- Emoji Skoru
- 89
- Puanlar
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bir sorun yada acayiplik göremedim arkadaşında.
Gençevli arkadaş! Evlenmek senin için hayati olaymış ve nikini bile gençevli yapmışın😀 arkadaşlarınızı bekar ve evli olarak ayırarak buna göre mi seçiyonuz artık!demekki kocana güvenmiyorsun yada kendine güvenmiyorsun :))))o arkadaş örneğinde kızı sen rahatsız etmişindir çuvaldızı kendine batır önce.kimbilir nasıl davrandın tehlike gibi hissettirdin.Allah büyük umarım bu laflarından bi gün utanırsın !
Gençevli arkadaş! Evlenmek senin için hayati olaymış ve nikini bile gençevli yapmışın😀 arkadaşlarınızı bekar ve evli olarak ayırarak buna göre mi seçiyonuz artık!demekki kocana güvenmiyorsun yada kendine güvenmiyorsun :))))o arkadaş örneğinde kızı sen rahatsız etmişindir çuvaldızı kendine batır önce.kimbilir nasıl davrandın tehlike gibi hissettirdin.Allah büyük umarım bu laflarından bi gün utanırsın !
Gençevli söylediklerimde ne kadar haklı olduğumu sende biliyorsun.laf bulamayıp sen de mi o gruptansın diye sözde bekar insanları aşağılıyorsun kendince.Peki ben neden Allah büyük dedim?dönüp dolaşıp sen de bekar kalabilirsin hayat bu.ve bi arkadaşın senin alakan yokken seni kocasından kıskanabilir.Unutma kimse yaşattıklarını yaşamadan ölmez!bana gelince bekarım böyle bişey yaşamadım.sadece empati yaptım ve ne kadar gurur kırıcı olduğunu gördüm.Bana o grup diye kendince dalga geçiyorsun ama unutma bi insanın kalitesi bekar yada evli olmasıyla ölçülmez .Tıpkı sen de olduğu gibi(not :konuyu uzatmazsan sevinirim sana cvp yazmamın sebebi belki sende bi gram empati yaparsın diyeydi.otur bunu bi düşün)