• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımdan soğudum

Zeytin_zey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
1.931
2.004
53
31
Kızlar selam

İş yerinde bi arkadaşım var ve geçen seneden beri tavırları davranışları beni rahatsız ediyor.
Ayrıntıya girmek istemiyorum. Aynı fikirde olmadığımız bi konuda beni darlamıştı bir kere.
Birçok kere de bana karışıyor, yani kısacası müdahaleci ve iş yerindede birkaç kere sorun yaşadık.

Bir şekilde hep toparladık ama karakter olarak gerçekten hep alttan almaya çalışıyorum ama soğudum ya , hani tek kalayım gerekirse ama onunla sohbetim muhabbetim olmasın o raddeye geldim.

Normalde iş arkadaşı olmasak direkt bitirirdim ama iş yerinde gün gelip konuşmamız gerekebiliyor.
Dışarıda görüşen arkadaşlar olduktan sonra tekrardan bu ilişkiyi nasıl iş arkadaşlığına dönüştürebilirim ? Tavsiyeleriniz var mı

Araya mesafe koyup gerekmedikçe konuşmayacaksınız.

Valla bende pek sevmem is arkadaslarini, sonucta is baska özel hayat baska. Gerekmedikce konusmayin bence, konusursanizda bu sadece isle alakali olsun zaten bi süre sonra bir daha yanasmiyorlar 🫣😅

Valla bende pek sevmem is arkadaslarini, sonucta is baska özel hayat baska. Gerekmedikce konusmayin bence, konusursanizda bu sadece isle alakali olsun zaten bi süre sonra bir daha yanasmiyorlar 🫣😅
Öyle yapıcam ama kolay olmuyor denedim bi iki sefer yine yakın davranırken buldum kendimi, kendime de kızıyorum. Biriktikçe birikti artık davranışları , hak etmiyor benim arkadaşlığımı bence. İnş kurtulurum

Soğuk davranmaya başlayıp samimi muhabbeti kesin bu sizin elinizde oda anlarsa sorun kalkar

aynı şekilde tehlikeli olduğunu düşündüğüm bir iş arkadaşım vardı açık açık iş haricinde muhatap olmak istemiyorum dedim bozuldu kızardı bağırdı çağırdı ama ben sakinliğimi korudum iş harici muhatap olmadık bazen açık sözlü olmak gerekiyor kendi mentalimiz için

Back