Arkadaşıma şiirler sözler yazıyorum takıntılı mıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hayalperestbirisi

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2023
73
35
Arkadaşlar ben dünde böyle bir konu açtım. Yakın arkadaşımı çok seviyorum dost gibi kardeş gibi ona şiirler yazıyorum arada sevgimi dile getirmek için. İnsanın çok nadir çıkıyor karşısına gerçek anlamda dost dediği biri. Kendisi çok iyi biri. Sizce bu fazla ve takıntılılık mi? Yada sevmek değilde hayranlık mi? Eğer böyleyse üzülürüm kendime ve kendimi düzeltmek isterim. Ne yapabilirim. Varsa psikolojik şeylerden anlayan bana yardımcı olabilir mi

(bu arada aşk hoşlanma değil böyle yorumlamayin. Bu öyle bişey değil)

Arkadaşa şiirler şarkılar yazmak pek normal gelmedi, belli ki değersizlik duygunuz var , uzmandan yardım alın mutlaka...

Arkadaşınızın yerinde olmak istemezdim. Kim bilir ne kadar sıkıntı çekiyor sizi idare etmek için. Bir arkadaşım bana şiir yazsa aşırı derecede rahatsız olurdum.
Yok eğer şairseniz, kendinizi her durumda böyle şiirle ifade ediyorsanız durum azıcık da olsa yumuşar ama yine de hoş değil.

Kazik yemeniz /sizi kullanmasi yakindir,bence uzaklasin .

Sizce bu fazla ve takıntılılık mi?
Evet.
Benim de böyle bir arkadaşım vardı, her yaptığımı yapmak ister, hergün bana şarkılar yollardı. Gençtik tabi ben de anlamımyordum, sonraki yıllar önce OCD sonra da şizofreni tanısı aldı.
Size şizofrensiniz demek istemiyorum, sadece takıntıların altında yatan sebeplerin çok ciddi olabileceğini anlatmak istedim. Uzaklaşmaya çalışın.

Siz sormuşsunuz takıntılı mıyım vs diye. İçinde bulunduiunuz durum bir rahatsızlığın göstergesi. Yorumumda ne çirkinlik var?

Aboww

kaç yaşındasınız? açıkçası biraz değişik geldi durumunuz. bir takıntı gibi geldi. hayranlık olsa onun yaptığı şeyleri yapmaya çalışır onun gibi giyinir onun gibi davranırdınız. böyle şeyler de var m?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…