Arkadaşıma şiirler sözler yazıyorum takıntılı mıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normal değil bu durum

Bakın sadece şiir yazsanız belki eyvallah denilebilirdi ama siz kıskanıyorsunuz da. Bu yakın arkadaşlıktan öte bir durum bence. Bir arkadaşım bana şiir yazsa ona karşı buz gibi olurum net.

B- benim güzel burhanım
U-uzaklarda olsanda
R-resimlerine bakıp bakıp
H-hasretinle yanıyorum
A-arkadaşımsın
N-neticede

Benim şairlığım bu kadar
B-dir birinci harfi
O-dur ikinci harfi
N-dir üçüncü harfi
İ-dir dördüncü harfi
V-dir beşinci harfi
A-dır altıncı harfi amann nazar değmesin maşallah maşallah

Max şiir anlayışım

Bağlanmayla ilgili bi probleminiz var galiba. Dostunuza da sevgilinize de biraz takıntılı yaklaşıyor olabilirsiniz. Çok anormal bi durum değil bence ama biraz salmayı öğrenmeniz lazım.

arkadasiniz nasil tepki veriyor peki bu duruma, normal karsiliyor mu? baska arkadaslariniz var mi, onlara karsi nasilsiniz? ya da erkek arkadasiniz olunca, onlarla iliskilerinizde de böyle oluyor musunuz?

yakin arkadasim bana siirler yazsa ben sahsen biraz tedirgin olurdum sanki. ama arkadasliginizin boyutunu, siirlerinizin icerigini vs. bilemedigim icin, emin olamiyorum.
bana kalirsa arkadaslik icin biraz "fazla", evet.

Kendinizi bu kadar kaptırmayın kimseye. Bi kazık atar sonrasında darmadağın olursunuz.

Normalde normal değil tabi ama insan çok yakın olunca, buradaklerin dostluklarına bakma, gerçek dostu olunca her türlü şapşikliği yapar. Sarılıp uyursun da, saçma sapan hareketler de yaparsın… biz dostumla birbirimize küfürlü kağıtlar verirdik ama nasıl yaratıcı küfürler. Başkasından duysam şaka mısınız? derdim ama her ilişkinin dinamiği farklı. Arkadaşın rahatsız değilse devam

Diğer konusunu da okudunuz mu? Yine aynı arkadaşı ile ilgili olan

Biri bana çok bağlandığında, hayatının merkezine koyup üstüne de davranışlarıyla aşırı belli ettiğinde soğuyorum ben. Arabesk geliyor bana. O yüzden bana arkadaşımın şiir yazmasını istemem. Açık söyleyeyim "cringe" gelir bana bu tür davranışlar. Bir de biraz ürkütücü tabi.

Yine gelmis duyar kasan kk grubu.
Evet dalga geçiliyor çünkü normal bir durum değil yakında yakın arkadaşımla sevişmek istiyorum der ona he ahhh cinimm çok normal dersiniz.
Herşeyi noemallestire normallestire bütün anormaller normal gözükmek zorunda bırakılıyor .
Kk ise ilginç bir oluşum bir grup hakikaten derrtli gerçek derdi olanlari lincliyor ölümüne.diger grup ise mal mal başlık açanlara duyar kasıyor ortası yok anasını satiyim :)

Sizler ne biçim insanlarsınız yaaa yazık hepinize. Velev ki konu sahibinin psikolojik sorunu var kavga eder gibi saldırgan yorumlar aşağılama niyetli şakalar yapmanız sizleri de terapistlik olduğunuzu gösterir.
Konu sahibine gelirsek hetero bi birey olarak kendi cinsime bu kadar taksaydım sebebi sevgisiz büyümüş olmamla alakalı olurdu ya da arkadaş sayımın az olmasıyla bi ilgisi olurdu diye düşünüyorum. Ya dozunuzu düşürün ya da terapiste gidin derim

yani ergenlikte değilsen biraz anormal

Yıllar önce tecrübeli bir büyüğüm de sevgisizlikten kaynaklanıyor olabilir demişti. Fazla üstüne düşmemiştim. Haklısınız bu olabilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…