arkadaşımı kırmadan nasıl uyarabilirim

Siz kendisinin hoşlanmadığını belirttiği şekilde davranın bisey demenize gerek kalmaz..

Demekki Arkadaşınıza karşı çok fazla misafirperversiniz.Fazla sohbet etmeyip sıkılmasını sağlayabilirsiniz .Canın mi sıkkın diyecektir ,Yooo çok yorgunum sadece deseniz bir de baygın gözlerle bakıp esneme numarası yapsanız belki uyku saatinde evinizi işgal ettiğinin farkına varır

Kirmadan biraz zor gozukuyor canim. Acik acik soyleyin yada kocam rahatsiz oluyor deyin. Anlamadm kadinin kocasi yok mu her gece sizde bu kadin

"Burası bizim evimiz, canımız nasıl isterse öyle oturur -yatarız, seni ilgilendirmez" deseydiniz.

Valla onu mutfakta bırak geç içeride çocukların kocan ile otur. Burada çay var yer iç işin bitince gidersin de. Buna da bozulmaz bence

Onada bir cvp bulurdu böyle deli komşular var
Bana özeniyorsun bende 5 çocuk var ( küçümsemiyorum ama biri tinerci biri tuhaf küçük kızını seviyorum iyi birşey ) senin çocuğun olmuyor derdi

Bende de vardı aynısı, tayin istedim öyle kurtuldum resmen Kapıyı açmayınca zile ısrarla basardı, kızının ödevlerini yaptırırdı, yetmezmiş gibi beni alıp onlara götürürdü, gündüz kapımı çalıp biz parka gidiyoruz gelsene dedi ben şok.

Benimde vardı, oğluyla yaşayan dul bir bayandı, istisnasız hergün saat 17 de gelirdi, yani tam yemek saatimizde, kendisine ben gittiğimde soğuk kahveyi ısıtır öyle verirdi, bende taşınınca kurtuldum çok şükür, zamanla irtibatıda kestim, şimdi karşılaşınca sokakta tanımıyor bile bazen :)

Her akşam her akşam gece yarılarına kadar ne konuşuyrsunuz , sıkılır insan her gece aynı muhabbetten. Yaşı küçük galiba komşunun. Bilemedim neden ara vermiyor acaba. Hem ne olursa olsun, her gece gelinmez ki. Eşin iyi dayanıyor . Benn olsam gelir mutfakta yanınızda oturur bir şekilde gitmesi için upraşırdım.

Bence acik acik kibarca konusun. Gercek dost kirilsada kisa süreli alinir sonra anlayisla karsilar. Sabah uyanmakta zorlaniyorum dersin

Neden bunu çekiyorsunuz? Baya salağa söyler gibi neden istemediğinizi suratına karşı söyleyeceksiniz. Küserse küssün haspam elin adamının evinde ne işi var gecenin körü? o utansın be. YAtarsın kalkarsın evin senin orası, parktaki bank gibi kullanamaz efendim. Vermeyin şu rahatlığı küserse küser rahata erersiniz
Sen bi de çalışıyorsun akşama kadar canın çıkar bi ayakları uzatmak hakkın yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…