arkadaşımın acaiplikleri ben mi yanlış yaptım???

benim evimde benim misafirlerime şov yapmaya çalışması beni çok rahatsız etti

Valla ben bi şov göremedim. Belki de şov olarak algılamasın diye kendi yaptığı yemeği bile ben yapmadım demiş. Arkadaşınız size hiç yaranamıyor galiba.

Bir de ortamda başka bekar biri daha olunca kalmaya karar vermiş olabilir mi?

Ayrıca evet emrivaki hoş olmaz ama saat 10da bir buçuk saatlik mesafede oturan 10 yıllık bayan arkadaşımı tek başına bırakmazdım diye düşünüyorum.

Ben bekar kiz kaldi kalmadi durumuna katilmiyorum, benimde cok yakin arkadaslarim var, sevgiliyken de evliyken de bizde kalirlardi,keza esimin arkadaslari da, karakterini bilip iyi tanidiktan sonra...
Ikinci kisima gelince kusura bakma asla tahammul edemedigim insan tipi, insanlarin alanlarina saygi duymayan, kendini yamayiveren, ne yakisik alir bilmeyen, ayak ustu bin tane ucuz numara yapan tipler, ben cok daralirdim ve mutlaka mesafe koymaya baslardim gibi geliyor...
Fakat bu kadar yillik arkadasiniz, bu ara gercekte sikintida olup kalabalik icinde durmak istiyor, ozeniyor olabilir mi? Hatir icin biraz daha onu anlamaya da calismak lazim baslarda...
Yemek icin seni ezmeye calitigini degil de ovmeye calistigini, bakin ne kadar da iyi bir dostum, kendimden feragat edip, arkadasimi ovuyorum mesaji vermeye calistigini dusunuyorum, fakat becerememis...

Arkadaşınızı tanımadığım için yargılayamam ama o an ortam hoşuna gitmiş ve kalmak istemiş olabilir hemen art niyetli düşünmemek lazım ayrıca yemek yapma konusunda yalan söylemesi hiç hoş değil...

Niye herkes sizin evde kalıyor?Eşiniz neden herkesin sizde kalması hususunda ısrarcı?
Ben bu kalma olayını anlayamadım kusura bakmayın..
Biz eşimle zar zor birbirimize vakit ayırabiliyoruz,onu da arkadaşım dahi olsa başkalarıyla harcayamam..Siz de harcamayın.Ben eşim evdeyken asla arkadaş falan ağırlamam.Adam istemiyor zaten,koştur koştur eve gelecek,ben diğer odada arkadaş mı ağırlıycam? Yok artık..
Sadece o evde yokken,çalışıyorken başkalarına zaman ayırırım.:KK45:

Ben arkadaşınızın art niyetli olduğunu düşünmüyorum.
Sizin evinize ilk defa gelen kişilere ayıp olmasın diye sizin yaptığınızı söylemesi kadar normal ne olabilir ki?

Çok samimi arkadaşınız ki kaç defa sizde yatıya kalmış.Ben samimiyetine inandığım arkadaşımın arkasından asla art niyet aramam.

Ben arkadaşınızın art niyetli olduğunu düşünmüyorum.
Sizin evinize ilk defa gelen kişilere ayıp olmasın diye sizin yaptığınızı söylemesi kadar normal ne olabilir ki?

Çok samimi arkadaşınız ki kaç defa sizde yatıya kalmış.Ben samimiyetine inandığım arkadaşımın arkasından asla art niyet aramam.

iyi güzel de ben şu şu yemekleri arkadaşım yaptı dedikten sonra yok ben yapmadım dududada yaptı demesi??? ben çok mütevazıyımmm mesajı vermek değil mi???

Niye herkes sizin evde kalıyor?Eşiniz neden herkesin sizde kalması hususunda ısrarcı?
Ben bu kalma olayını anlayamadım kusura bakmayın..
Biz eşimle zar zor birbirimize vakit ayırabiliyoruz,onu da arkadaşım dahi olsa başkalarıyla harcayamam..Siz de harcamayın.Ben eşim evdeyken asla arkadaş falan ağırlamam.Adam istemiyor zaten,koştur koştur eve gelecek,ben diğer odada arkadaş mı ağırlıycam? Yok artık..
Sadece o evde yokken,çalışıyorken başkalarına zaman ayırırım.:KK45:

çok doğru söylüyosun

Arkadaşınızı tanımadığım için yargılayamam ama o an ortam hoşuna gitmiş ve kalmak istemiş olabilir hemen art niyetli düşünmemek lazım ayrıca yemek yapma konusunda yalan söylemesi hiç hoş değil...

beni anladığına çok sevindim. bend e en çok yemek konusunda yalan söylemesine takıldım

Ben bekar kiz kaldi kalmadi durumuna katilmiyorum, benimde cok yakin arkadaslarim var, sevgiliyken de evliyken de bizde kalirlardi,keza esimin arkadaslari da, karakterini bilip iyi tanidiktan sonra...
Ikinci kisima gelince kusura bakma asla tahammul edemedigim insan tipi, insanlarin alanlarina saygi duymayan, kendini yamayiveren, ne yakisik alir bilmeyen, ayak ustu bin tane ucuz numara yapan tipler, ben cok daralirdim ve mutlaka mesafe koymaya baslardim gibi geliyor...
Fakat bu kadar yillik arkadasiniz, bu ara gercekte sikintida olup kalabalik icinde durmak istiyor, ozeniyor olabilir mi? Hatir icin biraz daha onu anlamaya da calismak lazim baslarda...
Yemek icin seni ezmeye calitigini degil de ovmeye calistigini, bakin ne kadar da iyi bir dostum, kendimden feragat edip, arkadasimi ovuyorum mesaji vermeye calistigini dusunuyorum, fakat becerememis...

tıpatıp aynı duyguları hissetmişiz aynen ben de böyle düşünüyorum

Bence kadınların belli bi yaştan sonra evlenemedim diye üzülmelerinde bir payda 10 yıllık arkadaş olamalarına rağmen evlendikten sonra başka türlü düşünüp davranmaya başlayan diğer kadınlar.

Bir de yemeği ben yapmadım diyince sanki dünyanın en çirkin yalanını söylemiş gibi yorum yapıyorsunuz ya ben daha da bir şey demiyorum.

Şöyle Bişiy Geldi Aklıma Özellikle Sizin Misafirlerinizle Beraber Olmak İstemesi Bi Kısmeti Çıksın İstediği İçin Olabilir mi?

Yani Gelen Misafirler Bu Arkadaşınızı Beğenicek Göstericek Hünerlerini Misafirlerde Ona Kısmet Bulucak :44:

işte benim evimde benim misafirlerime şov yapmaya çalışmasıderken bunu demek istemiştim ben de

Bence kadınların belli bi yaştan sonra evlenemedim diye üzülmelerinde bir payda 10 yıllık arkadaş olamalarına rağmen evlendikten sonra başka türlü düşünüp davranmaya başlayan diğer kadınlar.

Bir de yemeği ben yapmadım diyince sanki dünyanın en çirkin yalanını söylemiş gibi yorum yapıyorsunuz ya ben daha da bir şey demiyorum.

seni de anlıyorum canım da ben daha önce evime misafir almadım misafirimin üstüne de bu arkadaşım gelip şov yapmaya kalkmadığı için 10 yıldır nerden bilebilirdim bu tür ortamlarda böyle olduğunu??

Daha önce kaç defa kalmış bir insan neden garipsedinizki ona bu yüzü vermişsiniz sonuçta. Ayrıca yemek konusuna da gereksiz takılmışsınız bence incelik yapmış sadece. :93:

Gidicem deyip gitmemesi orada beklenmedik bir durumun olduğunu gösterir. Şu bekar erkek arkadaşınızdan hoşlanmış olabilir mi?

Eşinizle konuşun bence, artık ewimizde bekar erkek we bekar bi kız arkadaşımız kalmasın istemiyorum de..
Bence eşiniz sizi dinleyecektir...
Çok saçma çünkü, bana çopk ters..
Ben hayatta istemem yani kalsın, ayy birde yeni ewli olsamm yokk yokk yalandan kim ölmüş bahane uydurup dururum gelmesin diye..
Sizden başka sosyal çevresi yokmuş gibi dawranıyor..

've asıl bomba geliyor...' dediğiniz yere kadar hiçbir acayiplik göremedim ben,
yemekleri sizin yaptığınızı söylemesi nezaketen bir tavır olabilir.
bence asıl bomba olan sizin insanları evinizde zırt pırt yatıya kabul etmeniz.
hele hele birbiriyle alakasız, bekar bayan ve erkekleri aynı anda..
öğrenci evlerinde olur böyle şeyler, s,z yeni evli halinizle niye böyle yapıyorsunuz anlamadım.

seni de anlıyorum canım da ben daha önce evime misafir almadım misafirimin üstüne de bu arkadaşım gelip şov yapmaya kalkmadığı için 10 yıldır nerden bilebilirdim bu tür ortamlarda böyle olduğunu??

10 yıldır başka hiç bir falsosunu görmediyseniz bütün gün sizin için çalışmış birinin söylediği bir şeye bu kadar takılmayın.

:KK9::KK9::KK9::KK9:
bence de asıl detay burda, tabi anlayana....

X