- 13 Ağustos 2022
- 8.611
- 4.391
- 31
-
- Konu Sahibi Hayalperestbirisi
Normal değil bu durumArkadaşlar ben dünde böyle bir konu açtım. Yakın arkadaşımı çok seviyorum dost gibi kardeş gibi ona şiirler yazıyorum arada sevgimi dile getirmek için. İnsanın çok nadir çıkıyor karşısına gerçek anlamda dost dediği biri. Kendisi çok iyi biri. Sizce bu fazla ve takıntılılık mi? Yada sevmek değilde hayranlık mi? Eğer böyleyse üzülürüm kendime ve kendimi düzeltmek isterim. Ne yapabilirim. Varsa psikolojik şeylerden anlayan bana yardımcı olabilir mi
(bu arada aşk hoşlanma değil böyle yorumlamayin. Bu öyle bişey değil)
Anlamak mümkün değilYine herkes dalga geçmiş.Nasil insanlarsiniz siz inanamıyorum.
B-dir birinci harfiB- benim güzel burhanım
U-uzaklarda olsanda
R-resimlerine bakıp bakıp
H-hasretinle yanıyorum
A-arkadaşımsın
N-neticede
Benim şairlığım bu kadar
Sen biliyon bu işi.B- benim güzel burhanım
U-uzaklarda olsanda
R-resimlerine bakıp bakıp
H-hasretinle yanıyorum
A-arkadaşımsın
N-neticede
Benim şairlığım bu kadar
Kendinizi bu kadar kaptırmayın kimseye. Bi kazık atar sonrasında darmadağın olursunuz.Arkadaşlar ben dünde böyle bir konu açtım. Yakın arkadaşımı çok seviyorum dost gibi kardeş gibi ona şiirler yazıyorum arada sevgimi dile getirmek için. İnsanın çok nadir çıkıyor karşısına gerçek anlamda dost dediği biri. Kendisi çok iyi biri. Sizce bu fazla ve takıntılılık mi? Yada sevmek değilde hayranlık mi? Eğer böyleyse üzülürüm kendime ve kendimi düzeltmek isterim. Ne yapabilirim. Varsa psikolojik şeylerden anlayan bana yardımcı olabilir mi
Normalde normal değil tabi ama insan çok yakın olunca, buradaklerin dostluklarına bakma, gerçek dostu olunca her türlü şapşikliği yapar. Sarılıp uyursun da, saçma sapan hareketler de yaparsın… biz dostumla birbirimize küfürlü kağıtlar verirdik ama nasıl yaratıcı küfürler. Başkasından duysam şaka mısınız? derdim ama her ilişkinin dinamiği farklı. Arkadaşın rahatsız değilse devamArkadaşlar ben dünde böyle bir konu açtım. Yakın arkadaşımı çok seviyorum dost gibi kardeş gibi ona şiirler yazıyorum arada sevgimi dile getirmek için. İnsanın çok nadir çıkıyor karşısına gerçek anlamda dost dediği biri. Kendisi çok iyi biri. Sizce bu fazla ve takıntılılık mi? Yada sevmek değilde hayranlık mi? Eğer böyleyse üzülürüm kendime ve kendimi düzeltmek isterim. Ne yapabilirim. Varsa psikolojik şeylerden anlayan bana yardımcı olabilir mi
Diğer konusunu da okudunuz mu? Yine aynı arkadaşı ile ilgili olanNeden çoğunluk rahatsız olurum demiş anlamadım. En yakın arkadaşım, kardeşim gibidir. aynı yerde doğduk ve bu zamandan beri tanışıyoruz.
Kalemi iyidir, şiir kitabı falan var. Sıklıkla benim için de yazıyor. Tanıştığımız zamana, birlikte geçirdiğimiz zamanların değerli oluşuna, beni ne kadar çok sevdiğine atıfta bulunur şiirlerinde genelde. Ve bu çok güzel bir şey.
Şiirlerini seviyorum. Yazmayı çok seviyor ve beni buna dahil etmesi, benim için çok anlamlı.
Tuhaf değilsin. Bu gayet normal.
Durumun anormalliginin siz kendiniz de farkindasiniz, buraya konu acip bunu sormanizdan bile bu anlaşilabiliyor.Bir tek siz normal karşıladiniz
Anormal bulmadım ki ben. Dün kıskançlıgi nasıl çözebilirim deyince insanlar takıntı diye adlandirdi. O yüzden tekrar böyle konu açtım.Durumun anormalliginin siz kendiniz de farkindasiniz, buraya konu acip bunu sormanizdan bile bu anlaşilabiliyor.
Arkadaşlar ben dünde böyle bir konu açtım. Yakın arkadaşımı çok seviyorum dost gibi kardeş gibi ona şiirler yazıyorum arada sevgimi dile getirmek için. İnsanın çok nadir çıkıyor karşısına gerçek anlamda dost dediği biri. Kendisi çok iyi biri. Sizce bu fazla ve takıntılılık mi? Yada sevmek değilde hayranlık mi? Eğer böyleyse üzülürüm kendime ve kendimi düzeltmek isterim. Ne yapabilirim. Varsa psikolojik şeylerden anlayan bana yardımcı olabilir mi
Yıllar önce tecrübeli bir büyüğüm de sevgisizlikten kaynaklanıyor olabilir demişti. Fazla üstüne düşmemiştim. Haklısınız bu olabilirSizler ne biçim insanlarsınız yaaa yazık hepinize. Velev ki konu sahibinin psikolojik sorunu var kavga eder gibi saldırgan yorumlar aşağılama niyetli şakalar yapmanız sizleri de terapistlik olduğunuzu gösterir.
Konu sahibine gelirsek hetero bi birey olarak kendi cinsime bu kadar taksaydım sebebi sevgisiz büyümüş olmamla alakalı olurdu ya da arkadaş sayımın az olmasıyla bi ilgisi olurdu diye düşünüyorum. Ya dozunuzu düşürün ya da terapiste gidin derim