalışıyodum beni yanlış anlamış vs dedi. Neyse çok üstüne gitmedim. Çocukluk arkadaşım ya? Hala konduramıyorumHatta bu yüzden sevgilimle defalarca tartıştım. Her şeyi yanlış anlama yapmaz o öyle bi şey diye. Ah salak kafam!
Gel zaman git zaman bu kız benimkine bildiğin yavşamaya başlamış. Benimki sürekli bana söylemekle tehdit etmiş o da "kimse umrumda değil" demişSevgilim daha sonra numarasını değiştirmiş. Tabi bende bilmiyorum yeni numarasını.
Benim karaktersiz arkadaşım bir süre sonra benimkine feysten yazıyo numaranı değiştirmişsin verir misin? diyo. Benimkide hayırdır neden verecekmişim? diyo. Vesfa benden istedi bana ver bende ona vereyim diyo. Benimki hemen bana mesaj atıyo. Bakıyorum yabancı numara. İçeriğini okuyorum ben yine şokOlanları detaylı şekilde anlatıyo benimki.
Ben o sinirle karaktersizi arıyorum böyle böyle olmuş deyip anlatıyorum ama tabiki kabul etmiyo. Ben yapmadım bunları, hepsi onun suçu, o bana sulandı ama ben yüz vermedim falan diyo
Hanginiz arkamdan iş çevirmişseniz benim durumumdan beter olun, hissettiğim duyguların bin katını hissedin, ikinizede bi şey diyemiyorum Allah hepsini görüyo, biliyo deyip telefonu kapatıyorum ve kapatış o kapatış.
Aradan zaman geçiyo ve ben bu karaktersizin aldatıldığını, hatta sevgilisini bir başkasıyla yatakta bastığını öğreniyorum.İçten içe sevinmedim değil çünkü bende çok üzülmüştüm.
Sonuç; sevgilimle beraberiz, gayet ciddi düşünüyoruz, en kısa zamanda evleneceğiz inşallah.
Karaktersiz ise kendi b*kunda boğulsun. Hiç umrumda değil. İsmi ise "özlem" ve ben bu kelimeden nefret ediyorum. Sevgilim askerde ve ona "seni özledim" bile demek istemiyorum. O kelimenin geçtiği her cümle mide bulandırıcı geliyo bana. Bu duyguyu nasıl atlatırım bilmiyorum ama gerçekten çok zor bir durum.
Yorumunu görünce anlatmak istedim, saygılar.
Teşekkür ederim.Geçmiş olsun ve erkek arkadaşına helal olsun. Nerede bu zamanda böyle karakterli erkek. Mutluluklar dilerim
oooooooo sevgilin sağlam laf söylemiş helal be takdir ettim..Teşekkür ederim.
Beni defalarca uyarmasına rağmen ben salak gibi ona inanmak yerine onunla tartışmayı tercih ettim. Sen yanlış anlıyosundur o öyle bi şey düşünmez demekten başka bi şey yapmadım
Sevgilim o karaktersiz yavşadıkça "ben attan inip eşeğe binmem boşuna uğraşma" bile demiş
Bende duyduğumda çok mutlu olmuştum hatta bi defa daha aşık olmuştumoooooooo sevgilin sağlam laf söylemiş helal be takdir ettim..
Teşekkür ederim.
Beni defalarca uyarmasına rağmen ben salak gibi ona inanmak yerine onunla tartışmayı tercih ettim. Sen yanlış anlıyosundur o öyle bi şey düşünmez demekten başka bi şey yapmadım
Sevgilim o karaktersiz yavşadıkça "ben attan inip eşeğe binmem boşuna uğraşma" bile demiş
Benzer bir şey yaşamışız ama senin eski erkek arkadaşında karaktersizmiş kusura bakma ama öyle yaniöncelikle geçmiş olsun canım Allah korumuş diyelim .. nedense böyle şeyler hep en yakın arkadaşında geliyor benimde başımda buna benzer şeyler geçti anlatsam şok olursunuz ya gerçi... 14 senelik dostum belki kardeşimden öte tuttuğum insan evlenecegim dediğim adamla resmen mic mic mic muhabbetler şunlar bunlar ve tabi birçok şey varda anlatsam bitmez bunları erkek arkadaşım askedeyken yaptılar bende burda salak gibi bekliyordum ondan fazla askerlik yaptım desem yeridir. dört duvarın arasında adam olmayı beceremeyen ve benim o midesiz pislik arkadaşım .. üzerinden epey zaman geçmesine rağmen halen daha etkisindeyim yaptıklarını hazmedemiyorum sonuç olarak ayrıldık aslada affetmedim. onlarından ne yaptığını bilmiyorum kızla bütün alakamı kestim birde kız ailemle le dayımlarla falan da yakın ailecek görüştüğümüz biri arada karşılaştığım oluyor saçlarına dalmamak için zor tutuyorum .
konuyu dağıtmayalım konu sahibinin derdine gelince .. bence kesinlikle yanlış bir yoldasın ciddi birşey yaşamasalarda sen nasıl yan gözle bakabilirsin ki o adama. hem hiç bir erkek için arkadaşını kaybetmeye değmez diyorsun ki kızla konuşsam mı anlar diye düşünüyorum ben olsam anlardım . Allah aşkına nasıl anlardın böyle birşeyi ciddi bile olmasa o adam o kıza canım aşkım sevgilim demedimi belki öpmedi sen nasıl dokunacaksın o adama o kızın yüzüne nasıl bakıcaksın çok yanlış yoldasın biran önce bu hislerinden kurtul o adam bugün sana bakmış yarın senin yanında ki başka bir kıza bakar bunu unutma aklını başına almalısın lütfen şu erkeklerin mayasını öğrenin artık
helal olsun adam gibi adammış işte bir ömür mutluluklarahahah oky sen öyle diyosun bende daha ilginci var.
Şu an hayatımda olan sevgilimle yaklaşık 2.5 sene önce ayrılmıştık.
Ben unutamıyorum, özlüyorum falan derken bir arkadaşıma şaş kaza anlattım anlatmaya ihtiyacım varmış demekki birilerine. Neyse bu kız "ben onu feysten ekleyim durumu izah edeyim Vesfa seni çok seviyo, özlüyo diyeyim aranızı yapayım" dedi. Tabiki kabul etmedim. Ben konuşamayacak, derdimi anlatamayacak kadar aciz değilim istersem kendim de dile getirebilirim sakın öyle bi şey yapma dedim.
Sen giiiitt hemen eklebenimki de bakmış bir kaç tane ortak arkadaş var tanışıyor muyuz? demiş bu da ben Vesfa'nın arkadaşıyım seninle konuşmam lazım vs demiş.
Şimdi senaryoya baaakkk"Seninle Vesfa hakkında konuşmamız gerekiyo ama ben feyse pek giremiyorum bana numaranı verir misin?" demiş. Benimki korkmuş tabi bi şey mi oldu acaba diye ve vermiş numarasını. Bu karaktersiz arkadaşım (artık arkadaş değiliz) beni bi kenara atıp benimkiyle mesajlaşmaya başlamış. Sürekli "nasılsın napıyosun?" mesajları ve niceleri...
Bi gün benimkinden bana mesaj geldi. Arkadaşlarını iyi seç arkandan iş çevirmesinler diye..
Tabi benim hiçbir şeyden haberim yokNoldu neden böyle dedin? dedim. Anlattı.
Kıza bir hışımla sordum ben aranızı yapmaya çalışıyodum beni yanlış anlamış vs dedi. Neyse çok üstüne gitmedim. Çocukluk arkadaşım ya? Hala konduramıyorumHatta bu yüzden sevgilimle defalarca tartıştım. Her şeyi yanlış anlama yapmaz o öyle bi şey diye. Ah salak kafam!
Gel zaman git zaman bu kız benimkine bildiğin yavşamaya başlamış. Benimki sürekli bana söylemekle tehdit etmiş o da "kimse umrumda değil" demişSevgilim daha sonra numarasını değiştirmiş. Tabi bende bilmiyorum yeni numarasını.
Benim karaktersiz arkadaşım bir süre sonra benimkine feysten yazıyo numaranı değiştirmişsin verir misin? diyo. Benimkide hayırdır neden verecekmişim? diyo. Vesfa benden istedi bana ver bende ona vereyim diyo. Benimki hemen bana mesaj atıyo. Bakıyorum yabancı numara. İçeriğini okuyorum ben yine şokOlanları detaylı şekilde anlatıyo benimki.
Ben o sinirle karaktersizi arıyorum böyle böyle olmuş deyip anlatıyorum ama tabiki kabul etmiyo. Ben yapmadım bunları, hepsi onun suçu, o bana sulandı ama ben yüz vermedim falan diyo
Hanginiz arkamdan iş çevirmişseniz benim durumumdan beter olun, hissettiğim duyguların bin katını hissedin, ikinizede bi şey diyemiyorum Allah hepsini görüyo, biliyo deyip telefonu kapatıyorum ve kapatış o kapatış.
Aradan zaman geçiyo ve ben bu karaktersizin aldatıldığını, hatta sevgilisini bir başkasıyla yatakta bastığını öğreniyorum.İçten içe sevinmedim değil çünkü bende çok üzülmüştüm.
Sonuç; sevgilimle beraberiz, gayet ciddi düşünüyoruz, en kısa zamanda evleneceğiz inşallah.
Karaktersiz ise kendi b*kunda boğulsun. Hiç umrumda değil. İsmi ise "özlem" ve ben bu kelimeden nefret ediyorum. Sevgilim askerde ve ona "seni özledim" bile demek istemiyorum. O kelimenin geçtiği her cümle mide bulandırıcı geliyo bana. Bu duyguyu nasıl atlatırım bilmiyorum ama gerçekten çok zor bir durum.
Yorumunu görünce anlatmak istedim, saygılar.
Adam gibi adamı çok seviyorumhelal olsun adam gibi adammış işte bir ömür mutluluklar
Benzer bir şey yaşamışız ama senin eski erkek arkadaşında karaktersizmiş kusura bakma ama öyle yani
Ben bu olaydan sonra sevgilime olan güvenimin üstüne bi o kadar daha güven ekledim. Bonusları arttı iyice
Valla ne dersen de kızın hatası kadar erkeğinde hatası varmış.birde bunu yapan adam nasıl biliyormusun 4 sene boyunca peşimden koştu hep beni sevdi beni bekledi en son askere gitmeden önce bende dedim tamam git gel evlenelim ailemle de konuşucam sen ol dedim kabul ettim bende. Adama bak ki neler yaptı oralarda birde o kız için yok bizi kıskandı senin için böyle böyle dedi kız napmış biliyo musun biz biara küs kalmıştık tekrar barışınca yok nasıl barışırsın sen hani barışmıcaktın bida ne oldu şöyle böyle diye hesap sormuş ya çocuğa aslında çocuğun çok bir suçu yoktu kız çok fenaydı bile bile de nasıl taşıyormuşum bilmiyorum ki kızın liseden başka bir yakın arkadaşı vardı onada aynısını yaptı . ben bunları bile bile konuşuyordum ama erkek arkadaşımı uyarmıştım ne olursa olsun görüşme konuşma yapmıcaksın benim yanımda görürsen de allahın selamını vericeksin o kadar demiştim . uyarmama rağmen askerdeyken konuş sen tabiki affetmedim iyiki de affetmemişim Allah korudu beni bencee her işte bir hayır vardır diyorum şuan çok daha mutlu bir ilişkim var
uuu genislige bak:) nerede yasiyorsun acaba?Bir örnek vereyim. Benim arkadaşım eski erkek arkadaşından ayrildiktan sonra, eski erkek arkadaşının en samimi arkadaşının israrlarina dayanamayıp onunla çıktı. Evlendiler. Nikah sahitleri de eski erkek arkadaşları oldu. Dedigim gibi örnek sadece. Tasvip edip etmediğimle ilgili bir şey demeyeceğim.
Ben onların yaptığı şey ile ilgili doğru veya yanlış demedim ki. Veya herhangi bir öneride de bulunmadım farkında isen. Yani bu benim genişliğim değil. Ben olanı anlattım. Sadece böyle şeylerde var demek istedim. Bu onların durumunu tasvip ettim demek olmuyor. Yaşadığım yerde Türkiye. Bende herkes kadarımuuu genislige bak:) nerede yasiyorsun acaba?