- 23 Temmuz 2023
- 73
- 35
-
- Konu Sahibi Hayalperestbirisi
Yok böyle şeyler yok. Yaşımi net söylemiyim ama 20 den biraz büyükkaç yaşındasınız? açıkçası biraz değişik geldi durumunuz. bir takıntı gibi geldi. hayranlık olsa onun yaptığı şeyleri yapmaya çalışır onun gibi giyinir onun gibi davranırdınız. böyle şeyler de var m?
Ben size kırıcı olduğunuzu söylemedim. Argo söylem gibi Rahatsızsınız yerine bunları başta yazsaydınız daha doğru olurdu. İkincisi benim bir acabam yok gayet normal buluyorum kendimce sadece daha önceden açtığım konuda insanlar bu durumu garipseyince takıntılılık mi diye tekrar sorup, yorumlara bakmak istedim.Gercekten anlayamıyorum. Burada biri takıntılı mıyım acaba ne yapayım diyor. Yorum yazdığımızda kırıcı oluyoruz. Bakın ben 42 yasında ortalama hayat tecrübesine sahip bir kadınım. Bu konudaki konu sahibinin bir uzmanla görüşmesi gerekiyor.
Kaldıgım yurtta böyle davranan bi r kız vardı. Mektuplar yazıyordu bazı kızlara. İçerik olarak da dediğiniz gibi. Sevgi tesekkür içerikli vs. Sonra bu kız bu tip davrandığı için yurttan atıldı. Sizin bile kendi halinizden yana bir acabanız var. Bu durum karsı taraf için oldukça ürpertici bir durum. Takıntı, saplantı hayrnlık şu bu adını bilemiyorum ama bir insanın şuna benzer bir tutumu varsa normal dışıdır ve buna da rahatsızlık denir.
Aynı yurtta mı kalmıştık acabaLise 1-2'de iseniz olur öyle. Sonrası problem hem de ciddi problem.
Kız yurtlarında bunun faciaya dönüş hikayelerini biliyoruz.
Rahatsızsınız ın neresi argo.Ben size kırıcı olduğunuzu söylemedim. Argo söylem gibi Rahatsızsınız yerine bunları başta yazsaydınız daha doğru olurdu. İkincisi benim bir acabam yok gayet normal buluyorum kendimce sadece daha önceden açtığım konuda insanlar bu durumu garipseyince takıntılılık mi diye tekrar sorup, yorumlara bakmak istedim.
Aynı yurtta mı kalmıştık acaba
Lütfen kendine gel evet dostluk arkadaşlık güzel ama bu denli değil.Arkadaşlar ben dünde böyle bir konu açtım. Yakın arkadaşımı çok seviyorum dost gibi kardeş gibi ona şiirler yazıyorum arada sevgimi dile getirmek için. İnsanın çok nadir çıkıyor karşısına gerçek anlamda dost dediği biri. Kendisi çok iyi biri. Sizce bu fazla ve takıntılılık mi? Yada sevmek değilde hayranlık mi? Eğer böyleyse üzülürüm kendime ve kendimi düzeltmek isterim. Ne yapabilirim. Varsa psikolojik şeylerden anlayan bana yardımcı olabilir mi
(bu arada aşk hoşlanma değil böyle yorumlamayin. Bu öyle bişey değil)
Bir tek siz normal karşıladinizNeden çoğunluk rahatsız olurum demiş anlamadım. En yakın arkadaşım, kardeşim gibidir. aynı yerde doğduk ve bu zamandan beri tanışıyoruz.
Kalemi iyidir, şiir kitabı falan var. Sıklıkla benim için de yazıyor. Tanıştığımız zamana, birlikte geçirdiğimiz zamanların değerli oluşuna, beni ne kadar çok sevdiğine atıfta bulunur şiirlerinde genelde. Ve bu çok güzel bir şey.
Şiirlerini seviyorum. Yazmayı çok seviyor ve beni buna dahil etmesi, benim için çok anlamlı.
Tuhaf değilsin. Bu gayet normal.
Sizden uzaklaşabilir.Ben uzaklasirdim.Önceki konuda da demiştim o sadece bir arkadaş abartmayınArkadaşlar ben dünde böyle bir konu açtım. Yakın arkadaşımı çok seviyorum dost gibi kardeş gibi ona şiirler yazıyorum arada sevgimi dile getirmek için. İnsanın çok nadir çıkıyor karşısına gerçek anlamda dost dediği biri. Kendisi çok iyi biri. Sizce bu fazla ve takıntılılık mi? Yada sevmek değilde hayranlık mi? Eğer böyleyse üzülürüm kendime ve kendimi düzeltmek isterim. Ne yapabilirim. Varsa psikolojik şeylerden anlayan bana yardımcı olabilir mi
(bu arada aşk hoşlanma değil böyle yorumlamayin. Bu öyle bişey değil)
B- benim güzel burhanımPatlat bi dörtlük ona göre karar vereceğim