• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımı kıskanmış gibi mi göründüm?

AdventureTime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
932
397
53
Merhaba herkese benim bi arkadaşım var çok tatlı bi kız güzel de severim kendisini.
Bu arkadaşıma okuldaki erkeklerin çoğu yürümüştür.(lisedeyiz)
Genelde sosyal medya üzerinden oluyor bu instagramdan yani.
Bir çocuk arkadaşımı aşırı takıntı haline getirmişti.Sürekli yazıyormuş 1 yıldır falan.Okulda gördüğünde sürekli bakıyormuş.
Sonunda arkadaşım (benim okulda olmadığım bir gün) bu işi çözmeye karar vermiş.Çocukla yüz yüze konuşup bu olayı artık bitirmek istemiş.Teneffüslerde ve öğlen arasında herkes görür diye derste buluşmaya karar vermişler.Ve arkadaşım derse girmeyip çocukla okulun arka bahçesinde çardaklardan birinde oturup konuşmuş.
Buluşacaklarından sadece sınıftan bir kızın haberi varmış.Derste hoca ve sınıftakiler bunu merak etmiş başına bir şey geldi sanmışlar.O kız da sanırım durumu idare edememiş veya o da endişelenmiş.
Kimsenin haberi olmayınca idareye gitmişler.İdare de arkadaşımın babasını aramış.Birkaç öğretmen ve müdür yardımcıları da onları çardakta konuşurken görmüş.Arkadaşım da mecbur bir idareciye anlatmış olayı.O da "rahatsız ederse gel söyle."demiş.Babası da okula gelmiş onu bir şekilde idare etmiş.Tabi tüm sınıf da öğrenmiş.Çocuğa ne demişler onu bilmiyoruz.
En takıntılı olan buydu ama başka da çok fazla yürüyen muhabbet kurmaya çalışan var.Özellikle sosyal medyadan.
En son da bu arkadaşımın doğum günüydü.Sınıftaki bahsettiğim kız da onun doğum gününden 1 gün sonra doğum gününü kutlamak için bir hikaye atmış.Çocuk bunu görmüş.Kıza mesaj atmış "Onun doğum günü dündü benden iyi bilemezsin" tarzında.Okulda bakmaya da devam ediyordu.Hatta arkadaşımın dediğine göre bahçede gezerken takip de ediyormuş onun geçtiği yerlerden özellikle geçiyormuş görebilmek için.Sonra bizi başka bir işimizi halletmek için müdür yardımcısının odasının önünde beklerken gördü sanırım onu şikayet edicez sandı daha da bakmadı.Bahçede sürekli görmeye çalışmayı da kesti arkadaş kurtuldu gibi.
Ama işte bu konular açıldı yine arkadaşım dert yandı niye hep benim başıma geliyor diye.Ben de onun asla suçlu olmadığını,ama yeteri kadar önlem almadığını söyledim.Mesaj atan tanımadığı erkeklere cevap vermemesini söyledim.Selam naber yazanlara hiç görüldü bile yapmamasını söyledim."Başına o kadar şey geldi sen de biliyorsun ki erkeklerin kafası farklı çalışıyor sen iyi niyetle ayıp olmasın diye arkadaşça cevap verirsin o hoşuna gidiyor sanır yüz bulur" dedim. Çünkü başka arkadaşlarıma da sosyal medyadan yürüyorlar onlar görüldü bile yapmıyor selam yazan erkeklere.Ufak da olsa bir tartışma çıktı aramızda.Arkadaşım da herkesin her dediğini takan bir tip.Ortada bir şey olmasa bile kendi kendine kuruntu yapar.Acaba özür tarzı bir şeyler mi demeliyim düşündüğümü söyleyince yanlış mı anlaşıldım veya sığ mı düşünüyorum?

Bu arada arkadaşımın kuyruk salladığını falan düşünmüyorum yanlış anlaşılmasın edepli ahlaklı bir kız,ama içten içe erkeklerin ilgisinin hoşuna gittiğini düşünüyorum.Ve ilgiler tamamen bitmesin diye de cevap vermeye devam ettiğini düşünüyorum.
Çünkü dershanesini sevmiyordu şakayla karışık "Orada sevenlerim de yok.Herkes benden nefret ediyor." dedi.Bir keresinde de bir çocuk başka bir arkadaşımı seviyordu o da "hayır ya onların sınıfından başkası seviyodu o beni seviyo saçmalama." dedi.Ve "beni sevenler de sadece beni sevsinler başkasına aşık olmasınlar sevenlerimi bile kıskanıyorum." demişti.

Bunlar daha olanların %10 u.Siz bu kadarını okurken içiniz şişiyorsa bir de beni hayal edin :KK43:

Niye hayal edeyim? Siz bütün bunları zorla mı yaşıyorsunuz?

Umursamayın, uzak durun olsun bitsin.

Kim kime yürürse yürüsün size ne?

Niye hayal edeyim? Siz bütün bunları zorla mı yaşıyorsunuz?

Umursamayın, uzak durun olsun bitsin.

Kim kime yürürse yürüsün size ne?
Zaten hep "cevap verme" diyip kestirip atıyorum ilgilenmiyorum pek.Ama arkadaşımın da iyiliğini istiyorum.Artık uyarmayı bıraksam mı acaba dediğiniz gibi

İstemli mi istemsiz mi bilmiyorum ama dedikodu arıyor gibi gözüküyorsun. Çok bulaşmamanı tavsiye ederim sonra senin de başın ağrır. Sal yani ben lisede kıskançlık kavgasına da bulaştım arada kaldım, şu an üniversite mezunuyum. O kavgaya bulaştığım kızla bir AVMde karşılaştık sarıldık ettik, "Ne kadar çocukluk etmişim" dedi bana. Size de aynısı olacak o yüzden geri gelmeyecek yıllarını önemsiz şeylerle harcamamalısın.

Yani hayatına karışmaya hakkınız yok aklı başında ne yapar ne yapmaz sizi ilgilendirmiyor.
Biz bilemeyiz ilgi tabi ki herkezin hoşuna gider gitmeyen yoktur.
Okulda dersi asıp görüşmesi çok saçma olmuş zaten hiçbir der başkasından önemli değildir.
Değişmeyen de değişmez bir kere uyarırsınız gerine karışmayın.
Benim de böyle lisede arkadaşım vardı iyiliğini istiyordum guya hep yapma etme derdim yine aynı sonra oldugu gibi kabul ettim.

Çok mantıklı birşey söylemişsin.
Yılda bir kez diğer kutusuna bakıyorum,
Klişe iltifatlar ,güzel sözler,pardon birşey sorabilir miyim diye zarf atmalar,selamlar şunlar bunlar...
Birsuru salak şey birikmiş oluyor. Senede bir bakıp siliyorum oluyor bitiyor. Hiç de rahatsız olmuyorum mesajlardan -cunku umrumda degil.
Aynı şekilde gozlerim bozuk,uzağı çok iyi göremiyorum. Yolda da sadece otobüs beklerken takıyorum gözlüğümu. Böylece yolda kim bana bakmış,kim gözünü dikmiş hiç rahatsız olmuyuyorum bile.
Eski ev arkadaşım eve geldiği gibi başlardı : surdan geliyordum şu gözünü dikti, şu yicek gibi bakti, fırıncı para üstü verirken elime değdi vs vs
Algıları o kadar açık ki, herşeyi görüyor ve üstüne alınıyor .
Çok komik geliyor bana böyle
'herkes bana hayran'ci arkadaslar

Keşke hayattaki tek dert kim kime yürümüş kim kime koşmuş şeklinde olsaydı.
Elbette sizin yaşınızda bunlar da dert ama inanın 5 sene sonra şu konuyu okuyup gözlerinizi devireceksiniz. Boşverin kim neyi nasıl anlamış çok mühim değil,ders çalışın ders

Aman lisede olur boyle seyler bosver.
Hosuna gidebilir, erkeklerle flortlesiyor olabilir, kendi tercihi. Sen kendi iliskine bak. Iyi bir arkadassa, aşk hayati seni ilgilendirmez.
Ama boyle flortoz kadinlardan rahatsiz oluyorsan da iliskini kesersin olur biter.
Kıskanç görünmemişsin ama sanki oyle dusunmesen bile 'sen de kuyruk sallıyorsun' a getirmissin lafi bence.

İstemli mi istemsiz mi bilmiyorum ama dedikodu arıyor gibi gözüküyorsun. Çok bulaşmamanı tavsiye ederim sonra senin de başın ağrır. Sal yani ben lisede kıskançlık kavgasına da bulaştım arada kaldım, şu an üniversite mezunuyum. O kavgaya bulaştığım kızla bir AVMde karşılaştık sarıldık ettik, "Ne kadar çocukluk etmişim" dedi bana. Size de aynısı olacak o yüzden geri gelmeyecek yıllarını önemsiz şeylerle harcamamalısın.
Aksine arkadaşlarım çok dedikodu yapar okulda kim kimle ne yapmış diye ben tanımadığım insanların ne halt yediğini umursamadığım için dinlemem dinle gibi yaparım nefret ederim.
Ama dışarıdan öyle görünmüş olabilir arkadaşım çok yakınıyor çünkü bana.Ve lise ortamı cidden dedikodunun en bol olduğu yerdir diye düşünüyorum.Okulla ilgili bir sayfa bile açılmış oradan herkes dedikodu yapıyordu ama şimdi kapatmışlar.
O kadar dedikoducu bi okuluz.

Aksine arkadaşlarım çok dedikodu yapar okulda kim kimle ne yapmış diye ben tanımadığım insanların ne halt yediğini umursamadığım için dinlemem dinle gibi yaparım nefret ederim.
Ama dışarıdan öyle görünmüş olabilir arkadaşım çok yakınıyor çünkü bana.Ve lise ortamı cidden dedikodunun en bol olduğu yerdir diye düşünüyorum.Okulla ilgili bir sayfa bile açılmış oradan herkes dedikodu yapıyordu ama şimdi kapatmışlar.
O kadar dedikoducu bi okuluz.

Lisede herkes dedikoducudur, ergenler acımasızdır keza. Mezun olup yeni bir döneme adım attığınızda hepsini unutursunuz. Ama bunlarla vakit kaybedersen ileride keşke deme olasılığın var. Arkadaşını da kendi haline bırak, sen hoşlanmıyorsan iletişimini merhaba merhabaya indirirsin.

Back