Arkadaşımı kıskanıyor muyum sizce?

Bundan arkadaş olsa neee olmasa ne! İkide bir kavga edeceğine sil gitsin. Bu yaşlarda yaşadığın şeyler ileride seni olumsuz etkiler. Neden hayatında derin izler açasın ki gereksiz biri için.

Çok teşekkür ederim öncelikle iyi dilekleriniz için :) Olabilir belki de dediğiniz gibi detaylar konusunda herkesi aynı şekilde yargılamamak gerekir ama 18 yaşın verdiği bir tecrübesizlik var üzerimde henüz yeni yeni fark ediyorum bazı şeyleri. Söylediğinizi aklımda tutacağım.

Herkese tek tek cevap veremedim kusura bakmayın ama yardımcı olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim. Bundan sonra içinden çıkamadığım her konuda buraya yazarım artık tekrardan çok teşekkürler :)

Aşırı fazla gözü açık hatta gözleri 8 dönüyor sakıncalı biri. Aç kuduruk hatta sakın onunla arkadaşlık yapma seni her ortamda rezil bile edebilir.. Arkadaş da değil bu kişi tam bir kan emici sülük

Ben sizi hakli buldum, sorun degil dedikten sonra tepki gostermemeliydi, ki bas basa bulusmaniza sorun degil deyip kalabalikta gorusmenizi sorun etmesi cok sacma olmus. Kiskanma konusuna gelince de malesef bu dogal ve insani bir sey ve hepimizin icinde kiskanclik duygusu az cok var keske olmasa ama bunun icin kendinizi kotu hissetmenize gerek yok.

Şuan 30 yaşındayım sana benden abla tavsiyesi İstanbulda oldugum zamanlar boyle senın gibi üzerine titredgim aman yanlş anlarmı vs dye düşündügüm bir arkadasım vardı çocuk gibi iyi vakıt gecırırdık birden sevgili yaptı ben de katılıyordum bazen gorusmelerıne basta sonra beni aramaz sormaz oldu sözün özü ıkı tip arkadas vardır biri arkadastır biri dost sen hayatında dost olabılecek insanlarla ılgılen bu egolu guzellıgıne guvenen konuşmlarında kaba kırıcı bir arkadasa senın gibi ince düşünen ve kızın davranıslarını kendine dert edecek kadar naif davranan birisi olarak emin ol ihtiyacın yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…