Arkadaşıma şiirler sözler yazıyorum takıntılı mıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam arkadaşlar, benim arkadaşımı hemde en yakın arkadaşımı kıskanmak gibi bir sorunum var. Aslında insanları asla kıskanmam bu arkadaşımı kıskanıyorum. Ve bunu kendime itiraf etmek bile cringelik. Zor oldu bunu kendime itiraf ettirmek. Onu kaybedecek gibi hissetmiyorum sadece hoşlanmadığım kişilerle yanyana görünce biraz gözüm dönüyor. Ve kendisi Allah belamı versin öyle biri ki, dünyanın yedinci harikası falan benim gibi birini nasıl çekiyor oda ayrı konu shjsjsj ben olsam kendimle arkadaşlık etmem. Ben çok seviyorum hediye alır şiirler yazar güzel sözler yazarım. Kızım olsa bu kadar güzel sevmem. Benim kendimi ona karşı düzeltmem lazım helppp pleaseee
Bu da eski konun. Git bir psikolojik tedavi ol artık. tabiki normal değil

Yine gelmis duyar kasan kk grubu.
Evet dalga geçiliyor çünkü normal bir durum değil yakında yakın arkadaşımla sevişmek istiyorum der ona he ahhh cinimm çok normal dersiniz.
Herşeyi noemallestire normallestire bütün anormaller normal gözükmek zorunda bırakılıyor .
Kk ise ilginç bir oluşum bir grup hakikaten derrtli gerçek derdi olanlari lincliyor ölümüne.diger grup ise mal mal başlık açanlara duyar kasıyor ortası yok anasını satiyim :)
Tespit gibi tespit be

Arkadaşlar ben dünde böyle bir konu açtım. Yakın arkadaşımı çok seviyorum dost gibi kardeş gibi ona şiirler yazıyorum arada sevgimi dile getirmek için. İnsanın çok nadir çıkıyor karşısına gerçek anlamda dost dediği biri. Kendisi çok iyi biri. Sizce bu fazla ve takıntılılık mi? Yada sevmek değilde hayranlık mi? Eğer böyleyse üzülürüm kendime ve kendimi düzeltmek isterim. Ne yapabilirim. Varsa psikolojik şeylerden anlayan bana yardımcı olabilir mi

(bu arada aşk hoşlanma değil böyle yorumlamayin. Bu öyle bişey değil)
Normal degilsiniz

Yani şiir yazıyor mısın normalde?
Böyle bir yeteneğin varsa ilham aldığın herkes için yazabilirsin .

Arkadaşlar ben dünde böyle bir konu açtım. Yakın arkadaşımı çok seviyorum dost gibi kardeş gibi ona şiirler yazıyorum arada sevgimi dile getirmek için. İnsanın çok nadir çıkıyor karşısına gerçek anlamda dost dediği biri. Kendisi çok iyi biri. Sizce bu fazla ve takıntılılık mi? Yada sevmek değilde hayranlık mi? Eğer böyleyse üzülürüm kendime ve kendimi düzeltmek isterim. Ne yapabilirim. Varsa psikolojik şeylerden anlayan bana yardımcı olabilir mi

(bu arada aşk hoşlanma değil böyle yorumlamayin. Bu öyle bişey değil)
Benim de vardı böyle bir arkadaşım, kadın kendisi de. Lisede ortaokulda hep arkadaşlığımızla ilgili şiirler yazardı, ünide de anlamlı sözler vs yazardı yani bence hastalık filan değil şair ruhlu bir kızdı yani. Sadece arkadaşınız hakkında yazıyorsanız evet biraz fazla bu konuya düşüp garip görünebilirsiniz belki destek de gerekir ama genel olarak şiir yazan bir tipseniz bence normal değer verdiğiniz şeyler hakkında yazmanız

Kötü yorumlara bakma. Bence birilerine bağlanmak istiyorsun ben seni anladım bağımlı bir dostluk ilişkisi var yoksa kaygılı bağlanan biri misin aşk hayatında da? Başka arkadaşın var mı sevdiğin? Birine sürekli güven duymak ve yalnız olmamak için yaptığını düşündüm sanki.

Bu derece olmasa da benzer romantige kacan bir arkadasim vardi. Bu hareketlerinden hoslanmazdim ve hep ne gerek var ama tesekkurler fln derdim. Neyse, herhalde benden de benzer seyler bekledi ama ben oyle degilim. Sonra da benimle arkadasligi kesti..... ki sacma sapan seylerle, yok efendim hep o veriyormus fln.... hala onu dusunur dusunur sinirlenirim :KK11:

Önceki konununzu da dahil edersek bu tip davranışlar yapan kişiler, bir süre sonra karşısındakinden de beklentiye giriyor. Yapmayınca da ben senin için neler yaptım seni çok seviyordum, işte neden diğer arkadaşınla buluştun. O kızı sevmiyorum neden ona sordun da bla bla sevgili moduna giriyorlar. Hatta abartıp nereye gittiğini, ne giyeceğini herşeyini merak ediyorlar. Arkadaşlığı kesince de nankör diye suçluyorlar. Ben sana çok değer verdim falan diye kendi kendilerine kinleniyorlar, sanki karşısındaki istemiş gibi (intikama kadar gidebilir, sevgilisini çalmaya çalışma vb)

Normal diyenler nesi normal tam olarak? Bir insan şairse her şeye şiir yazar dimi? Sadece kıskandığı dünyanın yedinci harikası gördüğü bir arkadaşına yazmaz dimi? Sevin bir erkeği ona yazın bu arkadaşınızi da bırakın kendinizi sevin biraz hayat ona bağlı değil. Ve evet maalesef normal değilsiniz yaşınız yirmi üstü bu hareket lise birlik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X