• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımı kırmadan nasıl uyarabilirim

Gelince kapıyı kocan açacak, içeri giremeyeceği şekilde azıcık açıp buyurun diyecek. Seni sorunca da uyuyor biraz rahatsız da kusura bakmayın iyi akşamlar diyecek. Ertesi gün gelince duşta diyecek, sonraki gün evde yok annesine gitti diyecek. Tabi bu durumda muhtemelen aranız bozulacak, valla bozulursa bozulsun, gitsin kendine bir uğraş bulsun. Bu ne ya her gün misafir olur mu ?

indir.jpg
Sizin komşunun size yaptıgı işkence

Kuzum yalan soylemeyin kirmadan durumu anlatin bence anlayacaktir imalar vs anlamiyormus zaten

Birde konunuzu okurken alakasi yok ama ayni kapıya cikacak birsey yasadim banada soylendi simdi cok utaniyorum ki merakta ediyorum o olaylar olurken beynimi nerelere biraktim acaba diye konunuzu okudukca aklima geliyor o_Oneyse yani demem o ki kirmadan samimi birsekilde anlatin sizden baskasi yok heralde ya da cok seviyor sanirim anlayacaktir

Ben okurken şiştim , sen iki senedir sabrediyorsun valla helal olsun :KK45: O kadın kocandan çocuğundan özel hayatından önemli mi ki kıramıyorsun? ona ayıracağın vakitle çık eşinle gez,çocuklarınla oyunlar oyna. Birde çalışıyorsun, insan o saatten sonra ertesi gün işe gitmek için kişisel bakımını bile yapamaz yahu:KK43:

Bugun gelince kapiyi ac ve kusura bakma hic musait degiliz iyi geceler de kapat kapiyi. Ya da esin acsin ve senin yorgun olup erkenden yattigini soylesin.Bir iki kere boyle yapinca anlar ve gelmez herhalde.

kızlar benim bir arkadaşım var 2 yıllık komşum aynı zamanda kendisi ev hanımı ben çalışıyorum. kendisinin küçük cocuğu yok ama benim 5 ve 10 yaşında iki kızım var. bu arkadaşım çok iyi çok yardımsever vefalı bir insan severim kendisini. ama beni artık bıktıran bir düşüncesizliği var. bu arkadaş abartısız 2 yıldır her akşam bize geliyor bazen 22.00 da bazen 23.00 da gidişi gece yarısını buluyor. bazende 20.00 de gelip tüm akşamı bizde geçiriyor. kahve içmeden gitmiyor artık onun yüzünden eşimlede kötü olmaya başladık. ama eşim haklı hiç başbaşa kalamıyoruz. eşimle başbaşa bi çay içemiyoruz. gelince doğru mutfağa geçiyor biz mutfakta oturuyoruz eşim çocuklar içerde oturuyor. bazen yüzüm asılıyor. soğuk duruyorum. bazende baktım kalkmayacak çok yorgunum yatıcam diyorum ama yine kalkması gece yarısını buluyor. sabah 7:00 de kalkmak zorundayım o ev hanımı olduğu için sıkıntısı yok. bi kaç kez eşim lafı denk getirdi akşamları ben eşimle oturup sohbet etmeyi seviyorum dedi. oda ne güzel benimki hiç hoşlanmıyor sohbet etmekten diyor. bi akıl verin üzmeden kırmadan halletmek istiyorum bu işi. ÇÜNKÜ BIKTIM...

Bizde de vardı böyle biri Ailemle oturuyorum çat hergün komşu geliyor bide yanında oğlunuda getiriyordu yorgun argın işten geliyorum kahve yapmamızı bekliyor hem kendine hem oğluna
tmm 1 veya 2 gün neysede hergün gelene kusura bakmasın bende çemkirirdim

Öylede yaptım şimdi kafamız rahat haftada bir kere geliyor oda müsaitsem kahve yapıyorum

Yuh yani bole insan da kirilir valla 1 gelir 2 gelir anlarim da sizin ki bildiginiz tozutmuş ne düşünuyorsun kırılır diye o sizi dusunse hergun gelir mi eşin de çok sabırliymış geldiginde ac kapiyi iceri alma esim istemiyor artik de kapat yuzune kapiyi anlamazsa da yuh artik valla annem bile bana oturmaya gelicegi zaman arar sorar musaitmisinz biyere gidicekmisiniz diye

valla ne bileyim baktım gitmeyecek kalktım gittim yanına
Kapiyi calinca bornoz giyin dusa gidiyordum canim deyin. Ertesi gun gecelikle acin canim musait degiliz deyin. Daha sonraki gun canim biraz rahatsiz esim onunla ilgilenicem vs. Vs. Kapiyi tam acmadan basinizi uzatin anlar heralde

Offff çekilir dert değil hele ben hiç çekemem öyle birkişi bendede vardı o zaman bekardım da kendisi evli çocuk yok aynı yerde çalışıyoruz baktim bu böyle her gece geliyor 2 de eve gidiyor bir daha çağırmadım da fazla da samimi olmadım şuan çocuğum yok öyle bir komsm olsa direk yanından kalkar uyuyacağım ben artık derim o kadar da rahatıma düşkünüm çekemem ay enayi miyim ben

Canım maalesef bu iş kırmadan halledilmez.Sen ne kadar kibar söylersen söyle o yinede alınacaktır.Eşine vakit ayıramıyorsun sonuçta.Belki kızın uyuyunca eşinle film seyredeceksiniz.Ya da o gün yorgunsan kızın uyuyunca sende hemen yatacaksın.Bunlar senin en doğal hakkın değilmi ya.Haftada 1 olsa tamam ama hergün gelen insan kusura bakma da uyarıyı hakediyo.

kızlar benim bir arkadaşım var 2 yıllık komşum aynı zamanda kendisi ev hanımı ben çalışıyorum. kendisinin küçük cocuğu yok ama benim 5 ve 10 yaşında iki kızım var. bu arkadaşım çok iyi çok yardımsever vefalı bir insan severim kendisini. ama beni artık bıktıran bir düşüncesizliği var. bu arkadaş abartısız 2 yıldır her akşam bize geliyor bazen 22.00 da bazen 23.00 da gidişi gece yarısını buluyor. bazende 20.00 de gelip tüm akşamı bizde geçiriyor. kahve içmeden gitmiyor artık onun yüzünden eşimlede kötü olmaya başladık. ama eşim haklı hiç başbaşa kalamıyoruz. eşimle başbaşa bi çay içemiyoruz. gelince doğru mutfağa geçiyor biz mutfakta oturuyoruz eşim çocuklar içerde oturuyor. bazen yüzüm asılıyor. soğuk duruyorum. bazende baktım kalkmayacak çok yorgunum yatıcam diyorum ama yine kalkması gece yarısını buluyor. sabah 7:00 de kalkmak zorundayım o ev hanımı olduğu için sıkıntısı yok. bi kaç kez eşim lafı denk getirdi akşamları ben eşimle oturup sohbet etmeyi seviyorum dedi. oda ne güzel benimki hiç hoşlanmıyor sohbet etmekten diyor. bi akıl verin üzmeden kırmadan halletmek istiyorum bu işi. ÇÜNKÜ BIKTIM...
Bir gün çocukları al kapısını çalin bizim eşimle işimiz var de sen çocuklara bak de geç bir saatte al,benim yan komşum çok ayarsiz yaşlı bir kadındı o benim oğlum sayılır deyip durmadan eve geliyordu en son eşim bana kızmaya başladı derken biz karar aldık o ne zaman kapıyı çalsa eşim açtı Reyyan musaid değil ,benim işim var dedi sonra ben bile bile kapıyı açmadım şimdi bana küs çok rahatım valla evindeki huzur herşeyden önemli öyle arkadaş olmaz kendi eşiyle sorunlu diye seninde eşinle olmanı istemiyor ha bide çalışan bayansin açıkça de çok yorgunum aile günümüz bugün vs türet işte.

birgün biz mutfakta otururken eşim sinirlenmiş eşim tv nin sesini sonuna kadar açtı. arkadaşta x abi niye tv nin sesini bu kadar açtı dedi bende kızıyor dedim her akşam o içerde ben mutfakta oturuyoruz buna kızıyor yepki için açtı dedim. kalktı gitti. neyse herhalde anladı artık gelmez dedim ertesi gün yine geldi.
Pes diyorum algılamasında mı sorun var acaba resmen ben utandım ne insanlar var

2 sene nasıl dayandın?

Küçük kızım ben yanına uzanmayınca uyumaz bir gün küçüğün uykusu geldi onu yatırıcam dedim. tamam sen uyut ben bekliyorum dedi. saat 23:30 çok canım sıkıldı o mutfakta oturuyo ben kızımın yanına uzandım kızım uyudu ama ben kalkmadım kızlar inanın saat nerdeyse gecenin biri oldu gitmiyo beni bekliyor.

yok artık daha neler ne edepsiz biriymiş be
tamam sizi seviyor olabilirde hergün gelipte
okadar oturulur mu benimde var öyle arkadaşım
arada bir gelir gideriz yada gelip gitmeden önce
ararız müsaitmisin eşin evde mi falan diye o kırılmayı haketmiş
bence hiç çekinme söyle aa bende yatıcaktım bugün çok yorgunum de kapıdayken daha
belki anlar.

İyi diye nitelendirdiğiniz arkadaş mı bu hareketleri yapan?
Basbayağı düşüncesiz bencil geldi bana.
Açık açık söyleyin şiştim ben burada. Ne demek gece 1’e kadar mutfakta tek.

Hem çalışan birisin hem de çocuklarından feragat edip kadına tahammül ediyorsun hem de sabah erken kalkıp işe gidiyorsun.

Neden boyle bir karakteri kaybetmekten korkasın ki. Açık açık söyle yani bu kadar oturmamiza eşim tepki gösteriyor. Lütfen erken kalk de.

Küçük kızım ben yanına uzanmayınca uyumaz bir gün küçüğün uykusu geldi onu yatırıcam dedim. tamam sen uyut ben bekliyorum dedi. saat 23:30 çok canım sıkıldı o mutfakta oturuyo ben kızımın yanına uzandım kızım uyudu ama ben kalkmadım kızlar inanın saat nerdeyse gecenin biri oldu gitmiyo beni bekliyor.
Tobe tobeee delimi ne 1 oldu ve bekliyor ben şok :O aklidami kesmiyor yaaa ne insanlar var bence direk uyar deki canin kusura bakma ama esimle tartistik cok kizdi de heraksm oturuyorsunuz diye de arada bir oturalim de anlarsa anlar yoka ertesi gun gelirse buna ragmen kapiyi acma ben uyumustum de esimde ondan kapiyi acmamis de obur gu gelemez heralde..

Back