• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımı kırmadan nasıl uyarabilirim

Açıkça konuşun. Eşinizi bahane edin.
Eşim akşamları yanında oturmamamdan çok rahatsız, sürekli tartışıyoruz.
Seni severim ama eşimle huzurumuz kalmadı deyin.
Siz o kırılacak diye düşünüyorsunuz ama o kendinden başka kimseyi düşünmüyor.

akşamları saat 22:00 de ışıkları kapatıyoruz bizi yattı zannetsin diye çünkü muhtemelen ışıklara bakıp geliyor. yazık akşam küçük kızım anne ışığı kapatalım da x teyze gelmesin diyor.
E ama sizde hata. Çocuklarınız bile rahat değil. Siz hala kırmama derdindesiniz.

Benim uykum geldi senin de yatağını yapalım yatalım artık de :) yok ben gideyim olur mu öyle şey falan diyecektir. olur tabi niye olmasin bu saate kadar oturuyorsun, yatmanda bir sakınca yok o zaman diye cevap ver.
Nasıl ama :)) eşek değilse anlar heralde rahatsızlık verdiğini

kızlar benim bir arkadaşım var 2 yıllık komşum aynı zamanda kendisi ev hanımı ben çalışıyorum. kendisinin küçük cocuğu yok ama benim 5 ve 10 yaşında iki kızım var. bu arkadaşım çok iyi çok yardımsever vefalı bir insan severim kendisini. ama beni artık bıktıran bir düşüncesizliği var. bu arkadaş abartısız 2 yıldır her akşam bize geliyor bazen 22.00 da bazen 23.00 da gidişi gece yarısını buluyor. bazende 20.00 de gelip tüm akşamı bizde geçiriyor. kahve içmeden gitmiyor artık onun yüzünden eşimlede kötü olmaya başladık. ama eşim haklı hiç başbaşa kalamıyoruz. eşimle başbaşa bi çay içemiyoruz. gelince doğru mutfağa geçiyor biz mutfakta oturuyoruz eşim çocuklar içerde oturuyor. bazen yüzüm asılıyor. soğuk duruyorum. bazende baktım kalkmayacak çok yorgunum yatıcam diyorum ama yine kalkması gece yarısını buluyor. sabah 7:00 de kalkmak zorundayım o ev hanımı olduğu için sıkıntısı yok. bi kaç kez eşim lafı denk getirdi akşamları ben eşimle oturup sohbet etmeyi seviyorum dedi. oda ne güzel benimki hiç hoşlanmıyor sohbet etmekten diyor. bi akıl verin üzmeden kırmadan halletmek istiyorum bu işi. ÇÜNKÜ BIKTIM...
Işıkları kapat kapıyı açma eşinle karanlıkta romantik romantik oturun yada misafir gelecek diyin yada eşim rahatsız oluyor diyin

kızlar benim bir arkadaşım var 2 yıllık komşum aynı zamanda kendisi ev hanımı ben çalışıyorum. kendisinin küçük cocuğu yok ama benim 5 ve 10 yaşında iki kızım var. bu arkadaşım çok iyi çok yardımsever vefalı bir insan severim kendisini. ama beni artık bıktıran bir düşüncesizliği var. bu arkadaş abartısız 2 yıldır her akşam bize geliyor bazen 22.00 da bazen 23.00 da gidişi gece yarısını buluyor. bazende 20.00 de gelip tüm akşamı bizde geçiriyor. kahve içmeden gitmiyor artık onun yüzünden eşimlede kötü olmaya başladık. ama eşim haklı hiç başbaşa kalamıyoruz. eşimle başbaşa bi çay içemiyoruz. gelince doğru mutfağa geçiyor biz mutfakta oturuyoruz eşim çocuklar içerde oturuyor. bazen yüzüm asılıyor. soğuk duruyorum. bazende baktım kalkmayacak çok yorgunum yatıcam diyorum ama yine kalkması gece yarısını buluyor. sabah 7:00 de kalkmak zorundayım o ev hanımı olduğu için sıkıntısı yok. bi kaç kez eşim lafı denk getirdi akşamları ben eşimle oturup sohbet etmeyi seviyorum dedi. oda ne güzel benimki hiç hoşlanmıyor sohbet etmekten diyor. bi akıl verin üzmeden kırmadan halletmek istiyorum bu işi. ÇÜNKÜ BIKTIM...
Esini bahane et. Bu oturmalar yuzunden kizmaya basladigini soyle.

Komşuyu kırmamak eşinizle huzurunuzun bozulmasından önemli mi konuşun kadınla açıkça söyleyin seni kırmak istemiyorum ama eşime çocuklarıma da vakit ayırmak istiyorum deyin yine görüşülim ama bu kadar sık değil deyin yoksa eşim tamamen görüşmemizi istemicek rahatsız oluyo çocuklarla benle ilgilenmiyon diyo falan deyin anlamazsa kırılsın boşverin ilerde hakverecektir size

Kocasını da bıktırmış ki her akşam postalıyor kadını. Pes gerçekten her akşam gelınir mı ?? Kesınlıkle konus konuşamıyorsan taşın cekılcek dert degıl. Arıyorsa musaıt degılım de

akşamları saat 22:00 de ışıkları kapatıyoruz bizi yattı zannetsin diye çünkü muhtemelen ışıklara bakıp geliyor. yazık akşam küçük kızım anne ışığı kapatalım da x teyze gelmesin diyor.
Ayyy bildiğiniz nefesim kesildi ya bu nasıl birşey Allah aşkına.
Çalışan kadınsınız çocuğunuzla ailece vakit geçirmelisiniz durmadan bunun peşinde gezemezsiniz.

Bence eşinizle danışıklı dövüş yapmalısınız yanında üst üste bir kaç defa. Onun yüzünden sizin zorda kaldığınızı görmeli ki bırakmalı. Başka türlü anlamaz sanki.

Esim aksam hic yuzunu goremiyorum , bana zaman ayirmiyorsun diye trip yapiyo, aramiz bozuldu de.Her aksam gorusmeyecegim seninle yoksa adam beni bosayacak de.

:işsiz:Ne kadar iyi insansiniz komsu kirilmasin diye esinizi cocuklarinizi kendinizi kiriyorsunuz.Madalya vermek lazim size.Ya bu sizin elinizde kiramiyorum diye bisey yok acma kapiyi,kocam rahatsiz oluyor bugun yanliz olacagiz evde de istersen bahane cok ta .Hatta bahaneye gerek yok zili telefonu duymayin.Gerekirse gorusmeyi kesin bu ne ya.Bu eziyeti niye cekiyorsunuz.

sızı cok ıyı anlıyorum benımde boyle bır komsum vardı
mısafırım gelıcek temızlık yemek yapıcam derdım yıne kalkmazdı mutfakta tek basına otururdu oyle ben ıcerde temızlık yapınca saka gıbı

boylesıyle gercekden ırtıbatı kesmeden bıtmıyor bu durum ve sınır koymazsanız sonra daha kotu oluyor

bence kapıya geldıgınde ıcerı almayın musaıt degılım gelmeden once bı ara musaıt zamanda gorusuruz deyıp gerı cevırın
bunu yapmak zorundasınız

Back