Arkadaşımın aşkısın... :(

aynen tecavüz eden adamı bırakalım,adamın kaderinde var bu. diye.
olacak işmi ya..

Bu örnekler o kadar çoğalır ki, bir asker şehit oluyor mesela onu şehit edeni bırakalım. Şehitlik çok güzel bir mertebe kaderinde şehit olmak varmış, ee bu kişide buna bahane olmuş salıverin gitsin. Ya da birisi alkol alıp araba kullanıyor gelip birine çarpıyor o kişinin o anda orada olması kader diyelim adamı salıverelim gitsin.
bu örnekler bitmez. sevgili yöneticim.

aslında bu kaderin çok da güzel bir huyu var.. can yakanın canını yakmak gibi.. ister kader desin, ister karma, ister men dakka dukka..

Elbet döner dolaşır bulur yaptığın seni ama şu var her insan bir değil bu tarz insanlar da malum yani güya kaderciler hiç canları acımaz gibi geliyor bana

Elbet döner dolaşır bulur yaptığın seni ama şu var her insan bir değil bu tarz insanlar da malum yani güya kaderciler hiç canları acımaz gibi geliyor bana

acıyor acıyor ama ona da kader diyorlar. yani bir allahın kulu da demez ki ettiğim yoluma mi geliyor.. işte insanlar çeşit çeşit, allah arkadaşın bile hayırlısını versin..

acıyor acıyor ama ona da kader diyorlar. yani bir allahın kulu da demez ki ettiğim yoluma mi geliyor.. işte insanlar çeşit çeşit, allah arkadaşın bile hayırlısını versin..

amin seni rezil de eder vezir de

büyük ihtimalle hoşlandığınız kişi sizin ona olan ilginizi önceden anlamıştı ve şu an da ilişkisi bittiği ve boşlukta olduğu için bu ilgiyi kendini şımartmak, egosunu belki de cinsel isteğini tatmin etmek için kullanmak istiyor. zaten size karşı büyük bir ilgisi olsa başta sizi seçerdi, arkadaşınızı değil.

Kötü bir durum.
Ama bence o çocuğa güvenmeyin.İlgisi hoşunuza gitmiştir anlıyorum ama bence kıskandırmak için yapıyor.

Bu isi biraz zamana birak.. Egeerki ciddi dusunuyorsan o kiside evlilik dusunuyorsa herseyden emin ol birkere konusun sonra arkadasina anlat guzelce ve ciddi oldugunuzu soylersin hersey kismettir egerki bir hevesse deymez bence

Ya evleneceğim erkek o belki demişsin ya çok güldüm ona. Er geç bitecek. Zaten onda edep adap olsa iki yakın arkadaşa birden yazmaz.
Bir erkek için arkadaşını kaybetmeye değer mi...

sen bugün arkadasının sevgilisine göz koyuyorsan yarın arkadaslarının kocalarını ayartmaya calısırsın.

arkadasın ayrılır ayrılmaz sevgilisine sulanmak senin aşk yasadığının göstergesi değil nekadar ABAZA olduğunun göstergesi.

Hemen bir linç girişimi.. Biri bir hata yanlış vs.. Yapmiya görsun bir asmadiginiz kaliyor.. Her insan hata yanlis yapabilir o an saglikli dusunemiyebilir boşlukta olabilir güzelce uyarmak yaptiginin yanlis oldugunu soyleyip anlatmak gerek hakaret ederek elinize ne geciyor anlamiyorum.. Tek bu baslik altinda yazilanlara demiyorum diger formlardada bu boyle hemen asıp kesiyorlar yapmayin siz ablalik edip yaptiginin yanlis oldugunu anlatin demekki farkinda degil olabilir bosluktata olabilir kimin ne yasadigini bilmeden pesin hükumlu olmayin derim bence..

Yani bunu hiç bi kız anlamaz.Bide üzerine ulen bu bizimde sevgililerimize yürür diye bi duyulsa bidaha yüzüne bakanı zor bulursun açıkcası.Çünkü ben komadan komaya sokardım o kızı.Oyle şeymi olur ya.Hem ne eşin olması Allah aşkına burda yazılanları görmüyomusun.Bide zaten hiççççç birrrrrrrrrrr erkek arkadaşının sevgilisine yan gözle bakan bi kadına saygı duymaz.Sevgilide olsanız seni arkadaşlarıyla tanıştırıcağından emin değilim.Çünkü ben güvenip tanıştırmazdım.Bunun adı başka bişey hatta ama şimdi üzülmüşsün diye üstüne gelmek istemiyorum.Yaptığın doğru deil zaten bunu masum duygularla anlatarak (masum duygular beslesende durum buna elverişli değil) kimsenin sana hak vermesini sağlayamazsın.

Ya o cocugu ya da arkadasini sececeksin, ikisi bir arada olmaz. Ayrica iki hafta cok kisa bi sure. Bir kac ay beklemelisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…