Sevgili albertine,
Nerden başlasam bilmiyorum ama ilk söyleceğim şey sırtındaki ağır bir yükten kurtulduğun için seni tebrik etmek olsun.
Neden kendini ikinci sınıf muamelesi yapılan bir arkadaşlıkta daha fazla tutsaydın ki? Sana bilinçaltı olarak bile bunu hissettiren biriyle neden görüşesin... güzelmişte bilmem ne... boşver bunları lütfen...
Lütfen hayatına kararlarına müdahale eden biriyle mesafeli ol... şu yaptıklarını kız arkadaşın değilde kocan yapsaydı yani doğumgününe çağıracağın kişiye kadar karışmak sana gelen bir teklifi bana gelmiştir deyip aslında seni küçümsemek gibi ; bütün kk kocan da kim oluyormus kararlarına karışacak diye çığlıklar atarlardı. ve “boşan” derlerdi
Lütfen kendine değer ver yazdıklarından seni ezdiğdipini senin de ezildiğini görüyorum. Güzel olduğu için her güzelliği de onun hakettiğini düşünüyorsun...
Yazdıklarında ufak bir detay dikkatimi çekti... ben de seninle aynı düşünüyordum eskiden ama evlenince bu konudaki fikrim değişti... “insanların karakterinin çok küçük şeylerde saklı olduğu” karakter meselesi o kadar değişik o kadar çok boyutlu bir meseleki yani öyleymiş küçük detaylar aslında aileden cinsiyetten dolayı farklılıklar da olabiliyormuş... bu konuyu bir düşün isterim
Allah iyi insanlar çıkarsın karşına ve hep mutlu ol umarım...