arkadaşımı kırmadan nasıl uyarabilirim

Bukadari gercekten cok fazla hem evlisiniz hem 2 cocuk birde calisiyorsunuz her aksam komsu mu cekilir. Catkapi misafiri hic sevmem. Siz bakiminizi cocuklarinzla ilgilenmeyi esinizle sohbet ozel zamanizi nasil ayarliyorsunuz
Gerekirse kirin ayni sekilde esiniz hergun arkadasiyla vakit gecirse siz rahatsiz olmazmisiniz. Bugun hastaym isim var diye bahane bulursunuz yarin gelir. Direk esim bana vakit ayirmiyorsun diye kiziyor diyin. Kavga ediyoruz , Adam disari kacacak artik diyin. Benimde vardi boyle arkdslarim evime gelmiyordu ama surekli biyerlere cagriyodu. Bahane buluyordum baktim olmyo Esim izin vermiyor dedim esine mi küsecek

Ben asıl kadının kocasını merak ettim....gece yarısına kadar nerde benim hanım diye merak etmiyor mu?????

Kocam sohbeti sevmez demiş demekki evinde yalnız hep.Böyle adamlar neden evlenirde elin kızının günahına girer anlamam ki.

Bir fikir daha geldi aklıma. Bence üstünüz müsait olmadan açın kapıyı. Girmek isterse de eşim de müsait del canım dersiniz. O iş halinde kapıyı açmadığınız için bozulmaz herhalde. Belki de karı koca olduğunuzu ve vakitsiz geldiğinizi dank eder boylece. Şimdi pkudum yorumları yazan olmuş gerçi

Son düzenleme:
Valla ustte yorum yazdim ama bazen diyorym ki yani burda acilan konularin hepsi gercek olamaz?

Bu kadarina nasil musade edebilir bir anne bir es?
Kocamin cocuklarimin hakki olan degerli zamanimi neden her aksam baskasina harcayim? Diye dusunmez bir kadin?

Bazen konular bana fake geliyor

Aynısını düşünüyorum.
Eş bile bir yere kadar da içeride 5-10 yaşındaki çocuklarım oturacak, ben de komşuyla olucam her gün. Akıl alır gibi değil.

Şöyle aç böyle aç diyorsunuz da kadın imadan anlamıyor. Açıkça gelmeni istemiyorum demek çok mu zor Allahaşkına. Bir gün çıplak açsa 3 gün sonra yine gelicek hergün sevişilmez deyip. Hem zor değil mi evinde rahat oturamamak. Net şekilde kendini ifade edecek başka yolu yok bu işin.

Ayy insan kendi evinden baska evde rahat edemez ne kadar rahat biri her gece eşi evde olan bir arkadisinin evinde bu kadar rahat olmasi ne bilim hic hoşuma gitmedi eşin kapiyi acsin evde yok desin yatiyor desin işi var sinra goruşursunuz desin bir kac defa boyle olursa ve sende dile getirirsen belki biraz çekinir

Bana da bu kadarini biz okurken cildiriyoruz insan bu iskenceyi nasil yapar kendine ozeline nasil bu kdr mudahale ettirir

Canım eşim akşam çay kahve bekliyor benden. Hizmet etmezsem huzursuzluk çıkarıyor. Gündüz görüşelim mi de

Artık misafirliği kalmamış. Gelince salona buyur edin. Çocuklarla oyununuza devam edin veya tv izleyin. Mutfağa geçelim derse bu filmi de çok izlemek istiyoduk canım dersin. Veya kaç gündür oynayalım diye tutturdu dersin. Eşinle sohbet et onun yanında. Kahve derse aa canım çok iyi olur yerini biliyorsun yapıversene de. Bence ya artık gelmez ya da rahatsız edici olmaktan çıkar. Onu da oyuna katın çocuklarla oynasın hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…