Bana en son mesajında yazdığı ortada onun kader dediği özgürlüğü kafama göre takılırım kime ne diyor aslında...
aynen tecavüz eden adamı bırakalım,adamın kaderinde var bu. diye.
olacak işmi ya..
aslında bu kaderin çok da güzel bir huyu var.. can yakanın canını yakmak gibi.. ister kader desin, ister karma, ister men dakka dukka..
Elbet döner dolaşır bulur yaptığın seni ama şu var her insan bir değil bu tarz insanlar da malum yani güya kaderciler hiç canları acımaz gibi geliyor bana
acıyor acıyor ama ona da kader diyorlar. yani bir allahın kulu da demez ki ettiğim yoluma mi geliyor.. işte insanlar çeşit çeşit, allah arkadaşın bile hayırlısını versin..
bence arkadas sevgilisi cekiciliği iğrenç insanlarda var.niye bir arkadaş sevgilisi çekiciliği var ?
sen bugün arkadasının sevgilisine göz koyuyorsan yarın arkadaslarının kocalarını ayartmaya calısırsın.Merhaba kızlaar. Ben bi süredir takip ediyodum ve burdaki dayanışmadan çok hoşlandım ben de üye olup derdimi anlatmak istedim dinlerseniz(
Sorun şu kii bizim 6 kişilik bir arkadaş grubumuz var. Burda iki arkadaşımız eskiden sevgiliydi 2 hafta önce ayrıldılar. Benim bu çocuk için bir süredir hislerim vardı zaten ama bastırıyodum arkaşımın sevgilisi diye. Şimdi ayrıldıktan sonra bana bi ilgisi varmış gibi hissediyorum. Bana belli şeyler söylemese ben aklımdan bile geçirmezdim ama şimdi kafam çok karışık. Arkadaşıma söylesem ne der bilmiyorum. Kimseyi üzmek istemiyorum(( çıkmazdayım yardım ediiin
arkadasın ayrılır ayrılmaz sevgilisine sulanmak senin aşk yasadığının göstergesi değil nekadar ABAZA olduğunun göstergesi.Merhaba kızlaar. Ben bi süredir takip ediyodum ve burdaki dayanışmadan çok hoşlandım ben de üye olup derdimi anlatmak istedim dinlerseniz(
Sorun şu kii bizim 6 kişilik bir arkadaş grubumuz var. Burda iki arkadaşımız eskiden sevgiliydi 2 hafta önce ayrıldılar. Benim bu çocuk için bir süredir hislerim vardı zaten ama bastırıyodum arkaşımın sevgilisi diye. Şimdi ayrıldıktan sonra bana bi ilgisi varmış gibi hissediyorum. Bana belli şeyler söylemese ben aklımdan bile geçirmezdim ama şimdi kafam çok karışık. Arkadaşıma söylesem ne der bilmiyorum. Kimseyi üzmek istemiyorum(( çıkmazdayım yardım ediiin
Sence gidip sadece arkadaşımla konuşsam kimse duymadan durumu anlatsam nasıl olur.. bana anlardı gibi geliyo bana olsa anlardım yani çünkü benimle artık alıp vereceği yok. Bi de öyle ciddi bi ilişkileri de olmadı.