- 16 Ağustos 2018
- 105
- 33
- 98
- 26
- Konu Sahibi Nisan Ayhan
-
Başın sağ olsun canım.tüm ölenlerimizin mekanı cennet olsun.
Başımız sağ olsun. Mekanı cennet olsun. Ben daha önce dinlediklerim ve kendi hislerimle soyle düşünüyorum ki onlar bu hayatı yasadiklarini biliyorlar ve hatirliyorlardir. Zaman kavramı çok değişik mesela rüyadaki zamanla dünyadaki zaman çok farklı. Belki şu an bizim uyudugumuz ve uyandığımız o andalardir. Yani dünyanın sonu gelince hepsi, hepimiz birlikte bazı şeylerin farkına varacagiz belki. Sonra diyorum 500 yıl önce ölen de mi oyle o kadar zaman bekleyecek ama işte zaman kavramıni da bilemiyoruz ki. Saçmaladım ama ben de çok düşünürüm bu konuyu. Su an ne yapıyorlardır diye ve içinden çıkamamMerhaba arkadaşımın vefat haberini aldığımdan beri kafam karışık o yüzden belki siz içime su serpebilirsiniz diye düşündüm. Sınıf arkadaşımı depremde kaybettik henüz 22 yaşındaydı. Günlerdir aklım darmadağın hayat hakkında ve hayatın bitimi hakkında uzun uzadıya düşünmeye başladım ama içinden çıkamıyorum. Asılolan beden değil ruhtur buna inanmaya çalıştım hep ama bilemiyorum. Sizce arkadaşım nereye gitti gerçekten? gittiği yerde kendini hatırlıyor mudur yaşadıklarını ruhunu sevdiklerini? yoksa bedenin ölümüyle her şey sona mı eriyodur boşluk hiçbir şey yok ölüm ve kapanış son mu yani? Bilmiyorum niye bunları soruyorum sizden ne söylemenizi bekliyorum ama yinede birkaç kelam etseniz daha iyi hissedebilirim. Ülkemize geçmiş olsun tüm ölenlerimizin mekanı cennet olsun.
Allah'ım korkunç .Ben de sınıf arkadaşımı kaybettim. Depremden sonra mesaj atmış, şu adresteyim yaşıyorum diye ama çok geç gittiler.Mekanları cennet olsun ikisinin de.
Merhaba arkadaşımın vefat haberini aldığımdan beri kafam karışık o yüzden belki siz içime su serpebilirsiniz diye düşündüm. Sınıf arkadaşımı depremde kaybettik henüz 22 yaşındaydı. Günlerdir aklım darmadağın hayat hakkında ve hayatın bitimi hakkında uzun uzadıya düşünmeye başladım ama içinden çıkamıyorum. Asılolan beden değil ruhtur buna inanmaya çalıştım hep ama bilemiyorum. Sizce arkadaşım nereye gitti gerçekten? gittiği yerde kendini hatırlıyor mudur yaşadıklarını ruhunu sevdiklerini? yoksa bedenin ölümüyle her şey sona mı eriyodur boşluk hiçbir şey yok ölüm ve kapanış son mu yani? Bilmiyorum niye bunları soruyorum sizden ne söylemenizi bekliyorum ama yinede birkaç kelam etseniz daha iyi hissedebilirim. Ülkemize geçmiş olsun tüm ölenlerimizin mekanı cennet olsun.
Allah sabır versin. Emin olun ki giden gittiği yerde iyidir, mutludur, acıları geçmiştir çünkü. Ben böyle zor şekillerde vefat edenlerin arkasından 'en azından artık acı çekmiyor' diyerek teselli bulmaya çalışırım. Onun yolu bıraya kadarmış. Biz hayata devam etmek zorundayız. Acınız zamanla hafifleyecek, hepimiz hayatı ve ölümü sorguluyoruz şu an, yalnız değilsiniz.Merhaba arkadaşımın vefat haberini aldığımdan beri kafam karışık o yüzden belki siz içime su serpebilirsiniz diye düşündüm. Sınıf arkadaşımı depremde kaybettik henüz 22 yaşındaydı. Günlerdir aklım darmadağın hayat hakkında ve hayatın bitimi hakkında uzun uzadıya düşünmeye başladım ama içinden çıkamıyorum. Asılolan beden değil ruhtur buna inanmaya çalıştım hep ama bilemiyorum. Sizce arkadaşım nereye gitti gerçekten? gittiği yerde kendini hatırlıyor mudur yaşadıklarını ruhunu sevdiklerini? yoksa bedenin ölümüyle her şey sona mı eriyodur boşluk hiçbir şey yok ölüm ve kapanış son mu yani? Bilmiyorum niye bunları soruyorum sizden ne söylemenizi bekliyorum ama yinede birkaç kelam etseniz daha iyi hissedebilirim. Ülkemize geçmiş olsun tüm ölenlerimizin mekanı cennet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?